canım topic 2009 da açılmış biz hala buradayız oldun mu adet durumun ne? benim de 9.gün olacak yarın gecikeliMrb bnm de adetm 6 gundr geciyo ama testlerim negatf :/ goguslerm hep agrirdi smdi hic agri yok. Insallah hamileymdr
canım topic 2009 da açılmış biz hala buradayız oldun mu adet durumun ne? benim de 9.gün olacak yarın gecikeli
7.gün evde test yaptım tek çizgi
canım ben oldum regl üzüldüm mü sevindim mi bilemedim. bebiş olmadığı halde adet olmamak sinir bozucu. bir an önce olsun bitsin de yeniden çalışmalara devam edelim14 gun oldu maalesef daha olmadim .
Hep umut ol sen..Rabbim hep yardımcın olsun be arkadaş..Bende aynı durumu yaşadım adetimin ilk 3 günü kahverengi lekeler geldi hatta ilk günkü baya koyuydu ve idrar testim hep negatif çıkıyordu şuan 10 haftalık hamileyim kan testi yaptır sonucu hemen öğrenirsin umarım sonu hayırldır:)
merhaba arkadaşlar..canım bende test yaptım hep negatif çıktı hemde adetten 20 gün sonra bile negatif çıktı ama şimdi 24. haftamızdayız sen bir kan testi yaptır bence
Bende de aynı sıkıntı var ne olucak bilmiyorum sizin sonuç ne olduMrb bnm de adetm 6 gundr geciyo ama testlerim negatf :/ goguslerm hep agrirdi smdi hic agri yok. Insallah hamileymdr
sonuç ne oldu bende benzer bir durum yaşıyorum ama test sonucu negatif çıktıBende aynı durumdayım adetim 19 gun geç oldu adet 2 gün az bi kanamam oldu sonra 3 gün sadece peçeteye kahverengi akıntı oldu testler negatif ama ilk defa böyle oldu enfeksiyon yok kist yok acaba hamile olabilirmiyim test negatif ama belirtilerim var
Sonuç ne oldu acaba ?Meraba hasta oldunuz mu bende aynı durumu yaşadım 3 gün kahverengi lekelenme oldu test yaptım negatif çıktı şimdi bakalım bu ay hasta olucakmıyım bekliyorum sizin sonucu söylersenz sevinrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?