Lütfen bakabilir misiniz bilgi almak istiyorum testmi bozuk yoksa niye böyle testi yapar yapmaz 2. Cizgi oldugunu gördüm resimlerde net çıkmasada

zeyno4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2024
40
5
28
elimde net goruyorum cizgiyi fakat 2. Cizgi cıktı yanında ince 3. Cizgi gibi daha cıktı resimlerde gorunuyormu bilmiyorum bilgisi olan yazabilirmi daha önce hic 2. Cizgi gormemistim bi gecen ay gormudtum oda kimyasal gebelikti
1000063314.jpg

Eklentiler

• 1000063301.jpg
    1000063301.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 22
Canım bilemedim şu anda ya niye 3. Çizgi çıkmış. Adetin gecikti mi bir de testin markası ne canım

elimde net goruyorum cizgiyi fakat 2. Cizgi cıktı yanında ince 3. Cizgi gibi daha cıktı resimlerde gorunuyormu bilmiyorum bilgisi olan yazabilirmi daha önce hic 2. Cizgi gormemistim bi gecen ay gormudtum oda kimyasal gebeliktiEki Görüntüle 3523556
Testin bozuk canım başka testin varsa yap yoksada hastaneye gidip kan verebilirsen en net şekilde öğrenebilirsin

Çünkü üç çizgi yok renklerin arasında belirgin beyaz çizgi var o da bozuk olduğunu gösterir

predictor bende şaşırdım bugun bitane daha alcam yarın sabah yapcam gecikmedi 3 gun var
Bence şu an yapma canım adetin geciksin öyle yap. Böyle kafan karışıyor. Kan versen Bile değerin düşük çıkarsa 2 günde bir kan vereceksin bence biraz daha sabır et canım adetin 2 3 gün geciksin öyle idrar testini yap eğer zaten düzenli adetin varsa hemen çıkar. 2 gün sonrası da gidersin kan verirsin zaten o zamana kadar beta hcg baya yükselmiş olur. Hem canım kendi kafanı karıştırmamış olursun.

X