-
- Konu Sahibi 1Minikhatun
Evliligimizin 2. Haftası tüm altınlarımı alyans haricinde aldı benden. Ne yaptı nereye verdi hiç bir açıklama yapmadan ilk tartışma orda başladı. Çok geçmeden 1 hafta sonra eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendim ve evden ayrıldım. 1 ay sonra barıştık. Her gün ailesiyle beraberdik. Gece 2-3lere kadar oturmak zorundaydık. Bana bir gün çiçek vs almadı hiç. Ne bilim çevremdeki ve hayalindeki evlilik degildi. Sabr ettim bir süre 19 yaşındayım henüz onu anlamaya çalıştım. Ama bir türlü anlayamadım ailemi hiç sevmezdi ailem gelince surat yapardı. Ben onun ailesine bir gün surat yapsam 1 hafta onun kıyametini yaşardık..
2 defa kapının önüne koydu beni. Yani kısacası; Saygısızlık, şiddet, aldatma, ilgisizlik alkol ne ararsanız var yani.
Haklısınız. Teşekkür ederimSize bunları yaşatırken onun vicdanı neredeydi?
Şu an sahte gözyaşına sakın ama sakın kanmayın. Kendiniz için sonunda dogru bir karar almışken asla vazgeçmeyin.
Haklısınız. Teşekkür ederim
Aileniz boşanmanız konusunda ısrarcı mı? Eğer öyle ise ve eşinizle görüştükçe tereddütte kalıyor, yumuşuyorsanız ailenizin yanına da gidebilirsiniz.
Fakat "bir şans daha ver" diyecek insanlar ise boşanana kadar herkese kulaklarınızı tıkayın.
Şu an kendi eviniz kendi düzeniniz de var, eşiniz zaten maddi manevi sömürmüş sizi, kurulu evi ona teslim etmek size haksızlık olur bence.
Yerinizde olsam vicdan yapmaz, hicbir şekilde onunla muhatap olmaz ve boşanana kadar kendi yeni hayatım için yeni adımlar atardım.
Mesela daha cok gencsiniz, egitiminiz için ugraşabilirsiniz. Ya da bir kursa yazılabilirsiniz. Hem de yalnız kaldıgınızda gereksiz şeylerle mesgul olmaz, sizi oyalayacak geliştirecek hobiler edinmiş olursunuz.
Ailem arkamda çok şükür. Ailem hep bana bu adam düzelmez dedi. Ben kimseyi dinlemedim hep barıştım. Birazda müstehak bana bu olanlar diyorum. Okadar şey yaşanmasına rağmen aman yaşım küçük yuvam yıkılmasın diye kurtarmaya çalıştım ama olmadı düzelmesi hiç bir şey. Olan bana oldu yine. Psikolojik alt üst olmuş durumda. İlk günler bu kararı aldığımda çok iyiydim kuş gibi rahatlamıştım. Zaman geçtikçe zorlaşmaya başladı. Çevremdeki mutlu çiftleri gördükçe derin bir iç çekiyorum. Benim neden öyle bir evliliğim olmadı diyorum. Kaderime isyan etmek istemiyorum. Her mutluluğun bir bedeli olur derler belki de ilerde yaşayacagım mutlu günlerin bedelini ödüyorumdur. Ne bileyim yaa. Çok zor bir durum. Bir tanım çok mutlu ailemle birlikte yaşayacagım farklı şehir yeni hayat diyorum. Bir yanım bu kadar olanları nasıl unutacam bir daha kimseyi Sevemem güvenemem gibi geliyor. Bana en büyük yaptıgı kötülük.. Bir daha kimseye güvenemeyeceğim..
Gördügünüz mutlu ciftler ya da tek başına da olsa mutlu kendine güvenen insanlar gibi bir hayatınız olmasını istiyorsanız bunun ilk adımı o adamla tüm ilişiginizi kesmek.
Mutsuzlugunuzun direkt nedeni olan insanlarla mutlu olunmaz. Bunu geç de olsa tecrube ederek anlamışsınız.
Eger bundan sonra daha güzel bir hayatınız olsun istiyorsanız asla geri adım atmayın.
Bu karamsarlıgınız da bir süre sonra geçer. Boşanıp yepyeni bir hayata atılan, yeniden evlenen ya da kendi ideallerini gerçekleştirmek icin ugraşan bir sürü insan var, siz de onlardan biri olabilirsiniz, yeter ki kararlı durun.
Ancak her gün yalanla, şiddetle ugraşırken yaşayacagınız karamsarlık ömür boyu geçmez.
Yaptırmasın çünkü eşine kötü davranıp iş boşanmaya gelince çoğu erkeğin sergilemiş olduğu davranış şeklidir bu. Aramızda boşanma avukatı olan arkadaşlar varsa bunu onaylayacaklardır.Orayı atlamışım..
Kendisi boşanmaktan vazgeçti. Sürekli üzgün gibi tavırlar sergiliyor. Vicdan yaptırıyor bana
Bu yaşadıklarınıza rağmen vicdan azabı duyuyor olmanızı anlayamadım, vicdan azabı duyması gereken kişi siz değilsiniz, eşiniz....Evliligimizin 2. Haftası tüm altınlarımı alyans haricinde aldı benden. Ne yaptı nereye verdi hiç bir açıklama yapmadan ilk tartışma orda başladı. Çok geçmeden 1 hafta sonra eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendim ve evden ayrıldım. 1 ay sonra barıştık. Her gün ailesiyle beraberdik. Gece 2-3lere kadar oturmak zorundaydık. Bana bir gün çiçek vs almadı hiç. Ne bilim çevremdeki ve hayalindeki evlilik degildi. Sabr ettim bir süre 19 yaşındayım henüz onu anlamaya çalıştım. Ama bir türlü anlayamadım ailemi hiç sevmezdi ailem gelince surat yapardı. Ben onun ailesine bir gün surat yapsam 1 hafta onun kıyametini yaşardık..
2 defa kapının önüne koydu beni. Yani kısacası; Saygısızlık, şiddet, aldatma, ilgisizlik alkol ne ararsanız var yani.
Ya boşver ya neyin vicdanı.1 yıllık evlilikte insan yerine koymamış,hizmetçi muamelesi yapmış.Üzgün gibi tavır yapacağına çaba sarfetsinOrayı atlamışım..
Kendisi boşanmaktan vazgeçti. Sürekli üzgün gibi tavırlar sergiliyor. Vicdan yaptırıyor bana
oooooo bu kadar olay yaşamışsın neyin vicdanı.Kaç kurtul.Çok genç yaşın okul oku.Boşver ardına bile bakma.İnsan dünyaya bir kez gelir.Bu insan müsveddesi de değişmez sana söyliyim.Evliligimizin 2. Haftası tüm altınlarımı alyans haricinde aldı benden. Ne yaptı nereye verdi hiç bir açıklama yapmadan ilk tartışma orda başladı. Çok geçmeden 1 hafta sonra eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendim ve evden ayrıldım. 1 ay sonra barıştık. Her gün ailesiyle beraberdik. Gece 2-3lere kadar oturmak zorundaydık. Bana bir gün çiçek vs almadı hiç. Ne bilim çevremdeki ve hayalindeki evlilik degildi. Sabr ettim bir süre 19 yaşındayım henüz onu anlamaya çalıştım. Ama bir türlü anlayamadım ailemi hiç sevmezdi ailem gelince surat yapardı. Ben onun ailesine bir gün surat yapsam 1 hafta onun kıyametini yaşardık..
oooooo bu kadar olay yaşamışsın neyin vicdanı.Kaç kurtul.Çok genç yaşın okul oku.Boşver ardına bile bakma.İnsan dünyaya bir kez gelir.Bu insan müsveddesi de değişmez sana söyliyim.