Merhaba hanimlae ben esimden yaklasik bir yildir ayriyim. Cocugumuz yok. Kayinvalidem evlendigim gunden beri evliligimizu hazmetmedi. Onun yuzunden ayrildik. Esiminde ayrilikta katkisi buyuk. Cok uzun mevzu ozet gececegim. Bosanmayi karsi taraf istedi. Kayin validem esime bosanmazsan hakkimi helal etmem dedi. Esimle evliyken ben calismiyormudum. Esim calismazsan seni bosarim dedi. Kayin validemde kazancinu ogluma vermezsen seni bosatirim dedi. Neyse bosanma davami actim. Acikcasi karsi dava bekliyordum, actigim davaya savunma dilecekcesi yazmis. Bosanmak istemedigini ve bosanma davasinin reddini istemisler. Bunub disinsa ben yurt disinda evliydim. Yurt disinda islemleri takip eden avukat var. Ben bosanma davasini actiktan sonra esim oturum iznimin iptali icin oturum kurumuna basvuru yapmis, bunu bana avukatim soyledi. Benim anlamadigim, oturumumu iptal etmek icin basvuru yapiyorlar, ve bosanma davasinin reddini istiyorlar , nasil bir Çeliski anlamadim. Galiba birlesme umidi vardi bosanma dilekcesi gorunce oturmun iptaline basvurdu diye dusunuyorum