- 8 Şubat 2021
- 55
- 32
- 18
- 32
- Konu Sahibi ElisaDeniz
-
Merhaba canım çok çok geçmiş olsun , bu mesajı da görsünler diye yazıyorum arklar . Bende 1 tane alırımArkadaşlar 3 yaşında bebek adı ata. Kötü hastalığı var Annesi Yasin topluyor. Herkes sadece 1 tane okuyacak. Nereye yazıyorsam kimse ben okurum demiyor. Hepimizin çocuğu olabilirdi. Okuyabilecek olan varsa yazarsa çok sevinirim. Allah şimdiden razı olsun
Gerçekten Allah razı olsun ne muradınız varsa versin. Bebeğin adı Ata CengizMerhaba canım çok çok geçmiş olsun , bu mesajı da görsünler diye yazıyorum arklar . Bende 1 tane alırımAllah'ım şifa versin yavruya
Allah sizin de güzel yegeninizin şifasını versinGerçekten Allah razı olsun ne muradınız varsa versin. Bebeğin adı Ata Cengiz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallahBende bir tane okurum Allah şifa versin inşallah
Amin inşallah Allah ağzınızdan duysunAllah sizin de güzel yegeninizin şifasını versingüzel haberini almak nasip olsun inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah herşey gönlünüzce olsunBende okurum 1 tane
Hepimizin inşallah sağolunÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallahAllah ne muradınız varsa versin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallahBende alayım bir tane canım Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?