Lütfen akıl verin yoksa aklımı kaybedicem :(

1Minikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
391
255
İyi geceler bayanlar. Eski konumda anlatmıştım derdimi ama tekrardan özet geçeyim.. Uzun olacak birazdan hakkınızı helal edin.
Ben 1 yıllık evliyim 3 defa ayrıl-barış oldu. Bu defa barıştıgımda hiç bir şeyin düzenleyeceğini anladım ve anlaşmalı boşanmaya karar verdik. Kendimi bir gün bile degerli hissetmedim onun yanında. Hep beni hor gördü. Ona göre evlilik buydu. Ben ev işlerini yapmak zorundaydım. Akşam o eve gelince yemek yer ya dışarı çıkar ya da tv karşısında uyur. Daha önce bir çok hataları oldu hatırlamak bile istemiyorum.. Ailemle aynı şehirde değiliz. Boşanıp öyle gidecektim bu yüzden davayı kendi evindeyken açtık. Geçen hafta sonuçlanmasını beklerken beyefendi duruşmaya gelmedi. Şuan çekişmeli davaya hazırlanıyoruz. Yalnız sorun şu, vicdan azabı çekiyorum sanki bana çok şey yaşattı ve ayrılmak da istiyorum çünkü hiç bir şekilde geleceği yok bı evliliğin bazı özel sebeplerden dolayı..
Off çok araftayım..

Orayı atlamışım..
Kendisi boşanmaktan vazgeçti. Sürekli üzgün gibi tavırlar sergiliyor. Vicdan yaptırıyor bana

Sorun ne tam olarak? Neye akıl vermemiz gerektiğini idrak edemedim.

Edit: Kilit noktayı atlamışsınız, ikinci mesajınızı şimdi gördüm. Kararınızdan dönmeyin bence. Size bir gün bile değerli hissettirmeyen adam şimdi boşanmak istemese ne fayda. Hizmetini görecek insan lazım ya ondandır pişmanlığı.

Eğer umut olabilecek bir durumsa devam et bir şans ver denilebilir ama umut yoksa,sorunlar çözülmeyecek haldeyse artık aklını karıştırma derim

Erkekler böyle duygularına oynayacak şimdi, aklı neredeymiş 1 yıl boyunca sor bakalım..

Somut örnek verirsen adamı daha güzel gömebilirim.

daha once 3 defa sans vermisin zaten seninde bildigin gibi 4.sansi hakedmiyor
babayin evine gitsen olmazmi evi etrketmis mi olursun oyle mahlemeye gore o yuzden mi gitmiyorsun ?

Diğer konularına da göz attım ama hep havadan havadan konuşmuşsun derdin ne anlayamadım canım bir de 19 yaşındaymışsın galiba yaa üniversite okusana kendini geliştirsene aşkım

Anlasmali bosanmada bile anlasamamissiniz. Konunun ozu budur. Konularina goz attim yasin cok kucuk daha. En iyisi ayrilman gibi gorunuyor.

Evliligimizin 2. Haftası tüm altınlarımı alyans haricinde aldı benden. Ne yaptı nereye verdi hiç bir açıklama yapmadan ilk tartışma orda başladı. Çok geçmeden 1 hafta sonra eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendim ve evden ayrıldım. 1 ay sonra barıştık. Her gün ailesiyle beraberdik. Gece 2-3lere kadar oturmak zorundaydık. Bana bir gün çiçek vs almadı hiç. Ne bilim çevremdeki ve hayalindeki evlilik degildi. Sabr ettim bir süre 19 yaşındayım henüz onu anlamaya çalıştım. Ama bir türlü anlayamadım ailemi hiç sevmezdi ailem gelince surat yapardı. Ben onun ailesine bir gün surat yapsam 1 hafta onun kıyametini yaşardık..
2 defa kapının önüne koydu beni. Yani kısacası; Saygısızlık, şiddet, aldatma, ilgisizlik alkol ne ararsanız var yani.

hirsizlikta var esinizde.. ne demek ya altinlari alip senden habersiz harcamasi.. eski sevgilisiyle konusmasi.. sonuna kadar haklisin..

hirsizlikta var esinizde.. ne demek ya altinlari alip senden habersiz harcamasi.. eski sevgilisiyle konusmasi.. sonuna kadar haklisin..

Şimdi de beni haksızmışım gibi gösteriyor. Herşeye verecek cevabı var. Ve vicdan yaptırıyor. Böyle olmasaydı mutluyduk mutlu olurduk felan diyor. Caydırmaya çalışıyor ama ben böyle bir evlilik istemiyorum. BaZen öyle bir duygu sömürüsü yapıyor ki acaba ben mi haksızım diyorum. Ona göre evlilikte herşey mübah. Ne derse ben tamam bey dicem. O bunu istiyor.

daha once 3 defa sans vermisin zaten seninde bildigin gibi 4.sansi hakedmiyor
babayin evine gitsen olmazmi evi etrketmis mi olursun oyle mahlemeye gore o yuzden mi gitmiyorsun ?

Canım anlaşmalı boşancaktık biz. Uzamayacaktı yani o yüzden tekrar mahkemeye gelmektense bitsin öyle gideyim diye düşündüm ama mahkeme uzayacak gibi görünüyor. Gideceğim ailemin yanına.

Eger ki bu zamana kadar seni hor gördüyse ve sen sadece bu evlilikde yemek yapmakdan ibaret bir insandiysan zaten bu bundan sonrada öyle devam edecekdir.. yani bosanmasaniz bile.. sen neden vicdan azabi cekiyorsunki?? Karsi taraf isleri bu noktaya getiren taraf degilmi?

Canım anlaşmalı boşancaktık biz. Uzamayacaktı yani o yüzden tekrar mahkemeye gelmektense bitsin öyle gideyim diye düşündüm ama mahkeme uzayacak gibi görünüyor. Gideceğim ailemin yanına.
Ailenin yanına git işe gir daha hayatın yeni başlıyor bu psikopatla ömrünü çürütme üzülmede duygu sömürülerine. Zamanla unutrsun iyiki ayrıldım kurtuldum dersin düşünme bile artık boşan kurtul canım

Evet kendisi ve ailesi bu duruma getirdi. Duygu sömürüsü yapıyor çünkü. Bir anlık acaba değişti mi diyorum ama değişmeyeceğini bende biliyorum.

Annem gibi konuştunuz :)
İnşallah canım. Bu hafta sonu gidiyorum ailemin yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…