Lütfen akıl verin zor durumdayım

Moonlife01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
8
2
32
32+3 haftalık hamileyim en son kontrole gittiğimde doktor bebeğim doğum pozisyonuna girdiğini ve suyunun azaldığını söyledi. Bir hafta sonrasına gün verdi eğer gelişim olmadığı durumda bebeği almamız gerekiyor dedi şu an güncel kilosu 2 kilo bu haftalar doğum gerçekleşip bebeği küveze alınan var mı bebeğin suyunu nasıl arttırabilirim 5 yıldır beklenen bir bebekti rabbim bu zamana nasip etti yardımlarınızı bekliyorum hanımlar.

Bir hafta sonra gittiğinizde 33 haftalık olacak, sıkıntı olmaz sanmıyorum ama küveze alınabilir.Onu da dert etmeyin.Umarim zamanında sağlıcakla gelir yavrunuz.

Instagramda karsima bir dr cikiyor elma havuc suyunun suyu arttirdigini soylediginden beri gunde iki bardak iciyorum bende azalma yoktu o yuzden ise yariyor mu bilemeyecegim ama denemekte fayda var

Instagramda karsima bir dr cikiyor elma havuc suyunun suyu arttirdigini soylediginden beri gunde iki bardak iciyorum bende azalma yoktu o yuzden ise yariyor mu bilemeyecegim ama denemekte fayda var
Başka arkadaşımda dedi ama bide gebelik şekeri var bende havuç suyu içebilirmiyim bilmiyorum bol bol su içiyorum

hiç mevsimi değil ama bir kadın doğum uzmanının sayfasında kiraz ın suyu arttırdığını okumuştum. hatta bende hamileliğimde çok yemiştim. suyum normalden fazlaydı. bir araştırın isterseniz

hiç mevsimi değil ama bir kadın doğum uzmanının sayfasında kiraz ın suyu arttırdığını okumuştum. hatta bende hamileliğimde çok yemiştim. suyum normalden fazlaydı. bir araştırın isterseniz
Ay nerden bulacağım kirazı severim de yerdim bol bol

Hemen havuç suyu. Havuçun suyunu sıkıp içmek bebeğin suyuna iyi geliyor. Test edildi onaylandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…