Lütfen akil verin HCG cokmu düsük? Bebegimi kaybetmekten korkuyorum

canim onunla senin adet tarihleri farklidr ben ornek verdim canim son adet tarihini bilmiyrm onun ama baya vardi.senin dr n sana daha iyi bilgi verir.cok stres yapma cnaim

canim sende kac gün sonra kanama olmustu? Sormusmuydum bu soruyu bilmiyorum ya kafam karisti :)
adet gecikmisti degilmi sendede? Bende tam 7 gün oldu adetim gecikeli ve bugün aradabi adet olmus gibi agriyo ama birsey yok birde akinti falanda yok bende kuru arada bi affedersin sümük seklinde bisey geliyo beyaz veya sari karisik

benim gecikmenin 11. gunu kanama basladi tamamen

nezaman cikti idrar testinde gebe oldugun? Kanda nezaman cikti?
adetim 3 gun gecikti kanda 2.1 cikti ne var ne de yok dediler 1 hafta bekle yenile dediler.ben onun uzerinden uc dort gun gectikten sonra idrar testinde pozitif gordum ama baya bi kirmiziydi silik cikmadi.dr dan iki uc gun sonrasına randevu almistm hic kan vermedn gidecektm yani gidemen bir gun oncesi kanama basladi acilde baktilar 507 di eve gonderdiler yeni bisey gozukmez falan die yarin sabahsi sulu pembe geldi yienne acile gittik bu sefer 339 du sonra kanama basladi iste iki sonrasi da 113 e dustu deger bi daha da baktrmadm simdiye sifirlanmstr.

anladim canim sen adet gününn gelmeden yapmadinmi test? bende adet geciktikten sonra 30 dediler iste simdi ne durumda bilmiyorum acaba düsünpyorum idrar testimi yapsam simdi cizgi tam cikmali normalde....

anladim canim sen adet gününn gelmeden yapmadinmi test? bende adet geciktikten sonra 30 dediler iste simdi ne durumda bilmiyorum acaba düsünpyorum idrar testimi yapsam simdi cizgi tam cikmali normalde....
adet gelmeden alti gun vardi iste bi erken gebelik testi yaptim ki onlar cok yaniltiyoms cok cok silik bi cizgi cikti ardindan iki nornal gebelk tetsi yaptim ikiside negatifti.iste erken yapmamak gerekiyo dr lar bosuna demiyo en az 10 gun geçmeli diye ama senin panik yapmana gerek yok stres yapma hayirlisi herseyn

Bende normal teste posıtıf cıktı hatta 1-2 haftalık gebe oldugumu gösterdi ama deger az ıste bekleıp görcez

Kizlar adetime 2 gun var degerim 708 akinti geluo afedersiniz camasir suyu gibi kokuyor bebisi kaybetmekten korkuyorum cilo senin degerinde bayaca yuksekmis .

Canim. Dün tekrsr bir test yaptigimda ikinci cizgi hayalet cizgi gibi cikti ama negativ sayilir yani anlayacagin hcg düsmüs.... hamilelil ok kimyasal bence... kananam gelir yakinda

Kizlar adetime 2 gun var degerim 708 akinti geluo afedersiniz camasir suyu gibi kokuyor bebisi kaybetmekten korkuyorum cilo senin degerinde bayaca yuksekmis .
Neresi yüksek degerim 30 :)
Ayrica Dün tekrsr bir test yaptigimda ikinci cizgi hayalet cizgi gibi cikti ama negativ sayilir yani anlayacagin hcg düsmüs.... hamilelik kimyasal bence... kananam gelir yakinda

Canim. Dün tekrar bir test yaptigimda ikinci cizgi hayalet cizgi gibi cikti ama negativ sayilir yani anlayacagin hcg düsmüs.... hamilelik yok kimyasal bence... kananam gelir yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…