İlla ban yicek derdi oBen bisey yazmadım ki . Sorum şuydu konuyu ekran alıp konuya yorum olarak foto atmak yasak mı
Tamamİlla ban yicek derdi okız susta banlanma işte
Ben bisey yazmadım ki . Sorum şuydu konuyu ekran alıp konuya yorum olarak foto atmak yasak mı
Niye çalışmıyon canım. Madem gecınemıosun senınde calısman gerekmex mıMerhaba ben 2.5 yıllık evliyim 22 yaşındayım bi işin yok ev hanımıyım eşimde 24 yaşında severek isteyerek evlendim eşimle küçüklükten beri tanışıyoruz öylece evlendik. Kirada oturuyoruz sadece eşimin maaşıyla geçiniyoruz bize destek olan vs kimse yok sadece eşimin dedesi oluyor ara sıra o kadar. Size sormak istediğim şey şu artık çoçuk yapmalı mıyım sizce eşim için fark etmiyor bazen istiyor ben istemeyence vs iki gün sonra vazgeçiyor ancak ben istemiyorum yaşımın çok küçük olduğunu düşünüyorum erkem yaşta evlendim erken yaşta çocuğum olsun istemiyorum kendiöi hala çocuk gibi hissediyorum zaten çocuklara karşı öyle sevgim hiç olmadı sadece şu kafadayım insanlar kısır olduğumu mu düşünüyor elealem ne der artık bitane yapim çıksın gitsin kafasındayım ama istiyor muyum hayır zaten üni sınavıma hazırlanıyorum bu sene gircem tekrardan elimde işim güçüm hiç bir şeyim de yok lise mezunuyum. Sizce de doğru düşünmüyor muyum bir de maddi durum olarak da bu aralar borçlarımız çok var iki kişi zor geçiniyoruz çocuğa bakabileceğimizi zannetmiyorum eşimle ikimizinde hiç bir şeye tahammülü yok kedimiz miyavlayamca bile bazen sinirleniyoruz ses çıkıyor diye o derece siz düşünün ben en çokta yaşımdan dolayı istemiyorum bir de bu devir de geçinmek çok zor değil mi arkadaşlar sizce de ortalık çok kötü ekonomi vs yanlış mı düşünüyorum sizce
Vallahi ban yediYok o görmüş zaten konuyu taşımış şimdilik sıkıntı yokses çıkarma gelir valla
Uyarmıştım, gitti konu açtıVallahi ban yedi
Çocuk bir gereklilik değilki gerçekten isteyince yapın yoksa çok büyük sorumluluk ağır gelir bakımı v.sMerhaba ben 2.5 yıllık evliyim 22 yaşındayım bi işin yok ev hanımıyım eşimde 24 yaşında severek isteyerek evlendim eşimle küçüklükten beri tanışıyoruz öylece evlendik. Kirada oturuyoruz sadece eşimin maaşıyla geçiniyoruz bize destek olan vs kimse yok sadece eşimin dedesi oluyor ara sıra o kadar. Size sormak istediğim şey şu artık çoçuk yapmalı mıyım sizce eşim için fark etmiyor bazen istiyor ben istemeyence vs iki gün sonra vazgeçiyor ancak ben istemiyorum yaşımın çok küçük olduğunu düşünüyorum erkem yaşta evlendim erken yaşta çocuğum olsun istemiyorum kendiöi hala çocuk gibi hissediyorum zaten çocuklara karşı öyle sevgim hiç olmadı sadece şu kafadayım insanlar kısır olduğumu mu düşünüyor elealem ne der artık bitane yapim çıksın gitsin kafasındayım ama istiyor muyum hayır zaten üni sınavıma hazırlanıyorum bu sene gircem tekrardan elimde işim güçüm hiç bir şeyim de yok lise mezunuyum. Sizce de doğru düşünmüyor muyum bir de maddi durum olarak da bu aralar borçlarımız çok var iki kişi zor geçiniyoruz çocuğa bakabileceğimizi zannetmiyorum eşimle ikimizinde hiç bir şeye tahammülü yok kedimiz miyavlayamca bile bazen sinirleniyoruz ses çıkıyor diye o derece siz düşünün ben en çokta yaşımdan dolayı istemiyorum bir de bu devir de geçinmek çok zor değil mi arkadaşlar sizce de ortalık çok kötü ekonomi vs yanlış mı düşünüyorum sizce
Çocuğa eziyet edecekseniz tahammül yoksa ikinizde hiç de yazık etmeyin günah ya. Elalemin için bebek mi yapılır iyice manasız işlerMerhaba ben 2.5 yıllık evliyim 22 yaşındayım bi işin yok ev hanımıyım eşimde 24 yaşında severek isteyerek evlendim eşimle küçüklükten beri tanışıyoruz öylece evlendik. Kirada oturuyoruz sadece eşimin maaşıyla geçiniyoruz bize destek olan vs kimse yok sadece eşimin dedesi oluyor ara sıra o kadar. Size sormak istediğim şey şu artık çoçuk yapmalı mıyım sizce eşim için fark etmiyor bazen istiyor ben istemeyence vs iki gün sonra vazgeçiyor ancak ben istemiyorum yaşımın çok küçük olduğunu düşünüyorum erkem yaşta evlendim erken yaşta çocuğum olsun istemiyorum kendiöi hala çocuk gibi hissediyorum zaten çocuklara karşı öyle sevgim hiç olmadı sadece şu kafadayım insanlar kısır olduğumu mu düşünüyor elealem ne der artık bitane yapim çıksın gitsin kafasındayım ama istiyor muyum hayır zaten üni sınavıma hazırlanıyorum bu sene gircem tekrardan elimde işim güçüm hiç bir şeyim de yok lise mezunuyum. Sizce de doğru düşünmüyor muyum bir de maddi durum olarak da bu aralar borçlarımız çok var iki kişi zor geçiniyoruz çocuğa bakabileceğimizi zannetmiyorum eşimle ikimizinde hiç bir şeye tahammülü yok kedimiz miyavlayamca bile bazen sinirleniyoruz ses çıkıyor diye o derece siz düşünün ben en çokta yaşımdan dolayı istemiyorum bir de bu devir de geçinmek çok zor değil mi arkadaşlar sizce de ortalık çok kötü ekonomi vs yanlış mı düşünüyorum sizce
Yok ama bizimkisi biraz cazgır hiç susmuyor resmen konuşuyorYaşınız çok küçük. Mesleğiniz yokmuş, lise mezunuyum diyorsunuz. Üniversite sınavlarına girin, meslek edinin, okuyun. Çalışıp kendi paranızı kazanın. Önceliğiniz bunlar olsun.
Millet çocuğu olmuyor derse ne olacak mesela? İnsanlara bakın benim çocuğum oluyor kısır değilim ben demek için çocuk yapılmaz. Kanıta ihtiyaç yok isteyen istediğini söylesin.
Eşinizin de yaşı çok küçük. Ev kira, tek maaş olmaz. Önceliklerinizi iyi belirleyin.
Bu arada kedi miyavlayınca neden kızıyorsunuz ne yapsın hayvan havlasın mı?
Hiç sevmem eski konuyu dile getirmeyi ama herşeyi geçtim uyuşturucu kullanan bi adama asla çocuk yapma, hatta kendini de kurtar.
Ayrıca başlık olarak konu yanlış yerde
@Mune
Eşinin öfke kontrolü yok, bir şey de kullanıyormuş. Böyle birine çocuk yapılmaz o çocuğa yazık, psikolojik belki de fiziksel şddetin olduğu bir evde büyüyecek. Bir de kendin söylemişsin kedi sesine bile bazen sinirleniyoruz diye, yenidoğan bebek ağlar durur hiç susmaz. Çocukluk yaşlarında da öfkeli sürekli bağıran bir çocuk olabilir. Bence çocuk yapmayın.Ayrılmadım bu aralar iyiyiz tabi en çok da onun korkusu var eşime güvenmiyorum
Hem çok genç yaşı küçük hem de eşi uyuşturucu kullanıyormuşÇocuk yapmak için çocuk yapmayın.
Bırakın elalem kısır desin, olmuyo desin.
Bu yaşta doğurursan da anneliğinle ilgili konuşup duracaklar. Hatta her yaşında konuşacaklar.
Kendini geliştirmeye bak, okuluna devam et eğitimini tamamla, eğitim zor geliyorsa bi işe gir çalış..
Daha yaşın çok küçük, çok erken.
Kendini hazır da hissetmiyorsun, birilerinin sana gaz vermesiyle ‘hadi çocuk yap artık’ demesiyle yanlış adımlar atma
Sen boşanmayı düşünmüyor muydunAyrılmadım bu aralar iyiyiz tabi en çok da onun korkusu var eşime güvenmiyorum
Önceki konusundan haberim yoktuHem çok genç yaşı küçük hem de eşi uyuşturucu kullanıyormuş
Elalem ne der diye düşünmemiş erkenden evlenmişsin şimdi elalem ne der diye bu yoklukta bebek neden? Sen akıllı konuşan tarafını dinle ,oku çalış imkanlarını düzelt.Yok bana rahat batıyor dersen doğur nasıl hayatın tepetaklak oluyor , boşanma aşamasına geliyorsun gör.......Merhaba ben 2.5 yıllık evliyim 22 yaşındayım bi işin yok ev hanımıyım eşimde 24 yaşında severek isteyerek evlendim eşimle küçüklükten beri tanışıyoruz öylece evlendik. Kirada oturuyoruz sadece eşimin maaşıyla geçiniyoruz bize destek olan vs kimse yok sadece eşimin dedesi oluyor ara sıra o kadar. Size sormak istediğim şey şu artık çoçuk yapmalı mıyım sizce eşim için fark etmiyor bazen istiyor ben istemeyence vs iki gün sonra vazgeçiyor ancak ben istemiyorum yaşımın çok küçük olduğunu düşünüyorum erkem yaşta evlendim erken yaşta çocuğum olsun istemiyorum kendiöi hala çocuk gibi hissediyorum zaten çocuklara karşı öyle sevgim hiç olmadı sadece şu kafadayım insanlar kısır olduğumu mu düşünüyor elealem ne der artık bitane yapim çıksın gitsin kafasındayım ama istiyor muyum hayır zaten üni sınavıma hazırlanıyorum bu sene gircem tekrardan elimde işim güçüm hiç bir şeyim de yok lise mezunuyum. Sizce de doğru düşünmüyor muyum bir de maddi durum olarak da bu aralar borçlarımız çok var iki kişi zor geçiniyoruz çocuğa bakabileceğimizi zannetmiyorum eşimle ikimizinde hiç bir şeye tahammülü yok kedimiz miyavlayamca bile bazen sinirleniyoruz ses çıkıyor diye o derece siz düşünün ben en çokta yaşımdan dolayı istemiyorum bir de bu devir de geçinmek çok zor değil mi arkadaşlar sizce de ortalık çok kötü ekonomi vs yanlış mı düşünüyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?