lütfen akıl verin bana

cutess

sende başını alıp gitme ne olur...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
197
79
43
2 yaşımdayken babamı kaybettim ben hatırlamıyorum onu. annem daha sonra hiç evlenmedi. dedemlerle beraber yaşadık 21 yaşıma kadar. şimdi güzel bi işim var çok şükürr ve annemle beraber 1 yıldır lojmanda kalıyoruz. annemle birbirimizi daha iyi tanımaya başladık anne kız olduğumuzu anladık. 2 yıldır sevgilim var askere gitmeyi düşünüyor ve aileler tanışsın istiyoruz o askere gitmeden çünkü ben onun yemin törenine gitmeyi çok istiyorum rahat görüşmek için aramızda söz nişan olsun istiyoruz ikimizde. anneme bunu söyledim annem üzüldü aslında çünkü zor onun içinde ama babam olmadığı için benim bu yaşıma kadar her şeyime dayım yardımcı oldu o bana babalık yaptı sağolsun. erkek arkadaşımın babasıyla düzgün bi işi var ama o kimsenin altında çalışmak istemiyor yani memurluğu istedi ikimiz içinde rahat etmemiz için,benim ailemin karşı çıkmaması için ama olmadı. askere gidip orda kalmayı düşünüyor. Allah izin verirse 15 tatilde tanışmaya gelcekler. ben bunu anneme söyledim annem dur beni strese sokma dedi bende gülerek napcaksın anne beni çeyizine mi katcaksın dedim :) ama dayım ne tepki vercek bilmiyorum aklımı kaybetcem düşünmekten karşı çıkmalarından çok korkuyorum ama ben istersemde karşı çıkmicaklarını biliyorumm off nasıl anlatabildim mi bişeler bilmiyorum ama beklemek düşünmek çokk zor... biran önce olsun bitsin bu telaş bu düşünceler

Allah tamamına erdirsin inş : ) ama anneniz içinde zordur ya siz gidince tek kalıcak ama dedenizin yanına gider heralde anneniz

Allah tamamına erdirsin inş : ) ama anneniz içinde zordur ya siz gidince tek kalıcak ama dedenizin yanına gider heralde anneniz

galiba öyle olacak. annemi benimle götürmek istesemde annem gelmez öyle bi yapısı var ama onun stresi beni daha çok üzüyor oyüzden telaş yapıyorum

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.
Anneniz için zor bir durum ..
Erkek arkadaşınız temiz efendi biri olduktan sonra aileler de anlaştıktan sonra niye sorun olsun kii
siz meslek de edinmişsiniz zaten ..
Pozitif düşünün biraz rahat olmaya gayret edin ki anneciğiniz de sizin emin halinizi görüp ilişkinizin
doğruluğuna inansın ..

galiba öyle olacak. annemi benimle götürmek istesemde annem gelmez öyle bi yapısı var ama onun stresi beni daha çok üzüyor oyüzden telaş yapıyorum

telaş yapmayın eninde sonunda zaten evlenicektiniz, anneniz haklı düşüncesinde

çok teşekkür ederim iyiki bu siteyi buldumm varyaa içim rahatlıyorr :)

Seni yeğenim sandim ama benimki erkek. Dayin kesin üstüne cok titriyordur benim abim de yegenim 2 yasindayken vefat etti. Su an 14 yasinda ama masallah bir yakisikli, elimizde buyudu, yengem ablamiz oldu hic evlenmedi istemedi. Benim yegenim de "hala ben evlenicem" derse cok aglarim. Kurban olurum ben ona. Bebek gibi görüyorum oysa boyu posu bir heybetli masallah.
Allah anneni de seni de hic yari yolda birakmasin insallah.
Hep mutlu ol canim.
Allah seni hicbir zaman uzmesin.
Annecigin icin zor olur ama kabul eder zamanla. Dayin da seni cok seviyorsa çocuğu bi cok arastirir ondan sonra elinden geleni yapar.
Dert etme. Allah en gizellerini sana versin insallah..

canım ablam çok teşekkür ederim inşallah Allah yardımcım olur inşallah kötü hiç birşey olmaz. Allah yeğenininde kaderini güzel yazar inşallah :)

Allah tamamına erdirsin korkma her şey yolunda gidecektir

çok teşekkür ederimmm :) girdi galiba dün akşam annemle konuştum hayırlısı olsun dayınlara da söyleriz sen istedikten sonra kimse karşı çıkmaz dedi :))

Bence çok aceleci davranıyorsun.
21 yaş gerçekten çok erken evlilik için.Bunu şimdi anlamıyorsun ama ileride evlenirsen bu sıkıntıları anlayacaksın.
evlenmezsen de "iyi ki o kadar erken evlenmemişim" diyeceksin.
Gerçekten beyin olgunlaşması diye bir şey var.

ama hayır hemen evlilik olmicak ben sadece kimseden gizli bişe yapmak istemiyorum ailem bilsin istiyorum aramızda söz nişan olsun hem içim rahat eder hemde onun yemin törenine çok istiyorumm. bilmiyorum ya herkes öyle diyor evlenme sakın sevgili kal ozaman herşey daha güzel diyorlar ama bi yandan da çok seviyorum...

nişan olunca aranızda olan artı ne olacak. Zaten evlenmek için zaman var diyorsun.Aileler işin içine girdikçe işin kolaylaşmayacak, zorlaşacak.
Bir tane ince alyans hevesi bence bunlar.

nişan olunca aranızda olan artı ne olacak. Zaten evlenmek için zaman var diyorsun.Aileler işin içine girdikçe işin kolaylaşmayacak, zorlaşacak.
Bir tane ince alyans hevesi bence bunlar.

haklı olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…