Lütfen artık gel 😭😭

Minik Balina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
25
16
88
29
Iyi geceler kizlar yine bir adet donemimde kafayi yemek uzereyim lütfen bir yardim edin bana
Benim 12 subat son adet tarihimdi ve ben 22 subatta doktora gittim ve kan pihtilasmasi oldugunu ogrendim muayenede kocaman bir yumurtam vardi ve doktorum gun verdi simdi ise adetime 11 gun kala göğüslerim sisti kasiklarimda agrilar kramplar basladi bel agrisi sirt agrisi şişkinlik ve kabizlik var su an adetime 4 gun kaldi bir haftadir sut beyazi krem gibi akintim var iki gun once comfort erken gebelik testi yaptim ama negatif cikti yorgunum ama kafayi yemek uzereyim sizce hamile olma ihtimalim nedir bu arada bugün gogus hassasiyeti azaldi sadece uclari agriyor uzun oldu ama lutfen artik olsun 3 tane kaybettim 4.5 yildir bekliyorum gel artik minigim

Hamiş olma ihtimalin çok yüksek ayni beni anlatmışsın testi en son ne zaman yaptın

Kan pıhtılaşmasının tedavisi var cnm bildiğim kadarıyla, üzülme. Test için çok erken bence hemen moralini bozma. Erken diyor ama adet gününde net gösterir ancak. İnşallah minik mercimeğin seninledir, Allah yardımcın olsun

M Minik Balina benim de pıhtılaşma sorunum vardı 2 düşüğüm olmuştu 3. Hamileliğimde kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım sağlıklı Bi kızım oldu çok şükür sana tavsiyem gebeliğini öğrenir öğrenmez riskli gebelik uzmanına gidip pıhtılaşma sorununu söylemen ve tedaviye hemen başlaman. Rabbim kuzunu sana bağışlasn inşallah hamilesindir ve bebeğin seninle kalır

Canim bilgilendirme için teşekkürler riskli gebelik uzmanligini yeni duydum adanavda var mi bilmiyorum hemen arastiracagim cok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…