- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Yok hayır ben söylemedim o zaman yine böyle yakalanmıştı ve kız yine beni aramıştı bende olanları anlatmıştım ve bana oh iyi yapmış seni kandırmış inanmasaydın demişti. Sonra telefon numaramı falan değiştirip kurtuldum sandım yanılmışım.
Kız "oh iyi yapmış seni kandırmış inanmasaydın" mı dediiYok hayır ben söylemedim o zaman yine böyle yakalanmıştı ve kız yine beni aramıştı bende olanları anlatmıştım ve bana oh iyi yapmış seni kandırmış inanmasaydın demişti. Sonra telefon numaramı falan değiştirip kurtuldum sandım yanılmışım.
hakkınızda suç duyurusunda bulundum, bütün tel, face hepsi takip ediliyor, tekrar beni arayıp rahatsız etmeniz durumunda cezai işlem yapılacak ....vs...deyinGüzel kk bayanları merhaba, uzun zamandır sadece okuyordum konuları fakat şu iki haftadır yine derde düştüm ve hemen sizlere koştum. Öncelikle konuyu daha önce yazmıştım ''http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-yilima-mi-aptalligima-mi-yanmaliyim.567381/ ''
Üzerinden yıllar geçti ve ben bu olayı zorda olsa atlattım sonrasında bir ilişkiye başladım şu an sözlüyüm. Bu benim eski sevgilim olacak adam da evlenmiş ve karısı iki haftadır beni arıyor. Ama öyle böyle aramak değil okuldaki arkadaşlarımı facebookun okul gruplarından bulup mesaj atıyor sözlü müyüm değil miyim diye soruyor. Cep numaramı bulamamış fakat ev telefonumuz benim üstüme olduğu için evi arıyor ve kocasını aradığımı iddia ediyor. Ne kadar aramadım al senin olsun birbirinize erzan olsun desem de anlatamıyorum. Bu gidişle davalık olacağız fakat şöyle bir sorun var ben gerçekten uğraşmak istemiyorum. Ne o adam müsveddesini ne de karısını görmek ve seslerini duymak istemiyorum. Olaya kimseyi de karıştırmak istemiyorum biran önce kapansın gitsin ve bana bulaşmasınlar istiyorum.
Şimdi bana ne olur bir akıl verin ben bunlardan nasıl kurtulacağım? Zaten büyük bir ihtimal bu adam müsveddesi yine bir haltlar yerken karısına yakalandı ve beni bildiği için karısı benim üstüme attı hakkim beni arıyor diye. Ne olur yardım edin benim beynim durdu...
hakkınızda suç duyurusunda bulundum, bütün tel, face hepsi takip ediliyor, tekrar beni arayıp rahatsız etmeniz durumunda cezai işlem yapılacak ....vs...deyin
davalar ondan ibaret olsun :)En mantıklısı bu tekrar böyle söyleyeyim eğer devam ederse ilk davam artık kendi davam olur
davalar ondan ibaret olsun :)
bence durulur merak etme :)
Dava açın o adama da eşine de daha şüphesi kalmaz. Muhtemelen o sizi kafaya takmış durumda ne olursa sizden biliyor.
Kadının durumu vahim haberi yok desene :)Aynen öyle kadına kızamıyorum kim bilir nasıl anlattı, belki benim için peşimi bırakmıyor diyo kadın da kendince kocasını koruyor. Ama asıl kendini hasta ruhlu kocasından korumalı
Ben olsam kadına bir güzel her şeyi anlatırdım. Hatta gerekirse KK'de yazdıklarımı adımı silerek gösterirdim. Eğer bir daha ararsan savcılığa kanıtlarımla gidip suç duyurusunda bulunacağım, bu yaptığın taciz derdim. Bunlardaki pişkinlik kimsede yok. Kadına bak ya
Oh iyi olmuş mu dedi?Anacım ben taa ilk beni aradığında yaklaşık bir buçuk yıl önce anlattım her şeyi ama bana dedi ki inanmasaydın oh iyi olmuş sonra numaramı değiştirdim kurtuldum sanıyordum ama hasta ruhlu herif büyük bir ihtimal yine yakalandı ve benim olduğumu söylüyor.
madem güvenmiyor kocası ile niye evlenmişAnam her şeyi diyorum güzellikle konuştum olmadı şirretçe konuştum yine olmadı diyorum ki dökümanları çıkartıp sana göndereyim ya başka telefondan konuştuysanız diyor.
madem güvenmiyor kocası ile niye evlenmişona buna çamur atmak için mi.Gitsin öncelikle evdeki kocasına hesap sorsun.
HİÇ öyle düşünmeyin ben kendimden emin olduktan sonra kendini parçalasın dursun...Hayır arasam gam yemem bir kere aramadım bu olaylar ortaya çıktığından beri. Gerçekten o böyle her aradıkça ben üzülüyorum yani sanki ben yuva yıkan gibi bir duruma düşüyorum
hic konusma, yuzune kapat telefonu.
Telefonmu caldi, ac.
Omu? cat kapat.
Sozlunde bu olaylardan haberdar olsun ama bence.
Cunku o kadin bi zaman sonra eminimki sozlunede ulasicak.
Senin hakkinda ileri geri konusacak.
Sozlunun haberi olsun kesin gidisattan.
Eger ilk o kadindan biseyler duyarsa inanmasi olasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?