Lutfen bakar misiniz ? Bosanma davasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

asyaAsya187

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
228
15
34
Merhaba hanimlae ben esimden yaklasik bir yildir ayriyim. Cocugumuz yok. Kayinvalidem evlendigim gunden beri evliligimizu hazmetmedi. Onun yuzunden ayrildik. Esiminde ayrilikta katkisi buyuk. Cok uzun mevzu ozet gececegim. Bosanmayi karsi taraf istedi. Kayin validem esime bosanmazsan hakkimi helal etmem dedi. Esimle evliyken ben calismiyormudum. Esim calismazsan seni bosarim dedi. Kayin validemde kazancinu ogluma vermezsen seni bosatirim dedi. Neyse bosanma davami actim. Acikcasi karsi dava bekliyordum, actigim davaya savunma dilecekcesi yazmis. Bosanmak istemedigini ve bosanma davasinin reddini istemisler. Bunub disinsa ben yurt disinda evliydim. Yurt disinda islemleri takip eden avukat var. Ben bosanma davasini actiktan sonra esim oturum iznimin iptali icin oturum kurumuna basvuru yapmis, bunu bana avukatim soyledi. Benim anlamadigim, oturumumu iptal etmek icin basvuru yapiyorlar, ve bosanma davasinin reddini istiyorlar , nasil bir Çeliski anlamadim. Galiba birlesme umidi vardi bosanma dilekcesi gorunce oturmun iptaline basvurdu diye dusunuyorum

anlamadım ki ben, öyle kafasına göre gidip bir başkasının oturum iznini iptal ettirebiliyor mu insanlar yurtdışında?

Sürekli tehdit , çalış bosatirim, paranı ver bosatirim onu yap bunu yap bosatirim...
Böyle evlilik mi olur?
Sinirlerim bozuldu...
Once ogullarini evlendiriyorlar...
Ayila bayıla ..
Sonra da hep bir kıskançlık, hep bir problem.
Boşverin .. Ayaklarınızın uzerinde duruyorsunuz zaten ...

Ancak yurt dışında evliydim diyorsunuz ..
Geçmiş zaman kullandığınız için,su an Turkiye de mi yaşıyor ve çalışıyorsunuz onu anlayamadım tam olarak.

Yurt dışında çalışıyor iseniz , bu size çalışma izni ve oturum için kolaylık sağlar ..
Bol sans diliyorum..
Zira bu insanlarla buna ihtiyacınız olacak .

Konu sahibi hanimefendi o sekilde kötu niyetli olan insanlardan olmayabilir ama genelde Tr den kizlar yurtdisindaki adamla evlenim vatandas olim vs gozuyle bakip, bu adam nedir kimdir demeden atladiklari icin, karsi taraf da o kiza iş gucu, calissin para getirsin gozuyle bakiyor. Al gulum ver gulum yani. Ortada bi sevgi vs olmadan burdan oraya şu kızı su oglana ayarlayalim, karlı is işte diye dusunen ailelerin ürünü

Evet ne yazık ki ...
Esimin de cok yakin bir arkadaşı o zaman es adayı yalnızca Almanya da olduğu icin evlenmek için elinden geleni yaptı...
Ve bunu eşime açıkça söylemişti .
Burada yasasa , kesinlikle istemem vs gibi..
Esimde kızmıştı..
Neyse evlendiler ..
Ne oldu bilmiyorum ama binlerce örnek var bu şekilde ..
Yabancı gelin istemiyorlar, Türkiye den es dost aracılığı ile bir kiz buluyorlar .
Zaten pek de gorusulmuyor uzak olduğu için...
Ondan sonra biz seni getirdik .
Bosanirsan gidersin hakaret , şiddet , taciz ardi arkası kesilmiyor ...
Şiddet her yerde her şekilde ..

Boyle durumlarda kadinlarin tutumu cok yanlis en basta. Siddeti hicbir sey hakli cikarmaz tabi, ama onun haricinde, çalış yoksa seni boşarım sözünü hakli bulabiliyor insan bu sekilde yapilmis bir evlilik icin

Karşı tarafın tekrar birleşme gibi bi düşüncesi yok oturumunuzu iptal edip ayrılıp sizi Türkiye ye gönderip boşanmama düşüncesindeler başkasıyla birlikte olamayın yada evlenemeyin diye akıllarınca ders verip süründürecekler kendine yeni birini bulunca boşanayım da evleneyim diye düşünür anca ozaman

Allah kocana sabır versin

@bodrummasali7865
@semihaaa9098
@milenyum1454
@manolya1453
@bryolcu9000
@mavihayal315171

daha niceleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…