- 24 Şubat 2021
- 8
- 2
- 32
-
- Konu Sahibi Moonlife01
Instagramda karsima bir dr cikiyor elma havuc suyunun suyu arttirdigini soylediginden beri gunde iki bardak iciyorum bende azalma yoktu o yuzden ise yariyor mu bilemeyecegim ama denemekte fayda var32+3 haftalık hamileyim en son kontrole gittiğimde doktor bebeğim doğum pozisyonuna girdiğini ve suyunun azaldığını söyledi. Bir hafta sonrasına gün verdi eğer gelişim olmadığı durumda bebeği almamız gerekiyor dedi şu an güncel kilosu 2 kilo bu haftalar doğum gerçekleşip bebeği küveze alınan var mı bebeğin suyunu nasıl arttırabilirim 5 yıldır beklenen bir bebekti rabbim bu zamana nasip etti yardımlarınızı bekliyorum hanımlar.
Bilmiyorum hangi şehirdesiniz Adana’daki doktorlar kabul etmiyorlar bu zamana kadar neden gelmedin diyerek yargılıyorlarBence başka doktora da görün
Başka arkadaşımda dedi ama bide gebelik şekeri var bende havuç suyu içebilirmiyim bilmiyorum bol bol su içiyorumInstagramda karsima bir dr cikiyor elma havuc suyunun suyu arttirdigini soylediginden beri gunde iki bardak iciyorum bende azalma yoktu o yuzden ise yariyor mu bilemeyecegim ama denemekte fayda var
Amin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder rabbimBir hafta sonra gittiğinizde 33 haftalık olacak, sıkıntı olmaz sanmıyorum ama küveze alınabilir.Onu da dert etmeyin.Umarim zamanında sağlıcakla gelir yavrunuz.
hiç mevsimi değil ama bir kadın doğum uzmanının sayfasında kiraz ın suyu arttırdığını okumuştum. hatta bende hamileliğimde çok yemiştim. suyum normalden fazlaydı. bir araştırın isterseniz32+3 haftalık hamileyim en son kontrole gittiğimde doktor bebeğim doğum pozisyonuna girdiğini ve suyunun azaldığını söyledi. Bir hafta sonrasına gün verdi eğer gelişim olmadığı durumda bebeği almamız gerekiyor dedi şu an güncel kilosu 2 kilo bu haftalar doğum gerçekleşip bebeği küveze alınan var mı bebeğin suyunu nasıl arttırabilirim 5 yıldır beklenen bir bebekti rabbim bu zamana nasip etti yardımlarınızı bekliyorum hanımlar.
Ay nerden bulacağım kirazı severim de yerdim bol bolhiç mevsimi değil ama bir kadın doğum uzmanının sayfasında kiraz ın suyu arttırdığını okumuştum. hatta bende hamileliğimde çok yemiştim. suyum normalden fazlaydı. bir araştırın isterseniz
Evet işte mevsimi değilAy nerden bulacağım kirazı severim de yerdim bol bol
Hemen havuç suyu. Havuçun suyunu sıkıp içmek bebeğin suyuna iyi geliyor. Test edildi onaylandı32+3 haftalık hamileyim en son kontrole gittiğimde doktor bebeğim doğum pozisyonuna girdiğini ve suyunun azaldığını söyledi. Bir hafta sonrasına gün verdi eğer gelişim olmadığı durumda bebeği almamız gerekiyor dedi şu an güncel kilosu 2 kilo bu haftalar doğum gerçekleşip bebeği küveze alınan var mı bebeğin suyunu nasıl arttırabilirim 5 yıldır beklenen bir bebekti rabbim bu zamana nasip etti yardımlarınızı bekliyorum hanımlar.
Bende de gebelik şekeri var havuç suyu artırıyor ama suyla seyreltip içiyorum iki günde birBaşka arkadaşımda dedi ama bide gebelik şekeri var bende havuç suyu içebilirmiyim bilmiyorum bol bol su içiyorum
Sağol canım Allah razı olsunEvet işte mevsimi değilyinede yazmak istedim
Tamam sağol canım Allah razı olsunHemen havuç suyu. Havuçun suyunu sıkıp içmek bebeğin suyuna iyi geliyor. Test edildi onaylandı