- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- Konu Sahibi feraheymen
Kizlar sizde yasin okur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Razi olsunn canimm cok tesekkur ederimm Rabbim senin muradinida versin.Canim ben 2 tane yasini okuyali baya oldu ama actigin konuyu bulamadigim icin okudugumu yazmamistim
Allah sendende razi olsun insallah her neye niyetle okuyup okuttuysaniz hayirlidiyla olusuna vesile olurAllah Razi olsunn canimm cok tesekkur ederimm Rabbim senin muradinida versin.
Aminn canimmm Allah razi olsunn.Allah sendende razi olsun insallah her neye niyetle okuyup okuttuysaniz hayirlidiyla olusuna vesile olur
Allah razi olsunn canimm. RABBIM senidee feraha cikarsin. Sıkıntılarn gitsin insallahh..Kusura bakma canım gönül isterdi ki daha fazla okuyayim. Ama basımda olay var yine de söz verdiğim için 1 tane okudum. Allah kabul etsin
Helal olsunn canimm Allah razi olsun senden. Rabbim nasip etsin insallahh banada isteyen herkesede.. dualarina gonulden amin.. Allah seninde gonlunden geceni omrunde yasamayi nasip etsinCanım okumakla biraz geciktim, hakkını helal et ama nihayet 3 Yasin okudum. Allahım inşallah tez zamanda Evlad hasretinizi dindirir amin hayırlı sağlılklı çocukların olmasını Yüce Rabbimden dilerim amin .Allahü Teala Yar ve yardımcınız olsun canım amin.
Amin kardeşim inşallah bundan sonraki Yasin-i Şerrif okumanlarımda aklımın bi köşesinde sende olacaksın iyi dileklerimle bebeğin olursa ki inşallah olur özelime yazarsan çok sevinirim unutma, Rabbim vermeyi istemeseydi ,istemeyi de vermezdi büyükler böyle buyuruyor.Allahü Teala birine dua etmesini takdir etmişse kabul etmeyide takdir etmiştir ( Ebu Nuaym) dip not : Canım acele etme duam kabul olunmadı deme dersen kabul olmaz Allah yar ve Yardımcın olsun aminHelal olsunn canimm Allah razi olsun senden. Rabbim nasip etsin insallahh banada isteyen herkesede.. dualarina gonulden amin.. Allah seninde gonlunden geceni omrunde yasamayi nasip etsin
Canim cok tesekkur ederimm duygulandirdin beni Allah razi olsunnn. Insallahh Allah nasip ederse mutlaka sanada yazarim canim ozelden. Rabbim e sigindim ona guveniyorum cok haklisin acele etmemeli niye kabul olmuyor dememeli.cok cok tesekkur ederimmm tekrar. Aminnnnnn insallahAmin kardeşim inşallah bundan sonraki Yasin-i Şerrif okumanlarımda aklımın bi köşesinde sende olacaksın iyi dileklerimle bebeğin olursa ki inşallah olur özelime yazarsan çok sevinirim unutma, Rabbim vermeyi istemeseydi ,istemeyi de vermezdi büyükler böyle buyuruyor.Allahü Teala birine dua etmesini takdir etmişse kabul etmeyide takdir etmiştir ( Ebu Nuaym) dip not : Canım acele etme duam kabul olunmadı deme dersen kabul olmaz Allah yar ve Yardımcın olsun amin
Søz vermeyim canim ama inşallah yarın akşam okurum anneme söylerim o da okur senin için , burdan yazarım akşam a inşallah.1 yasin bile olsa okuyabilck varmi cok az kaldi insallah bitireblrz
Allah razii olsun canimmSøz vermeyim canim ama inşallah yarın akşam okurum anneme söylerim o da okur senin için , burdan yazarım akşam a inşallah.