• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen ama lütfeeen bakın=))) Daha önce röfleli olanlar özellikle.

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.215
448
Şimdi benim saçımda röfle var.Ve dipten kestane rengim çıktı.Oldukça.Ben kuaföre çok para dökmek istemiyorm çünkü uzun ve cok saçım var.Evde saçımı çikolata kahveye boyasam nolur?Saçını röfleden sonra kendisi boyamış olanlar boyadığı rengi markasıyla birlikte yazıp boyadıktan sonra beğenip beğenmediklerini fikirlerini paylaşabilirler mi???

Karamel istiyorum nasıl yapıcam?Kuaföre gitsem orial ile diplerimi açmasımı gerekicek direk üstüne boyuyacak mı bilmiyorum?
fisfisfis

slm canim
benim esim kuaför ben senin yazdigini aynen okudum ona
oda dediki boyayabilir fakat cikolata yaparsa zamnla yesil renk olur dedi ama koyu kahve yapmasi lazim dedi kolestondan kullansin diyo paketlerin üzerinine bakarak herahngi sorun olursa yaz ben sorarim esime cnm

bu arada hem cikolata kahve hemde karamel demisin hangisini isdiyosun anlamadimCADIARZU

Son röflemi beğenmeyip çikolata kahveye boyamıştım, üstüne 2-3 kez daha boyamam gerekti aktığı için ama şimdi çok hoş. Uçlar sarı hafif hafif, gölgeli gibi oldu. Ama karameli bilemem tabii direk dönebilir misin..
Ona da ardaalyanın eşi cevap versin a.s

bu arada hem cikolata kahve hemde karamel demisin hangisini isdiyosun anlamadimCADIARZU

Canım,nasıl sevindim cevabına bilemezsin eşine sorman benim için filan çok hoşuma gitti çok sağol=)

Koyu kahve ne yapabilirim mesela???Tam tonları bilmiyorum.

Ben aslında karamel istiyorum ama sarı röflenin üstüne karamel boyarsam nasıl olur bilmiyorum.Kolestonun karamelini.Yani turuncu birşey olur birde bilmiyorum.Kahverengiye dönüp,sonra karamele geçerim diye düşündüm.Bilemiyorum asıl istediğim karamel aslında??(=

Son röflemi beğenmeyip çikolata kahveye boyamıştım, üstüne 2-3 kez daha boyamam gerekti aktığı için ama şimdi çok hoş. Uçlar sarı hafif hafif, gölgeli gibi oldu. Ama karameli bilemem tabii direk dönebilir misin..
Ona da ardaalyanın eşi cevap versin a.s

Canım teşekkür ederim:)) 2-3 Kez boyadın mesela boyadın 1-2 hafta sonra bir daha mı boyadın ?

Canım teşekkür ederim:)) 2-3 Kez boyadın mesela boyadın 1-2 hafta sonra bir daha mı boyadın ?

Evet canım 2-3 haffta sonra akmaya başlamıştı sonra tekrar boyadım, 1 ay sonra tekrar sanırım, ondan sonra da 2-3 ay sonra boyamışımdır heralde.
Ben kaliteli boyalar da kullanmadım, kuaförüme sinir oldum, rengi düzeltsin diye 2-3 kere gittim güzel rengin diyip cila yapıp gönderiyodu beni, ben de markette gözüme çarpan boyayı alıp boyadım, kullandığım boyaların da hepsi farklı markaydı, kahverengine dönmek istiyosan kolay yani, benim şimdi doğal gölgeli gibi oldu hoş ben beğeniyorum :hulya:

canım benim ablamda röflenin üstüne ışıltılı kahve boyadı tam kapanmadı.bikaç boyamayla ancak oturdu renk

2 gün önce boyadım canım

saçım rofleli idi ve dibi çok gelmişti

koleston karamel kahveye boyadım

güzel oldu tavsiye ederim

Atasevencim,Hadi ya...ama turuncumsu olmadımı? Nasıl bir ton?fotoğraf koyabilir misin ki?Koyamazsan sorun değil ama koyarsan iyi olur tabi:)

nimesaybycn cvp için sağol canım=)) evet anca birkaç boyamayla oturuyor.

Theshe evet önce kahveye dönüp sonra karamele dönerim diye düşünüyorum.

Arda-Alyanın yorumunu bekliyorum büyük merakla:)İnş bugün görür ve yazar haftasonu olmayacağım çünkü:/ ve boyamış olacağım:/

merhaba canım
bende röflenin üzerine koyu kahve boyattım. kuaför 3 seferde ancak kapanır demişti.
ama koyu kahve boyayacagız 3.de demişti.
bende 2.sinde gittim memlekette çikolata kahveye boyattım. boya 2 hafta sonra akınca açık olan yerler turuncu-yeşil karışlık oldu. sonra 3. sefer koyu kahve boyadım.
bence arda-alya arkadasımızın eşinin dediği gibi koyu kahveye boyatmalısın..

cnm karamel yapmasin asla dedi akar ve yesil renk olur dedi
koyu kahve yapsin koleston dan boyasin dedi 4.4 4.7 ve 4.3 arasinda secim yapsin dedi ama 4.3 daha güzel olur dedi gine de sen bilirsinde
boyayi alacagin yerde iyice incele öyle al canim ins isdedigin gibi olur
tekrardan bi sorun olursa yardimci olmaya caliisrm öptüm

dün bir bayanla karsılastım okadar tatlı bir saç rengi vardıki ee bende meraktan duramadım sordum =) cikolata kahve dedi inanamadım ama pilatin röfleyi kapatmak icin cikolata kahveye boyamıs o yüzden böyle bir renk oldu dedi ama gercekten sahaneydi :asigim:

cnm karamel yapmasin asla dedi akar ve yesil renk olur dedi
koyu kahve yapsin koleston dan boyasin dedi 4.4 4.7 ve 4.3 arasinda secim yapsin dedi ama 4.3 daha güzel olur dedi gine de sen bilirsinde
boyayi alacagin yerde iyice incele öyle al canim ins isdedigin gibi olur
tekrardan bi sorun olursa yardimci olmaya caliisrm öptüm

Canımmm çok teşekkür ederim bugün boya almaya gidiyorum.Pazartesi yazarm sonuçları=)) ne güzel ya sana ve eşine çok teşekkür ederim=)

dün bir bayanla karsılastım okadar tatlı bir saç rengi vardıki ee bende meraktan duramadım sordum =) cikolata kahve dedi inanamadım ama pilatin röfleyi kapatmak icin cikolata kahveye boyamıs o yüzden böyle bir renk oldu dedi ama gercekten sahaneydi :asigim:

Ben bi ilk önce Arda-alyanın dediğini yapayım da,sonra bi çikolata yaparım canım=) çok teşekkür ederim cvp verenlere=) hepsi sağolsun.

koleston koyu kahve siyah cıkıyor diye karsılastım kaç topicte ilk etap icin bence iyi bir secim degil cnm ama umarım istedigin gibi olur sonucları bekliyoruz hihoyyyt

evet koleston koyu kahve siyah çıkıyor ben öyle bi hata yapmıştım röflenin üstüne koyu kahve yaptım ve sonra açamadım ama koleston kışkırtıcı kahve tek seferde kapatıyor ve çok hoş bi renk kutunun üstündekiyle alakası yok.ondan karamele dönmek daha kolay olur bence.

bende platin röflelerim kapansın diye kolestonun koyu kahvesiyle boyamıştım saçımı.ama bildiğimiz siyah oldu saçım.bu ihtimali de göz önünde bulundur bence

çikolata kahvenin içine biraz bakır kızıl renkleri içeren bir boya karıştırırsan yeşil olmaz güzel bi renk olur bence. ben kolestonun açık kestanesiyle açık kestane akaju rengini karıştırmıştım çok güzel oldu. sonra daha koyu olsun istedim. loreal casting koyu kestane ile 1/2 tüp şarap kızılını karıştırdım önce mavisiyah gibi oldu ama akınca çok tatlı bir renk aldı. işte benim deneyimlerim.

Back