• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sessiz Düşük & Kimyasal Gebelik

arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin bende 2 kere kimyasal gebelik geçirdim ilkini geçen sene geçirdim bi süre doktor korunun demişti korunduk 1 sene boyunca hamile kalamadım sonra kaldım yine kimyasaldı bu sefer korunmıcam dedim daha çabuk olur diyolar diye ve korunmadım ertesi at adet oldum biraz gecikmeli sonraki ay tekrar hamile kaldım ALLAHIM a bin sükür sağlıklı gebelikmiş bu seferki korkular her zaman oluyo ama biraz beyini hafifletmek lazım ve kesinlikle kimyasaldan sonra korunmayın arkadaşlar çabuk kalınıyo öteki türlü geç oldu kendimden biliyorum.Rabbim isteyen herkese versin inşallah bebişler

Bende
arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin bende 2 kere kimyasal gebelik geçirdim ilkini geçen sene geçirdim bi süre doktor korunun demişti korunduk 1 sene boyunca hamile kalamadım sonra kaldım yine kimyasaldı bu sefer korunmıcam dedim daha çabuk olur diyolar diye ve korunmadım ertesi at adet oldum biraz gecikmeli sonraki ay tekrar hamile kaldım ALLAHIM a bin sükür sağlıklı gebelikmiş bu seferki korkular her zaman oluyo ama biraz beyini hafifletmek lazım ve kesinlikle kimyasaldan sonra korunmayın arkadaşlar çabuk kalınıyo öteki türlü geç oldu kendimden biliyorum.Rabbim isteyen herkese versin inşallah bebişler
Bende 1 ay bekledim. Bugün adet oldum. Inşallah bu ay sağlıklı gebelik geçiririm.
Allahım isteyen herkese nasip etsin.

KIZLARRR acil bi bakar mısınız, ben gecen ay kimyasal yasadım değerim 15 den 5 e düştü.. bu ay ise su an 5 gündür kahverengili kanamam oluyor dün kan vermiştim BETAHCG 16,2 çıkmışş ne demek oluyo bu??

yine bir kimyasal gebelik geçirdin sanırım,Allah sabır versin, tez ve hayırlı zamanda nasip etsinn...

Merhba cnm yazdklrn bana çok umut verdi neden die düşünüyordum çünkü ve canlılığıni yitiren yumurta veya sperm birleşmesi çok mantıklı geldi çünkü düzenli calisamamstk bu ay ve hareketli yasiorm hergün bi programm var.
Daha dün düşük yapmssn dedi doktor kimyasal mi değil mi bilmiorm ama cuma günü adetimn 8. Günüydü kahve lekeyle adet oluyrm zannettm ama lekelrm azaldı 7.gün idrar pozitif çıktı 8.gün cuma günü kan da 85 çıktı 3.ayimizdi istedgmz tabi ben kimyasal falan bilmedgmdn tahmin etmedgmdn herkese haber verdk sevmdk eşim belli değil sevinme demeye çalıştı ama en sonunda o da inanmıştı.Dün dayanamayp gittim doktora değerim 24 e düşmüş doktor düşük yapmssn dedi kimyasal falan bişey de demedi zaten çok konuşmadı da.büyük iht.adet oluyrm zannettgn zaman dusurmussndr dedi ben şok tabi kaçıncı düştüğün falan dio kadın neyse sonra bana 2 3 ay korunun dedi sonra yine gel dedi 3 ay mi dedm ben tabi düşük yaptin dedi.
Benm kafam karıştı takvime göre 5+1 dm dün ama degerlrm böyle benm kimyasal mi kimyasal da neden 3 ay dedi bana anlamadm.
Bi de dün akşam kanamam başladı su an hâlâ dvm edio.siz çalışmalara ne zaman basladnz bat i kanama gününe göre mi hesapladn yoksa önceki bat a göre mi kafam karışıo hep
Bu aras yeni hamilelign hayirli mübarek olsn inşallah sağlıklı bi hamilelik ve doğum gecirirsn

en fazla bir adet dönemi geçirdikten sonra başla çalışmalara, hatta ruh ve beden durumun iyiyse bekleme bile derim, ben hep kanama başladığı günü baz aldım, ama ben yumurtlama dönemimi vajinadan gelen sıvıyla az çok anlayabiliyorum, 1. kimyasalımda tahminime göre 5-6 gün gecikmeli yumurtladım, 2. kimysalımda gecikme olmadı, yani değişebilir, genellememek lazım, beslenme, stres,uyku düzeni önemli,Allah tez ve hayırlı zamanda nasip etsin sana da

Merhaba arkadaslar ben 30 ekimde sizler gbi dusuk yaptim ama halen adet olmadim normalda 22 de adet olmam gerekiodu acaba dusukden dolayi mi gecikme yasiyorum :( benm durumu yasayan varmi etrafimdakilere spruyorum herkes dio dusukden sonra normal edet tarihimde regl oldum ondn sizleeere sormak istedim

en fazla bir adet dönemi geçirdikten sonra başla çalışmalara, hatta ruh ve beden durumun iyiyse bekleme bile derim, ben hep kanama başladığı günü baz aldım, ama ben yumurtlama dönemimi vajinadan gelen sıvıyla az çok anlayabiliyorum, 1. kimyasalımda tahminime göre 5-6 gün gecikmeli yumurtladım, 2. kimysalımda gecikme olmadı, yani değişebilir, genellememek lazım, beslenme, stres,uyku düzeni önemli,Allah tez ve hayırlı zamanda nasip etsin sana da

Amin cnm Allah razı olsn.Sende inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.
Bi akrabamz kadın dogumcu ondan bende duymuştum psikolojik olarak iyi değilse bazen korunması getekmese bile körün diorz die.şimdi sende böyle soyleynce aklıma gelio.yani elhamdülillah moralm iyi hatta doktorun yanına girdgmde o kadar sakindm ki kacinci düşüğün dedi bana:confused:
Sonradan kizmstm şok oldm öyle bişey duydugma ama benm sakinlgm karsisnda öyle düşünmüş olablr dedm
Hayırlısı cnm endokrine de gitcm inşallah bu hafta tsh 3.65 çıkmış ilaç yazarlar belki korunmayı düşünmüyorum inşallah bakalm.çok sağol cnm cvbn için:KK15:

Merhaba arkadaslar ben 30 ekimde sizler gbi dusuk yaptim ama halen adet olmadim normalda 22 de adet olmam gerekiodu acaba dusukden dolayi mi gecikme yasiyorum :KK43: benm durumu yasayan varmi etrafimdakilere spruyorum herkes dio dusukden sonra normal edet tarihimde regl oldum ondn sizleeere sormak istedim

ah canım arkadaşım. bende 29 ekimde düşük yaptım. halen adet olmadım. bende bekliyorum. aynı durumdayız :(

iki gün önce beta hcg değerim 21.8 çıktı adet günümdü çok düşük bi değer biliyorum sonra bugün öğlen kanamam oldu kahverengi akıntı şeklinde doktora gittim tekrar beta bakıldı 55.6 çıktı yükselmiş ama kanama var ultrason bakılsın dedi yarın gidicem böyle birşey yaşayan var mı

kızlar selam :) eylül ayında bir kimyasal gebelik yaşadım, geçtiğimiz ay da hasimoto tiroidi olduğum ortaya çıktı, ilaç kullanmaya başladım. tiroid yüzünden kimyasal gebelik yaşamış olma ihtimalim yüksekmiş çünkü. cumartesi reglim 2 gün gecikmişti, idrar testi yaptım, 2. kırmızı çizgi "zonnnkkk" diye çıkıverdi. gittim kan verdim sonra, 188.8 çıktı. ancak şimdi o kadar çok korkuyorum ki aynı şeyleri yine yaşıcam diye bugün gidip kan veresim bile yok :/

selam kızlar inşallah hepimizin bir an önce sağlıklı hamilelikler yaşamamızı dilerim.. bende yeni kimyasal gebelik geçirdim doktor cuma günü kimyasal gebelik dedi pazar günü kanamam başladı aklıma takılan soru bu kanama adet kanaması mı oluyor acaba ben bu tarihi mi baz alcam bir sonra ki ay :(

o değişiyor kişiden kişiye canım, ben mesela 22 eylülde kimyasal gebeliğimin kanaması başladı. diğer ay hamile kaldım, ama son adet tarihime göre bebeğim 4 gün geriden geliyor, muhtemelen 4 gün geç yumurtladım, o takibi sen yapacaksın, eğer akıntından falan anlayamıyorsan yumurtlama testleriyle anlayambilirsin, kimyasaldan sonra 40-50 gün adet olmayan da olabiliyormus çünkÜ, Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı hamilelik

diğer ay hamile olduğunu ne zaman öğrendin canım amin aminnnnn inşallahhhhhh canım inşallahhh

ya ben doktora gitiğimde 6hafta 5 günlüktü, ben bile bile geciktirdim doktora gitmeyi,test falan yapmadım hiç,hamileysem hamileyimdir, gecikmeyse gecikmiştir diyip allaha bıraktım, eğer kanama olsaydı hemen gidicektim doktora 3. kimyasal mı diye ,,çok şükür gerek kalmadı... 22 eylül kimyasal adetimin başlangıcıydı, 12 kasımda doktora gittim 6+5 di,

maşallah allah hayırla kurtarsın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bizleride dualarınızdan eksik etmeyin :)

Back