Hepinize yeniden yaziyorum 3 yilldir hamile kalmaya ugrasiyorum ama hic haber bebekten yok,adetlerim hep duzenli olur ama bu ay nedense adet olucakmisim gibi belirtilerim vardi ve adetimin baslayacagi gun kahveregi lekenmem oldu bende adet oluyorum diye ped koydum ama 7 gundur adet olmadim hala sadece tuvaletimi yaptigim zaman arkasindan silindigim zaman lekenmem oluyor adet oncesi gibi,test yaptim negatif cikti,,,hamile olabilir miyim arkadasalar aranizda hamile olan ve testleri negatif cikan varmi,ve lekenmesi olan ,hala adet olmadim ama lekelenmem var ama cok cok az hic denilicek kadar.cevaplarinizi bekliyorum lutfen,
Bende aynı durumu yaşadım adetimin ilk 3 günü kahverengi lekeler geldi hatta ilk günkü baya koyuydu ve idrar testim hep negatif çıkıyordu şuan 10 haftalık hamileyim kan testi yaptır sonucu hemen öğrenirsin umarım sonu hayırldır:)
Selam arkadasim,Bende aynı durumu yaşadım adetimin ilk 3 günü kahverengi lekeler geldi hatta ilk günkü baya koyuydu ve idrar testim hep negatif çıkıyordu şuan 10 haftalık hamileyim kan testi yaptır sonucu hemen öğrenirsin umarım sonu hayırldır:)
yardim lutfen 13 gun oldu
yardim lutfen 13 gun oldu
tarihe baktım..topic 2009da acılmışş...
ama merak edenler olursa die cvp vermek istiyorum..
benim adetim 8 gün gecikti...ve ona rağmen idrar testinde 2 kez negatif çıktı...
artık 10.gün dayanamadım ve guatr prolaktin testlerini yaptırayım.sorunum var heralde dedim..hamile de değilim die düşündüm..
ama sonuç süprizzz...
gerçi daha başındayız 3 haftalıkmışş..bu nednele hcg biraz düşük çıkmış.geç döllenme dedi dr.
hafta içi tekrar kontrole gideceğim.eger hcg de yukselme varsa rahatlarız rahime yerleşmiş demektir dedi..
bakalım dua ediyorum bir ümit..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?