- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
- 123
sen adetten önce ben adetten sonra sadece 30Benim değerim adete 10 gün varken 12ydi canım iki gün sonra 70 oldu seninde yükselir inşallah konu sahibine sesleniyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen adetten önce ben adetten sonra sadece 30Benim değerim adete 10 gün varken 12ydi canım iki gün sonra 70 oldu seninde yükselir inşallah konu sahibine sesleniyorum :)
canim onunla senin adet tarihleri farklidr ben ornek verdim canim son adet tarihini bilmiyrm onun ama baya vardi.senin dr n sana daha iyi bilgi verir.cok stres yapma cnaim
benim gecikmenin 11. gunu kanama basladi tamamencanim sende kac gün sonra kanama olmustu? Sormusmuydum bu soruyu bilmiyorum ya kafam karisti :)
adet gecikmisti degilmi sendede? Bende tam 7 gün oldu adetim gecikeli ve bugün aradabi adet olmus gibi agriyo ama birsey yok birde akinti falanda yok bende kuru arada bi affedersin sümük seklinde bisey geliyo beyaz veya sari karisik
aboobenim gecikmenin 11. gunu kanama basladi tamamen
benim zaten gec cikti testte gec dollenmks canim tutunamadn gitmis bunada kimyasal diyolarms
nezaman cikti idrar testinde gebe oldugun? Kanda nezaman cikti?benim zaten gec cikti testte gec dollenmks canim tutunamadn gitmis bunada kimyasal diyolarms
adetim 3 gun gecikti kanda 2.1 cikti ne var ne de yok dediler 1 hafta bekle yenile dediler.ben onun uzerinden uc dort gun gectikten sonra idrar testinde pozitif gordum ama baya bi kirmiziydi silik cikmadi.dr dan iki uc gun sonrasına randevu almistm hic kan vermedn gidecektm yani gidemen bir gun oncesi kanama basladi acilde baktilar 507 di eve gonderdiler yeni bisey gozukmez falan die yarin sabahsi sulu pembe geldi yienne acile gittik bu sefer 339 du sonra kanama basladi iste iki sonrasi da 113 e dustu deger bi daha da baktrmadm simdiye sifirlanmstr.nezaman cikti idrar testinde gebe oldugun? Kanda nezaman cikti?
anladim canim sen adet gününn gelmeden yapmadinmi test? bende adet geciktikten sonra 30 dediler iste simdi ne durumda bilmiyorum acaba düsünpyorum idrar testimi yapsam simdi cizgi tam cikmali normalde....adetim 3 gun gecikti kanda 2.1 cikti ne var ne de yok dediler 1 hafta bekle yenile dediler.ben onun uzerinden uc dort gun gectikten sonra idrar testinde pozitif gordum ama baya bi kirmiziydi silik cikmadi.dr dan iki uc gun sonrasına randevu almistm hic kan vermedn gidecektm yani gidemen bir gun oncesi kanama basladi acilde baktilar 507 di eve gonderdiler yeni bisey gozukmez falan die yarin sabahsi sulu pembe geldi yienne acile gittik bu sefer 339 du sonra kanama basladi iste iki sonrasi da 113 e dustu deger bi daha da baktrmadm simdiye sifirlanmstr.
adet gelmeden alti gun vardi iste bi erken gebelik testi yaptim ki onlar cok yaniltiyoms cok cok silik bi cizgi cikti ardindan iki nornal gebelk tetsi yaptim ikiside negatifti.iste erken yapmamak gerekiyo dr lar bosuna demiyo en az 10 gun geçmeli diye ama senin panik yapmana gerek yok stres yapma hayirlisi herseynanladim canim sen adet gününn gelmeden yapmadinmi test? bende adet geciktikten sonra 30 dediler iste simdi ne durumda bilmiyorum acaba düsünpyorum idrar testimi yapsam simdi cizgi tam cikmali normalde....
Bende normal teste posıtıf cıktı hatta 1-2 haftalık gebe oldugumu gösterdi ama deger az ıste bekleıp görcezadet gelmeden alti gun vardi iste bi erken gebelik testi yaptim ki onlar cok yaniltiyoms cok cok silik bi cizgi cikti ardindan iki nornal gebelk tetsi yaptim ikiside negatifti.iste erken yapmamak gerekiyo dr lar bosuna demiyo en az 10 gun geçmeli diye ama senin panik yapmana gerek yok stres yapma hayirlisi herseyn
aynen canim bekle bakalm hersey olacagna varirBende normal teste posıtıf cıktı hatta 1-2 haftalık gebe oldugumu gösterdi ama deger az ıste bekleıp görcez
Canim. Dün tekrsr bir test yaptigimda ikinci cizgi hayalet cizgi gibi cikti ama negativ sayilir yani anlayacagin hcg düsmüs.... hamilelil ok kimyasal bence... kananam gelir yakindaValla kafan okadar dağınık ki cnm ben bile anlamakta zorluk cektim onemli olan degerin dusuk olmasi degil mesela benim ilk degerim adetten 2gin once 90di sonra 140 sonra 220 oldu ama malesef dustu onemli olan degerin duzenli iki kat artmasi herkesin vucut yapisi farkli kimi ilk hcg 50 olur iki katina cikar kiminin 30 olur artar benim arkadasimin 5 di dusun o bile artti sakincok stres yapma onun 5 benim 90 olmasina ragmen benim ki stresten dustu onunki ise istenildigi gibi artti cunku kiz takmioyodu 5 den sonra bile gidip iki gun sonra baktirmadi hamileyim dedi ama biz yok artacakmi dusecekmi yuksekmi dusukmu diye diye kendimizi yiyoruz sana tavsiyem beslenmene dikkat et biraz bekle sonra yine kannver onda belli olur ztn
Neresi yüksek degerim 30 :)Kizlar adetime 2 gun var degerim 708 akinti geluo afedersiniz camasir suyu gibi kokuyor bebisi kaybetmekten korkuyorum cilo senin degerinde bayaca yuksekmis .
Canim. Dün tekrar bir test yaptigimda ikinci cizgi hayalet cizgi gibi cikti ama negativ sayilir yani anlayacagin hcg düsmüs.... hamilelik yok kimyasal bence... kananam gelir yakindadeğerin çok düşük ne demek hamilelik başlangıcı denebilir bunun yerine banada ilk dediği dış gebelik olabilir yada hamilelik olabilir kan verip bakalım oldu.isterseniz doktor değişin yada aile hekimine gidin hamileliğinizde kan artışınızı takip edin iki günde bir en az iki katı oranında artarsa iyi bir kadın doğum uzmanı seçin kendinize çok sitres yapmayın :)