Lütfen akıl fikir verin

Niye çalışmıyon canım. Madem gecınemıosun senınde calısman gerekmex mı

Sen niye evlendin
Para yok pul yok
Çocuk istiyorsun bir de yazık günah
Üstelik böyle bir adama
Üni okumak istiyorsun demek
Nereden tutsan elinde kalır, az büyü olgunlaş, bu kafayla da çocuk yapma.

Aman hemen çocuk yap bu muhteşem evliliğe. Sakın eksik kalma. Hakaret var, aşağılama var, küfür var, uyuşturucu var, aile sorunu var. Duvardan duvara çalması eksik, hemen yap çocuğu onu da yapar tam olsun.

Çocuk bir gereklilik değilki gerçekten isteyince yapın yoksa çok büyük sorumluluk ağır gelir bakımı v.s
Yerinde olsam tabiki ünv. bitirmeye bakardım çocuk varken yapamazsın.
Hayatta herşeyin bir sırası var önce büyük taşlar sonra diğerleri o deneyi biliyorsun.
Çocuktan sonra beyin kimyası bile değişiyor kafanı toparlayıp ders yapmak zor gelir.

Elalem ne düşünür diye cocuk yapılmaz.cocuk olunca elalem bakmıyor kimseye de doğurganlığınızı ispatlamak zorunda değilsiniz.erken evlenmisiniz ama aklınız yerinde oturun ders çalışın atanın bı yerlere.cocugun ve sizin geleceğiniz için meslek sahibi olun

Çocuğa eziyet edecekseniz tahammül yoksa ikinizde hiç de yazık etmeyin günah ya. Elalemin için bebek mi yapılır iyice manasız işler

Yok ama bizimkisi biraz cazgır hiç susmuyor resmen konuşuyor

Ayrılmadım bu aralar iyiyiz tabi en çok da onun korkusu var eşime güvenmiyorum
Eşinin öfke kontrolü yok, bir şey de kullanıyormuş. Böyle birine çocuk yapılmaz o çocuğa yazık, psikolojik belki de fiziksel şddetin olduğu bir evde büyüyecek. Bir de kendin söylemişsin kedi sesine bile bazen sinirleniyoruz diye, yenidoğan bebek ağlar durur hiç susmaz. Çocukluk yaşlarında da öfkeli sürekli bağıran bir çocuk olabilir. Bence çocuk yapmayın.

Hem çok genç yaşı küçük hem de eşi uyuşturucu kullanıyormuş

Elalem ne der diye düşünmemiş erkenden evlenmişsin şimdi elalem ne der diye bu yoklukta bebek neden? Sen akıllı konuşan tarafını dinle ,oku çalış imkanlarını düzelt.Yok bana rahat batıyor dersen doğur nasıl hayatın tepetaklak oluyor , boşanma aşamasına geliyorsun gör.......

sadece geçim açısından değil ama yaş küçüklüğü bu durumlarda kimine göre avantaj (kendisiyle birlikte büyütüyor ve daha kolay yetişebiliyor) kimine göre ise dezavantaj ( daha çok gezerim, biraz daha keyfime bakmak istiyorum veya hayatım bir plan dahilinde ve kariyerimi bırakamam vb.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…