Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lutfen arkadaslar ıdrar testlerı negatıf ama hamıle olan arkadaslar varmı?
- Konu Sahibi cokolino
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ağustos 2013
- 59
- 21
- 48
canım topic 2009 da açılmış biz hala buradayız oldun mu adet durumun ne? benim de 9.gün olacak yarın gecikeliMrb bnm de adetm 6 gundr geciyo ama testlerim negatf :/ goguslerm hep agrirdi smdi hic agri yok. Insallah hamileymdr
7.gün evde test yaptım tek çizgi
- 11 Kasım 2014
- 376
- 99
- 43
- 34
canım topic 2009 da açılmış biz hala buradayız oldun mu adet durumun ne? benim de 9.gün olacak yarın gecikeli
7.gün evde test yaptım tek çizgi
14 gun oldu maalesef daha olmadim .
- 20 Ağustos 2013
- 59
- 21
- 48
canım ben oldum regl üzüldüm mü sevindim mi bilemedim. bebiş olmadığı halde adet olmamak sinir bozucu. bir an önce olsun bitsin de yeniden çalışmalara devam edelim14 gun oldu maalesef daha olmadim .
- 2 Kasım 2013
- 928
- 573
- 103
- 25 Eylül 2015
- 59
- 55
- 18
- 29
Hep umut ol sen..Rabbim hep yardımcın olsun be arkadaş..Bende aynı durumu yaşadım adetimin ilk 3 günü kahverengi lekeler geldi hatta ilk günkü baya koyuydu ve idrar testim hep negatif çıkıyordu şuan 10 haftalık hamileyim kan testi yaptır sonucu hemen öğrenirsin umarım sonu hayırldır:)
merhaba arkadaşlar..canım bende test yaptım hep negatif çıktı hemde adetten 20 gün sonra bile negatif çıktı ama şimdi 24. haftamızdayız sen bir kan testi yaptır bence
adetimden 10 gün geçti testlerim negatif.. göğüslerim normal ağrı yok pek belirti hissetmiyorum yine de ihtimal var mıdır?
merhaba arkadaşlar..
adetim 10 gün gecikti idrar negatif yine.. göğüslerim 1 haftasına kadar şişti şuan ise normal acaba ihtimal var midir ara ara vücut ısım artıp düşüyo bu sabah sol kasık sızladı adet olcak gibi bilemedim mide bulantısı da yasamadım ki bu kişiye göre değişirmiş düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım beklemeli miyim sizce bi 10 gün daha..
adetim 10 gün gecikti idrar negatif yine.. göğüslerim 1 haftasına kadar şişti şuan ise normal acaba ihtimal var midir ara ara vücut ısım artıp düşüyo bu sabah sol kasık sızladı adet olcak gibi bilemedim mide bulantısı da yasamadım ki bu kişiye göre değişirmiş düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım beklemeli miyim sizce bi 10 gün daha..
- 24 Mart 2016
- 15
- 4
- 6
- 42
- 25 Nisan 2017
- 94
- 81
- 3
- 31
Bende de aynı sıkıntı var ne olucak bilmiyorum sizin sonuç ne olduMrb bnm de adetm 6 gundr geciyo ama testlerim negatf :/ goguslerm hep agrirdi smdi hic agri yok. Insallah hamileymdr
- 3 Kasım 2018
- 354
- 240
- 53
- 10 Temmuz 2019
- 132
- 31
- 98
- 26
- 6 Şubat 2020
- 181
- 70
- 18
- 30
sonuç ne oldu bende benzer bir durum yaşıyorum ama test sonucu negatif çıktıBende aynı durumdayım adetim 19 gun geç oldu adet 2 gün az bi kanamam oldu sonra 3 gün sadece peçeteye kahverengi akıntı oldu testler negatif ama ilk defa böyle oldu enfeksiyon yok kist yok acaba hamile olabilirmiyim test negatif ama belirtilerim var
Sonuç ne oldu acaba ?Meraba hasta oldunuz mu bende aynı durumu yaşadım 3 gün kahverengi lekelenme oldu test yaptım negatif çıktı şimdi bakalım bu ay hasta olucakmıyım bekliyorum sizin sonucu söylersenz sevinrm