Pardon iki ay da diyecektim..Söylemiş işte nedenini. .çok durmayın üstünde unutun gitsin..iki haftada sevgili olmaz hem..Ona erkek arkadaş deyin siz..
Cok sevmstm onu bide baya ciddiydik aileler biliyordu herkes biliyorduNiye ısrarla dönmesini istiyorsunuz?
2 ay iicinde hic böyle birsey yapmamstı hep uyumlu olmaya calstı kavga cıkmasın diye. Ben hatalıydm ama Özür diledm kendisinden yinede affetmiyorSeni engelleyeni istemeyeni ısrar etmendeki amaç nedir
2 aylık sevgiliyle ben ne ciddi düşünürüm ne de aileme söyler rezil olurum. Zamana yayın ilişkinizi birbirinizi tanımadan ve emin olmadan da ailelere söylemeyin bence.Cok sevmstm onu bide baya ciddiydik aileler biliyordu herkes biliyordu(
e çok bunaltmışsın, onun da işine gelmemiş2 ay iicinde hic böyle birsey yapmamstı hep uyumlu olmaya calstı kavga cıkmasın diye. Ben hatalıydm ama Özür diledm kendisinden yinede affetmiyorkonuda şuydu ki bana mesaj atmaması
2 ayda mı oldu bunlarCok sevmstm onu bide baya ciddiydik aileler biliyordu herkes biliyordu(
Aileler tanısıodu zaten bizde resmiyete doğru gidiyorduk bi anda bozuldu nasip mi değilmis bilemiyorum2 ayda mı oldu bunlar
Onun benim kısmetim olduğuna cok inanmıstm sanırım bu yüzden bu kdr etkiledi beniBence hiç uğraşma bellki oda gitmeni bekliyormuş ayrılır ayrılmaz engellemiş bide seni bukadar umursamayam birini bence sende umursama hiç olmadı say emin ol şuanda sana dönmediği için takıntı yapmışsın 2 ay gerçek bi sevgi için çok kısa bi zaman unut gitsin
Tabiki birazda hayal kırıklığı oluyo anlıyorum seni ama demekki daha hayırlı bi nasibin var bu senin için hayırlı değilmiş bilemeyiz belkide nasibin o dur ama uzak dur unutmaya çalış nasibin oysa döner dolaşır seni bulur zaten ama bişeyi ne kadar istersen o kadar olmaz akışına bırakmalısınOnun benim kısmetim olduğuna cok inanmıstm sanırım bu yüzden bu kdr etkiledi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?