Lütfen akil verin HCG cokmu düsük? Bebegimi kaybetmekten korkuyorum

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Günaydin Hanimlar
ben yaptigim testlere bakilirsa hamileyim, kan aldirdim düsük cikti. Doktora göre 5 haftalik hamileyim fakat bende bu ay sanki yumurtalama biraz gecikti gibi akintilarimi takip ettigim kadariyla. Yani gec döllenme olmus olabilir. Tabi bu benim tahminim...

Degerimi ölctüler sadece 30 cikti. Ilk testimi kani almadan dört gün önce yapmistim. Testi yaptigimda ikinci cizgi silik cikti. Yani testi yaptigimda HCG 7,5 du ardindan iki gün sonra tekrar idrar testi yaptim yine silik cikti. Ordada hesaplara göre HCG 15 olmali ki Pazartesi 30 olabilsin. Bildigim kadariyla hep ikiye katliyor degilmi HCG degeri?

Ama beni düsündüren testi yaptigim gün 7,5 HCG olsa test positif cikmazdi öyle degilmi? Yoksa benim degerimmi artmiyor? 30 cünkü cok düsük bildigim kadariyla…Doktora göre 5 haftaligim buna görede 30 HCG cok az degilmi? Ayrica Gec döllenme olduysada bu sefer HCG degerleri uymuyor tam olarak... anlayacainiz yukari tükürsem biyik asagi tükürsem sakal.

bu arada bende akinti falanda yok hala adet görmedim ve kuruyum arada bir beyaz renkte affedersiniz sümük gibi birsey geliyor ama okadar...Normalmi bu?

Belirti olarakta meme uclari hassaslasti ama cok asiri degil kizarma ve yanma var dokununca aciyor. Karin altinda kramplar var batmalar vs. ama agir agri degil. Son adetim 5hafta önce oldu ve gecikelide 4-7 gün (bazen 28 bazen 32 gün adet arasi) oldu eger yardimci olur tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Simdiden tsk ederim

belki adete yakin kalmissndr canim vallah burda bi arkadas ilk degeri 12 di sonra yükseldi ve seninde iki katndan fazla yukselms iki gun sonra yinele duzenli gidiyosa sorun yoktur

Valla kafan okadar dağınık ki cnm ben bile anlamakta zorluk cektim onemli olan degerin dusuk olmasi degil mesela benim ilk degerim adetten 2gin once 90di sonra 140 sonra 220 oldu ama malesef dustu onemli olan degerin duzenli iki kat artmasi herkesin vucut yapisi farkli kimi ilk hcg 50 olur iki katina cikar kiminin 30 olur artar benim arkadasimin 5 di dusun o bile artti sakincok stres yapma onun 5 benim 90 olmasina ragmen benim ki stresten dustu onunki ise istenildigi gibi artti cunku kiz takmioyodu 5 den sonra bile gidip iki gun sonra baktirmadi hamileyim dedi ama biz yok artacakmi dusecekmi yuksekmi dusukmu diye diye kendimizi yiyoruz sana tavsiyem beslenmene dikkat et biraz bekle sonra yine kannver onda belli olur ztn

belki adete yakin kalmissndr canim vallah burda bi arkadas ilk degeri 12 di sonra yükseldi ve seninde iki katndan fazla yukselms iki gun sonra yinele duzenli gidiyosa sorun yoktur
anliyorum canim tsk ederim arkadas ´da kacinci haftasinda 12 di? Ben doktora göre 4-5 haftaligim ama gec gebelik olduysa ozaman degisir öyle degilmi

cok tsk ederim canim ben cok panik atak biriyim. Cok stres yapiyorum kendi kendime. Cok haklisin dikkat etmeliyim hic düsünemme lazim bu herseyi daha kötü yapar. Beslenmede nelere dikkat etmeliyim? Bol bol su iciyorum, sebze yiyorum yogurt falan bide folik asit aliyorum

Bu konularda doktorunuzu dinlemenizi öneririm. Böyle kafaya taktıkça kendi psikolojinizi bozuyorsunuz. Ben şu an 6 haftalık hamileyim ama bir önceki ay o kadar taktım ki kafayı kimyasal gebelik yaşadım. lütfen zihninizi rahatlatmaya çalışın. Biliyorum çok çok zor fakat beklemekten ve biraz kaderci olmaktan başka çare yok.. Varsa kısmetimizde bir evlat sahibi olmak er ya da geç, öyle ya da böyle olacak zaten..
Nolur kendinize kötülük yapmayın olur mu?

dogru söylüyorsunuz hersey kafada bitiyor, insallah allahin iziniyle gec döllenmedirde bebegimi kucagima alabilirim. Rabbim hepimize yardim etsin....Bastada hayilisiysa olsun hayirlisi degilse olmasin...

anliyorum canim tsk ederim arkadas ´da kacinci haftasinda 12 di? Ben doktora göre 4-5 haftaligim ama gec gebelik olduysa ozaman degisir öyle degilmi
yani gec dollenme olunca degisir o arkadas. iki haftalik falanmis sanirim o zaman simdi 8 haftalik.

kimyasal dusukten hemen sonra mi hamile kaldiniz yani hic adet olmadnz mi.bende bu ayin sekizinde kimyasal dusuk yasadim.korunmuyorz.belirtilernz nelerdi simdiki hamilelignzde

yani gec dollenme olunca degisir o arkadas. iki haftalik falanmis sanirim o zaman simdi 8 haftalik.
nasil 8 haftalik? Benim en son adetim 20 aralikta oldu 5 haftalik doktorlara göre.
Testlere göre 2-3 hafta clear blue testi 1-2 hafta gösterdi oda doktorlara göre 2-3 oluyormus

Allah gönlünüze göre versin.
Biz kadınlar hamile kaldığımız anda kendimizi jinekolog zannediyoruz. Bana gecen hafta doktorum güzel bi ayar verdi. Bu kadar okumuş etmiş bi kadınsın bari sen yapma lütfen kimseyi dinleme diye... Her kafadan bir ses cıkıyor cünkü yat dinlen spor yapma onu yeme bunu içme... 14 haftaya kadar olan düşükler sağlıklı olmadıkları icin normal sayılıyormuş öyle diyor doktorlar.. O yüzden biraz Allaha bırakıp kafayı rahatlatmak lazım..

kimyasal dusukten hemen sonra mi hamile kaldiniz yani hic adet olmadnz mi.bende bu ayin sekizinde kimyasal dusuk yasadim.korunmuyorz.belirtilernz nelerdi simdiki hamilelignzde

nekadar süre sonra kanaman oldu canim?
Adet gecikmesi olmustu deiglmi?

cok dogru zaten olacagi varsa olur zorlamaya gerek yok

Ben regl oldum ..
Şöyle ki 9 aralıkta reglden önce kanda değer 7 cıktı sonra 12 sinde 5'e düştü. 14 aralıkta normal regl oldum. Hemen ertesinde de hamile kaldım. Darısı basınıza inşallahhh :))

çok anlamadım ama bat tan bir hafta sonra hatta bir haftayı da geçmişti hgc 9 küsürdü sonra iki günde bir kan verdim iki kez arttı ve doktorum tarih verdi gittim bebişin keseyi gördüm.geç döllenme idi benim ki dışş gebelik ihtimaline karşı iki günde bir kan verdim. takacak başka bişi yoktu.

Ben regl oldum ..
Şöyle ki 9 aralıkta reglden önce kanda değer 7 cıktı sonra 12 sinde 5'e düştü. 14 aralıkta normal regl oldum. Hemen ertesinde de hamile kaldım. Darısı basınıza inşallahhh :))
canim senin adetin kac gün gecikmisti peki?

nasil 8 haftalik? Benim en son adetim 20 aralikta oldu 5 haftalik doktorlara göre.
Testlere göre 2-3 hafta clear blue testi 1-2 hafta gösterdi oda doktorlara göre 2-3 oluyormus
canim onunla senin adet tarihleri farklidr ben ornek verdim canim son adet tarihini bilmiyrm onun ama baya vardi.senin dr n sana daha iyi bilgi verir.cok stres yapma cnaim

ciddimisin? Sana düsük deger demedimi doktor? Bana telefon da cok düsük degeriniz dedi icime bir korku girdi cikmiyor. Insan bir olumlu konusur ama nerdeee umursamiyorlar ne düsündügümüzü vs. bride benden kanda almiyorlar....

Reactions: mnt
canim onunla senin adet tarihleri farklidr ben ornek verdim canim son adet tarihini bilmiyrm onun ama baya vardi.senin dr n sana daha iyi bilgi verir.cok stres yapma cnaim
canim ben bana diyorsun sandim. Doktora göre dedigim gibi 5 haftalik ve cok düsük deger 5 haftalik icin dedi gec döllenme olabilir falanda demedi. Burdakiler pek takmiyor yurtdisindayim ben

canim ben bana diyorsun sandim. Doktora göre dedigim gibi 5 haftalik ve cok düsük deger 5 haftalik icin dedi gec döllenme olabilir falanda demedi. Burdakiler pek takmiyor yurtdisindayim ben
evet orda biraz dhaa zormus bu isler burda bi kac yerde oturdm sen ferah tut icini hersey olacagna varir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…