- 8 Şubat 2021
- 55
- 32
- 18
- 32
- Konu Sahibi ElisaDeniz
-
Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizden inşallah ben burayı yeni kullanmaya başladım fazla anlamıyorum inşallah doğru saymışımdır hepinizi gerçekten hepinizin ne muradı varsa versin Rabbim
Amin inşallah Allah razı olsun inşallahBen de bir tane okurum inşallah Allah şifa versin en kısa zamanda
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah herşey gönlünce olsunE ElisaDeniz bende alayım 1 tane Allah şifa versin..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah1 tane alayım Rabbim şifa versin inş
Cnm ben aksama okurum anca. Saat 9 a bıtmıs bilKızlar okudunuz mu ona göre duası yapılacakmış hakkınızı helal edin
Tamam cnm çok teşekkür ederimCnm ben aksama okurum anca. Saat 9 a bıtmıs bil
Okudum canım Allah kabul etsinTamam cnm çok teşekkür ederim
1 tane alıyorum bende Rabbim tez zamanda şifa versin yavrumuza
Dua bolumu var hayatım oraya açsaydın keşke orda daha çok gören olurduArkadaşlar 3 yaşında bebek adı ata. Kötü hastalığı var Annesi Yasin topluyor. Herkes sadece 1 tane okuyacak. Nereye yazıyorsam kimse ben okurum demiyor. Hepimizin çocuğu olabilirdi. Okuyabilecek olan varsa yazarsa çok sevinirim. Allah şimdiden razı olsun
Mrh fazla anlamadığım için bulamadım yapamamdımDua bolumu var hayatım oraya açsaydın keşke orda daha çok gören olurdu
Tamam olur tabiki. Okuyanlar okudum yazarlarsa okundu diye yazacam çok teşekkür ederimBen yarin okuyabilirim 3 tane almistim.
Şafi adı ile şifa versin rabbim inşallahArkadaşlar 3 yaşında bebek adı ata. Kötü hastalığı var Annesi Yasin topluyor. Herkes sadece 1 tane okuyacak. Nereye yazıyorsam kimse ben okurum demiyor. Hepimizin çocuğu olabilirdi. Okuyabilecek olan varsa yazarsa çok sevinirim. Allah şimdiden razı olsun
Kuzum bende 1 tane alıyorum yasin rabbim şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?