- 29 Eylül 2014
- 197
- 79
- 43
2 yaşımdayken babamı kaybettim ben hatırlamıyorum onu. annem daha sonra hiç evlenmedi. dedemlerle beraber yaşadık 21 yaşıma kadar. şimdi güzel bi işim var çok şükürr ve annemle beraber 1 yıldır lojmanda kalıyoruz. annemle birbirimizi daha iyi tanımaya başladık anne kız olduğumuzu anladık. 2 yıldır sevgilim var askere gitmeyi düşünüyor ve aileler tanışsın istiyoruz o askere gitmeden çünkü ben onun yemin törenine gitmeyi çok istiyorum rahat görüşmek için aramızda söz nişan olsun istiyoruz ikimizde. anneme bunu söyledim annem üzüldü aslında çünkü zor onun içinde ama babam olmadığı için benim bu yaşıma kadar her şeyime dayım yardımcı oldu o bana babalık yaptı sağolsun. erkek arkadaşımın babasıyla düzgün bi işi var ama o kimsenin altında çalışmak istemiyor yani memurluğu istedi ikimiz içinde rahat etmemiz için,benim ailemin karşı çıkmaması için ama olmadı. askere gidip orda kalmayı düşünüyor. Allah izin verirse 15 tatilde tanışmaya gelcekler. ben bunu anneme söyledim annem dur beni strese sokma dedi bende gülerek napcaksın anne beni çeyizine mi katcaksın dedim :) ama dayım ne tepki vercek bilmiyorum aklımı kaybetcem düşünmekten karşı çıkmalarından çok korkuyorum ama ben istersemde karşı çıkmicaklarını biliyorumm off nasıl anlatabildim mi bişeler bilmiyorum ama beklemek düşünmek çokk zor... biran önce olsun bitsin bu telaş bu düşünceler