• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen ama lütfeeen bakın=))) Daha önce röfleli olanlar özellikle.

canım benim saçımdada röfle var,ben de dip yaptırmak istemedim ama kendi saçımın rengi kumral,onun üstüne karamel boyattım birazda bakırlık var içinde,çok güzel durdu,gölgeli gibi oldu,yıkadıkça röflelerimin rengi çıktı birazdaha ama çok doğal durdu..herkes sordu nasıl yaıtılar böle die..zemuszemus

6 senedir saçlarım röfleliydi ve en son bu renge boyadım. Kendim boyadım saçlarımı ilk boyada sarılarım kapanmadı 4 gün sonra tekrar aynı renge boyadım. Önce sarı kısımları en son diplerini boya çok farklı kalıyo yoksa cnm.

enjoyable arkadaşım benimde saçlarım 6-7 yıldır röfleli artık sıkıldım ve değiştirip karamel yapma istiyorum kendim evde yapabilirmiyim diye bakıyordum buralara senin rengin çok hoş nasıl yaptın bi anlatabilirmisin ...

Evet enjoyable bi anlatır mısın?=)))

kızlar benimde röflelei ve kestaneye bayayacağım ...buradan sağolsun bir arkadaşım var bu konu ile çok bilgili kendisi lorealk casting kestane boya dedi 500 no ile akınca2-3 hfta sonra yine boya dedi ve bu sonucu elde edersin dedi ,yakın olur en azından buna dedi...istediğim bu renkler zaten..bakalım nasıl olacak...

Casting i bende düşünüyorum ama ben karamel istiyorum...

enjoyable arkadaşım benimde saçlarım 6-7 yıldır röfleli artık sıkıldım ve değiştirip karamel yapma istiyorum kendim evde yapabilirmiyim diye bakıyordum buralara senin rengin çok hoş nasıl yaptın bi anlatabilirmisin ...

Canım teşekkür ederim öncelikle. opuyorumnanaktan
Boya Koleston 6/34 Çarpıcı Bakır.. Ben önce kendim boyadım 40 dk üstünde de beklettim ama önceden diplerim çıktığı için diplerim koyu röfleli kısımlar açık kaldı. Sarılarım ilk boyamada tam olarak kapanmadı.4 gün sonra tekrar boyandı kardeşim boyadı önce sarı kalan kısımları boyadık, sonra diplerini. Sonuç bu renk çıktı ortaya :)

Arkadaşlar açıkcası şunuda söylemek gerekiyo saç rengi bence yapılan makyajla bütünleşince daha güzel duruyor..

ben röfle üstüne çikolata kahve boyadım,üstüne çarpıcı bakır boyasam nolur acaba xD

Yok çikolata kahve boyadım ama rengim baya açık oldu=))) Bir keresinde çarpıcı bakır boyadım ben kumralın üstüne.Çok tatlı bir renk verdi parıl parılll Hatta burda bir konu açmıştım koymuştum fotoğrafımı.Tek korkum turuncu olması(=

Back