Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen ama lütfeeen bakın=))) Daha önce röfleli olanlar özellikle.

hatta sana ilk bahsettiğim boyayı yaptıktan sonra çekilmiş bir fotoyu yollayım

Eklentiler

• $DSC_0005.jpg
    $DSC_0005.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 111
  • $DSC_0003.jpg
    $DSC_0003.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 115
Atasevencim,Hadi ya...ama turuncumsu olmadımı? Nasıl bir ton?fotoğraf koyabilir misin ki?Koyamazsan sorun değil ama koyarsan iyi olur tabi:)

düzeltiyorum karamel kumral

ve hayır turunculuk falan olmadı 5 6 gün oldu henüz sorun yok..

resim bir ara koymaya çalışırım canım..

hatta sana ilk bahsettiğim boyayı yaptıktan sonra çekilmiş bir fotoyu yollayım

Canım,teşekkür ederimmm fotoğrafların için=)

Evet çok güzel saçların=))

düzeltiyorum karamel kumral

ve hayır turunculuk falan olmadı 5 6 gün oldu henüz sorun yok..

resim bir ara koymaya çalışırım canım..

Saçımı boyadım çikolata kahve yaptım.İkincisinde karamel istiyorum canım=)) kramel kumralı boyarım belki de=))

cnm karamel yapmasin asla dedi akar ve yesil renk olur dedi
koyu kahve yapsin koleston dan boyasin dedi 4.4 4.7 ve 4.3 arasinda secim yapsin dedi ama 4.3 daha güzel olur dedi gine de sen bilirsinde
boyayi alacagin yerde iyice incele öyle al canim ins isdedigin gibi olur
tekrardan bi sorun olursa yardimci olmaya caliisrm öptüm

Arda-alyacım ben bu numaraları koleston için sordum yok öyle bir renk dedi.Sonra koyu kahve baktım resmen siyah yok dedim olmaz,gittim çikolata khve aldım ve şuan iyi saçlrım tabi ki tam kapanmadığı yerler oldu ama boya az geldi birazda.ikinci boyamadı 1-2 hfta sonra yapıcam daha güzel olucak inşallah=))) Röfle üzerine çikolata kahve boyanabiliyormuş arkadaşlar iğrenç bişey olmadı=) ikinci ve ya üçüncüyü kramel istiyorum:/

Arda-alyacım ben bu numaraları koleston için sordum yok öyle bir renk dedi.Sonra koyu kahve baktım resmen siyah yok dedim olmaz,gittim çikolata khve aldım ve şuan iyi saçlrım tabi ki tam kapanmadığı yerler oldu ama boya az geldi birazda.ikinci boyamadı 1-2 hfta sonra yapıcam daha güzel olucak inşallah=))) Röfle üzerine çikolata kahve boyanabiliyormuş arkadaşlar iğrenç bişey olmadı=) ikinci ve ya üçüncüyü kramel istiyorum:/

canım ilk boyadıgında zaten bir sorun yok renk konusunda sadece kapanmaz ve aktıkça o iğrenç renkler çıkar..
1-2 haftaya tekrar boyarım demişsin
cok sık boyama istersen saclarını. en azından bir ay bekle sac derinın sağlığı için..

bilmiyorum canim ama esim 17 senelik kuaför ve bu isin meslegini okuyup bu bu zamanlara gelmis hani acemi biri olsa numaralari karisdrdi dicem ama oda olmaz
neyseki sen aklina göre bi renk bulup boyamiisn cok sevindim begenmene canim güle güle iyi günlerde kullan ins saclariniopuyorumnanaktan
bu arada ben esimle nisanliyken benimde saclarim röfleydi ve bende bizim oralardaki bi kuaföre gidip cikolata kahve yapmisdim ilk basda sperdi ama sonralarda akip bildigin yesil olmusdu yani ilk basta eet cok hos oluyo ve sen kapatiyo snaiyosun ama sonradan akinca dehset bi renk oluyo
bence sen 1 2 hafta sonra boyama azcik dinlensin saclarin zaten o zamna da akipda yesil olacagini pek sanmiyorum canim biraz dinlendr bence saclarini öpüyorum seni senin adina cok sevindimŞeniz

bilmiyorum canim ama esim 17 senelik kuaför ve bu isin meslegini okuyup bu bu zamanlara gelmis hani acemi biri olsa numaralari karisdrdi dicem ama oda olmaz
neyseki sen aklina göre bi renk bulup boyamiisn cok sevindim begenmene canim güle güle iyi günlerde kullan ins saclariniopuyorumnanaktan
bu arada ben esimle nisanliyken benimde saclarim röfleydi ve bende bizim oralardaki bi kuaföre gidip cikolata kahve yapmisdim ilk basda sperdi ama sonralarda akip bildigin yesil olmusdu yani ilk basta eet cok hos oluyo ve sen kapatiyo snaiyosun ama sonradan akinca dehset bi renk oluyo
bence sen 1 2 hafta sonra boyama azcik dinlensin saclarin zaten o zamna da akipda yesil olacagini pek sanmiyorum canim biraz dinlendr bence saclarini öpüyorum seni senin adina cok sevindimŞeniz

Canım numaraları sordum,Baktık hatta kataloğa kolestonun,öyle sayılar yok dedi.Ben de anlamadım.teşekkür ederim benim adıma sevindiğin içinopuyorumnanaktan

leonela canım saçının fotosunu koyarmısın merak ettim ...
bende saçım için 300 tl harcadım açtırdım ,boyattım röfle yaptırdım ve sonuç fiyasko ,yandı saçlarım elimde kaldı ...dün yaptırdım daha :( şimdi ne yapacağımı bilemiyorum ..sinirlerim acayip bozuk ....ne renk boyayacağım ,saçlar zaten feci hasarlı çaresiz kaldım ...ağlamaktan cılkım çıktı artık ...mafoldumben

leonela canım saçının fotosunu koyarmısın merak ettim ...
bende saçım için 300 tl harcadım açtırdım ,boyattım röfle yaptırdım ve sonuç fiyasko ,yandı saçlarım elimde kaldı ...dün yaptırdım daha :( şimdi ne yapacağımı bilemiyorum ..sinirlerim acayip bozuk ....ne renk boyayacağım ,saçlar zaten feci hasarlı çaresiz kaldım ...ağlamaktan cılkım çıktı artık ...mafoldumben

2 dk sonra koyuyorum canım.

KOyamıyorum canım:S tlfon ve ya pc ftoğrafları almıyor sorun çıkartıyor:/ Ne kadar kısaldı saçların?ızmirdeymişsin sende.Hangi kuafördü boyayan?

omzumda şuan uçlardan da aldırdım 5 cm
saman sarısı bir renk oldu ,inanılmaz kötü renk te saçta ...
peruk kullanmaya başlayacağım çaresiz,bir müddet için ...
saçımı kazıtmam gerek yada asker traşı olmam gerek ...
para,emek ,sinir harbi ve saçlarda cabası :sinifsinif:

:/ Kazıtmak yerine,kuaför siyaha boyasa saçını?ya da kestane?peruktansa siyah dolaşmak iyidir.

şuan tayin gereği manisadayım ...
izmirde bornova özkenlerde ibrahim ibrahim aslında kuaförüm gitmek zor gelince manisada yaptırdım ve sonuç ne yazık ki ,böyle ,siyahtan dönmeye çalışana kadar röfleye yandı ne yazık ki mafoldumben

Anladım:/ siyahtan dönülmez tabi zor yani çok usta bi kuaför lazım. Bir anda dönülmüyor...

:/ Kazıtmak yerine,kuaför siyaha boyasa saçını?ya da kestane?peruktansa siyah dolaşmak iyidir.
canım siyah ta olsa saç berbat rezalet halde yani saçlıktan çıkmış durumda....
ayrıca bu kadar emekten sonra siyah a ve koyuya dönmek bana çok koyuyormafoldumben
sipariş verdim peruk aldım ne yazık ki ,bir müddet te olsa idare etmek zorundayım ,insan içine çıkılabicek halde değil desem yeri,tüycük tüycük ,lastik gibi değil tarak parmaklarım arasından geçemiyor ve hep kırıklar üzerimde :sinifsinif:çaresiz kaldım peruk şart oldu benim kafama yani,önümüz bayram,insan içine çıkıyorum bu halde mümkün değil :a015:

Anladım canım,geçmiş olsun.:/

Canım numaraları sordum,Baktık hatta kataloğa kolestonun,öyle sayılar yok dedi.Ben de anlamadım.teşekkür ederim benim adıma sevindiğin içinopuyorumnanaktan

ay cnm kusura bakma ya esime ben tekrar sordum nie yanlis bilgiler verdin kizcagiza mahcup düsdüm dedim ole numaralar yokmus dedim olurmu var ya dedi ben hergün boyuyorum o numaralarla dedi sonra acaba tr de farklimiki nolar dedim aa tr denmiydi o arkadasin dedi bende eet dedim o sanmiski almnya o nedenle o numaralari vermis kusura bakma yanlis bilgilendrme olmasin
düzeltmek isdedim
nasil memnunmusun saclarindan canim icine sindimiopuyorumnanaktan​

hehe olsun canım ya olur öyle şeyler,Eh sayılır ama en olabilir zamanda yeniden boyamam lazım çünkü rengini sevmedim idare ediyorum=) Açık kahve duruyor ama renk farkı var diple uç arasında.Şu casting amonyaksızlar ile boyasam nolur diye düşünüyorum=))

olsun cnm tekrardan boyarsin biraz dinlensin saclarin sonra iin uzmanina git ynai iyi bi kuaföre git ki saclarin mafolmadn ii bi renk yakala öptm canim seni

Back