Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atasevencim,Hadi ya...ama turuncumsu olmadımı? Nasıl bir ton?fotoğraf koyabilir misin ki?Koyamazsan sorun değil ama koyarsan iyi olur tabi:)
hatta sana ilk bahsettiğim boyayı yaptıktan sonra çekilmiş bir fotoyu yollayım
düzeltiyorum karamel kumral
ve hayır turunculuk falan olmadı 5 6 gün oldu henüz sorun yok..
resim bir ara koymaya çalışırım canım..
cnm karamel yapmasin asla dedi akar ve yesil renk olur dedi
koyu kahve yapsin koleston dan boyasin dedi 4.4 4.7 ve 4.3 arasinda secim yapsin dedi ama 4.3 daha güzel olur dedi gine de sen bilirsinde
boyayi alacagin yerde iyice incele öyle al canim ins isdedigin gibi olur
tekrardan bi sorun olursa yardimci olmaya caliisrm öptüm
Arda-alyacım ben bu numaraları koleston için sordum yok öyle bir renk dedi.Sonra koyu kahve baktım resmen siyah yok dedim olmaz,gittim çikolata khve aldım ve şuan iyi saçlrım tabi ki tam kapanmadığı yerler oldu ama boya az geldi birazda.ikinci boyamadı 1-2 hfta sonra yapıcam daha güzel olucak inşallah=))) Röfle üzerine çikolata kahve boyanabiliyormuş arkadaşlar iğrenç bişey olmadı=) ikinci ve ya üçüncüyü kramel istiyorum:/
Arda-alyacım ben bu numaraları koleston için sordum yok öyle bir renk dedi.Sonra koyu kahve baktım resmen siyah yok dedim olmaz,gittim çikolata khve aldım ve şuan iyi saçlrım tabi ki tam kapanmadığı yerler oldu ama boya az geldi birazda.ikinci boyamadı 1-2 hfta sonra yapıcam daha güzel olucak inşallah=))) Röfle üzerine çikolata kahve boyanabiliyormuş arkadaşlar iğrenç bişey olmadı=) ikinci ve ya üçüncüyü kramel istiyorum:/
bilmiyorum canim ama esim 17 senelik kuaför ve bu isin meslegini okuyup bu bu zamanlara gelmis hani acemi biri olsa numaralari karisdrdi dicem ama oda olmaz
neyseki sen aklina göre bi renk bulup boyamiisn cok sevindim begenmene canim güle güle iyi günlerde kullan ins saclariniopuyorumnanaktan
bu arada ben esimle nisanliyken benimde saclarim röfleydi ve bende bizim oralardaki bi kuaföre gidip cikolata kahve yapmisdim ilk basda sperdi ama sonralarda akip bildigin yesil olmusdu yani ilk basta eet cok hos oluyo ve sen kapatiyo snaiyosun ama sonradan akinca dehset bi renk oluyo
bence sen 1 2 hafta sonra boyama azcik dinlensin saclarin zaten o zamna da akipda yesil olacagini pek sanmiyorum canim biraz dinlendr bence saclarini öpüyorum seni senin adina cok sevindimŞeniz
leonela canım saçının fotosunu koyarmısın merak ettim ...
bende saçım için 300 tl harcadım açtırdım ,boyattım röfle yaptırdım ve sonuç fiyasko ,yandı saçlarım elimde kaldı ...dün yaptırdım daha şimdi ne yapacağımı bilemiyorum ..sinirlerim acayip bozuk ....ne renk boyayacağım ,saçlar zaten feci hasarlı çaresiz kaldım ...ağlamaktan cılkım çıktı artık ...mafoldumben
canım siyah ta olsa saç berbat rezalet halde yani saçlıktan çıkmış durumda....:/ Kazıtmak yerine,kuaför siyaha boyasa saçını?ya da kestane?peruktansa siyah dolaşmak iyidir.
Canım numaraları sordum,Baktık hatta kataloğa kolestonun,öyle sayılar yok dedi.Ben de anlamadım.teşekkür ederim benim adıma sevindiğin içinopuyorumnanaktan