Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kese 7000 8000 lerde net görünüyor dedi doktor banaArkadaşlar bugün 4012 betayla kese kontrolü için gittim alttan muayene etti çok küçük bir kese gördüğünü söyledi fakat benim değerim çok düzenli artmıştı. Hiçbir lekelenmem ağrım sızım yok. Dış gebelik olma ihtimali nedir sizceaynı durumu yaşayanlar var mı
Canım kese gördüyse ne dış gebeliği göremezdi o zaman anlatmadımı doktorArkadaşlar bugün 4012 betayla kese kontrolü için gittim alttan muayene etti çok küçük bir kese gördüğünü söyledi fakat benim değerim çok düzenli artmıştı. Hiçbir lekelenmem ağrım sızım yok. Dış gebelik olma ihtimali nedir sizceaynı durumu yaşayanlar var mı
Küçük 2mm lik bir şey görüyorum kese gibi duruyor dedi net bu kese demedi sonra hemen beta istedi betam çok düzenli ve normal artmış. Pazartesi tekrar çağırdı dış gebelik ihtimalinde var dediCanım kese gördüyse ne dış gebeliği göremezdi o zaman anlatmadımı doktor
Ama 3000 de çok net gören var banada kesin bu kese demedi burda kese gibi şey var ama 2mm dedi.Canım kese 7000 8000 lerde net görünüyor dedi doktor bana
Benide dıs gebelik olabilir diye cagırdı düzensiz arttıgı için betam keseyi gördüm tamam değil demişti direkt alla alla küçük oldugu için heraldeAma 3000 de çok net gören var banada kesin bu kese demedi burda kese gibi şey var ama 2mm dedi.
Korkmayın dış gebelik değildir kese daha yeni oluşmuş degerinize göre gayet normal bence, hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAma 3000 de çok net gören var banada kesin bu kese demedi burda kese gibi şey var ama 2mm dedi.
Çok küçük demiş emin olamamış zaten 3000 lerde de zor onu görmesi hiç merak etme. Pazartesi gününe kdr daha artmış olur o zaman net gözükür endişelenmeAma 3000 de çok net gören var banada kesin bu kese demedi burda kese gibi şey var ama 2mm dedi.
Allah razı olsun dua eder misin benim içinÇok küçük demiş emin olamamış zaten 3000 lerde de zor onu görmesi hiç merak etme. Pazartesi gününe kdr daha artmış olur o zaman net gözükür endişelenme
AminnnKorkmayın dış gebelik değildir kese daha yeni oluşmuş degerinize göre gayet normal bence, hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Hiç moralini bozma. 2 gün önce betam 35.000 lerdeydi ona rağmen acil doktoru kesemi görmedi. Psikolojimi bozdu dış genelik biyokimyasal cart curt anlattı. Demem oki doktor ve cihaz o kdr fark ediyorki. Bugün kendi doktoruma gittim. Tek kesede 2 tane birden olduğunu söyledi. Acil doktorunun bunu görmemesi yani kör olması lazım dedi. Kalp atışlarını bile duyduk.Allah razı olsun dua eder misin benim içino kadar canım sıkkın ki bögüre böğüre ağlayasım var
Oy canım benim rabbim sağlıkla kucağına almak sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallahHiç moralini bozma. 2 gün önce betam 35.000 lerdeydi ona rağmen acil doktoru kesemi görmedi. Psikolojimi bozdu dış genelik biyokimyasal cart curt anlattı. Demem oki doktor ve cihaz o kdr fark ediyorki. Bugün kendi doktoruma gittim. Tek kesede 2 tane birden olduğunu söyledi. Acil doktorunun bunu görmemesi yani kör olması lazım dedi. Kalp atışlarını bile duyduk.![]()
Amin inşallah canımm darısı senden haberlereOy canım benim rabbim sağlıkla kucağına almak sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah![]()
Amin Allah isteyen herkese içinde banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAminnninşallah dediğiniz gibidir . Daha güzelleri sizlerin isteyen herkesin olsun inşallah. O kadar kötüyüm ki
![]()
Amin Allah isteyen herkese içinde banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Moralinizi bozmayın beta artışı normalse kese göründüyse sorun etmeyin daha çok erken büyüyecektir kesekorkmayın sakin olun stres yapmayin bebişi etkilemeyin
i
iyi dilekleriniz için Allah razı olsun . Eğer bebeğim benimleyse bugün ona çok haksızlık ettim onuda kendimide çok hırpaladım.Amin Allah isteyen herkese içinde banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Moralinizi bozmayın beta artışı normalse kese göründüyse sorun etmeyin daha çok erken büyüyecektir kesekorkmayın sakin olun stres yapmayin bebişi etkilemeyin
![]()
![]()