Sen eski üye misin eski üye olan varmı burda yorumda bisey sorcamHiç sevmem eski konuyu dile getirmeyi ama herşeyi geçtim uyuşturucu kullanan bi adama asla çocuk yapma, hatta kendini de kurtar.
Ayrıca başlık olarak konu yanlış yerde
Mune
EvetSen eski üye misin eski üye olan varmı burda yorumda bisey sorcam
16 yıllık üyeyim ama ne sorcan korkuyorumSen eski üye misin eski üye olan varmı burda yorumda bisey sorcam
Büyüğüm gelmiş ajaja 12 yılla kaybettim16 yıllık üyeyim ama ne sorcan korkuyorum
Bildiğim kadarıyla kişinin konusu içinde konu sahibinin konusunu ss alıp paylaşmak ban sebebi değilBenım bu yaptığım kural dışı mı
Eski konuyu ekran almak . Bilmiyorum da ben
Ban sebebi mi yani
Teşekkür ederim yani böyle saçma bi sebebden ban yemek istemıyorum süreler uzatılmış . Geçen hafta ban yedimBildiğim kadarıyla kişinin konusu içinde konu sahibinin konusunu ss alıp paylaşmak ban sebebi değil
Sende bilgilerini paylaş lütfenBüyüğüm gelmiş ajaja 12 yılla kaybettim
Benim bildiğim bu, aynı kişinin eski konusunu ss almak ban sebebi değil yani değildiTeşekkür ederim yani böyle saçma bi sebebden ban yemek istemıyorum süreler uzatılmış . Geçen hafta ban yedim
Ban sebebi mi kiAllah askina ne çocuğu ne cocuguu! Sen boşanma işini nasıl yaparım bu adam bana hakaret ediyor saymıyor ailesinin gözünde o...ydum saymiyorlar, sevmiyorum artık çocuğu o istiyor ben istemiyorum bilmem ne diyen değil misin!? Aklımızla mı oynuyorsun, acitasyon mu yapıyorsun anlamıyorum, nasıl kalkıp çocuk mu yapsam diyorsun... Ya cidden sizin beyniniz puslanmis Allah zihin aydınlığı versin bu havaii akillarla çok zor bu hayat!..
Gel ban yeme ss almadan da konuları açtım şöyleSiyah Palto
Benim bildiğim bu, aynı kişinin eski konusunu ss almak ban sebebi değil yani değildiyine de bir mune ablaya sormak lazım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?