• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl fikir verin

bilinmiyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
16
-1
1
22
Merhaba ben 2.5 yıllık evliyim 22 yaşındayım bi işin yok ev hanımıyım eşimde 24 yaşında severek isteyerek evlendim eşimle küçüklükten beri tanışıyoruz öylece evlendik. Kirada oturuyoruz sadece eşimin maaşıyla geçiniyoruz bize destek olan vs kimse yok sadece eşimin dedesi oluyor ara sıra o kadar. Size sormak istediğim şey şu artık çoçuk yapmalı mıyım sizce eşim için fark etmiyor bazen istiyor ben istemeyence vs iki gün sonra vazgeçiyor ancak ben istemiyorum yaşımın çok küçük olduğunu düşünüyorum erkem yaşta evlendim erken yaşta çocuğum olsun istemiyorum kendiöi hala çocuk gibi hissediyorum zaten çocuklara karşı öyle sevgim hiç olmadı sadece şu kafadayım insanlar kısır olduğumu mu düşünüyor elealem ne der artık bitane yapim çıksın gitsin kafasındayım ama istiyor muyum hayır zaten üni sınavıma hazırlanıyorum bu sene gircem tekrardan elimde işim güçüm hiç bir şeyim de yok lise mezunuyum. Sizce de doğru düşünmüyor muyum bir de maddi durum olarak da bu aralar borçlarımız çok var iki kişi zor geçiniyoruz çocuğa bakabileceğimizi zannetmiyorum eşimle ikimizinde hiç bir şeye tahammülü yok kedimiz miyavlayamca bile bazen sinirleniyoruz ses çıkıyor diye o derece siz düşünün ben en çokta yaşımdan dolayı istemiyorum bir de bu devir de geçinmek çok zor değil mi arkadaşlar sizce de ortalık çok kötü ekonomi vs yanlış mı düşünüyorum sizce

Düşüncelerin doğru, okumak istiyorsan oku mesleğin olsun çocuğu 26 28 yaşında da yaparsın. Ekonomi kötü evet ki endişelerin de çok haklısın.. elalem çok meraklıysa kendileri doğursun.
Birilerinin çenesi kapansın diye çocuk sahibi olunmaz.
Yaşın daha çok genç hiçbir şeye geç kalmış değilsin.
Her evli çiftin de çocuk isteği olmak zorunda değil. İlerleyen süreçte eşinle karar verebileceğin bi konu bu.

Yaşınız çok küçük. Mesleğiniz yokmuş, lise mezunuyum diyorsunuz. Üniversite sınavlarına girin, meslek edinin, okuyun. Çalışıp kendi paranızı kazanın. Önceliğiniz bunlar olsun.
Millet çocuğu olmuyor derse ne olacak mesela? İnsanlara bakın benim çocuğum oluyor kısır değilim ben demek için çocuk yapılmaz. Kanıta ihtiyaç yok isteyen istediğini söylesin.
Eşinizin de yaşı çok küçük. Ev kira, tek maaş olmaz. Önceliklerinizi iyi belirleyin.
Bu arada kedi miyavlayınca neden kızıyorsunuz ne yapsın hayvan havlasın mı? 😂

Yahu koca insanlar olmuşunuz evlenmişsiniz kim sizi niye desteklesin tabi kendi geçiminizi siz sağlayacaksınız. Mesleğin olmayabilir ama bir ton iş var girip çalışabilirsin başkasından medet umacağınıza. Önce biraz büyüyün (yaş olarak değil akıl olarak) ne istediğinize karar verir öyle çocuk yapın bence

Çocuk yapmak için çocuk yapmayın.
Bırakın elalem kısır desin, olmuyo desin.
Bu yaşta doğurursan da anneliğinle ilgili konuşup duracaklar. Hatta her yaşında konuşacaklar.
Kendini geliştirmeye bak, okuluna devam et eğitimini tamamla, eğitim zor geliyorsa bi işe gir çalış..
Daha yaşın çok küçük, çok erken.
Kendini hazır da hissetmiyorsun, birilerinin sana gaz vermesiyle ‘hadi çocuk yap artık’ demesiyle yanlış adımlar atma

Bu adama mı çocuk yapacaksınız ? Aralık 23 den beri ne değişti ki

Eklentiler

• IMG_7987.png
    IMG_7987.png
    169,3 KB · Görüntüleme: 53
Benım bu yaptığım kural dışı mı
Eski konuyu ekran almak . Bilmiyorum da ben
Ban sebebi mi yani

Benım bu yaptığım kural dışı mı
Eski konuyu ekran almak . Bilmiyorum da ben
Ban sebebi mi yani
Bildiğim kadarıyla kişinin konusu içinde konu sahibinin konusunu ss alıp paylaşmak ban sebebi değil

Allah askina ne çocuğu ne cocuguu! Sen boşanma işini nasıl yaparım bu adam bana hakaret ediyor saymıyor ailesinin gözünde o...ydum saymiyorlar, sevmiyorum artık, çocuğu o istiyor ben istemiyorum bilmem ne diyen değil misin!? Aklımızla mı oynuyorsun, acitasyon mu yapıyorsun anlamıyorum, nasıl kalkıp çocuk mu yapsam diyorsun... Ya cidden sizin beyniniz puslanmis Allah zihin aydınlığı versin bu havaii akillarla çok zor bu hayat!.. :KK57:

Gel ban yeme ss almadan da konuları açtım şöyle Siyah Palto Siyah Palto 🤣

Teşekkür ederim yani böyle saçma bi sebebden ban yemek istemıyorum süreler uzatılmış . Geçen hafta ban yedim 🤣
Benim bildiğim bu, aynı kişinin eski konusunu ss almak ban sebebi değil yani değildi 😂 yine de bir mune ablaya sormak lazım tabi

Allah askina ne çocuğu ne cocuguu! Sen boşanma işini nasıl yaparım bu adam bana hakaret ediyor saymıyor ailesinin gözünde o...ydum saymiyorlar, sevmiyorum artık çocuğu o istiyor ben istemiyorum bilmem ne diyen değil misin!? Aklımızla mı oynuyorsun, acitasyon mu yapıyorsun anlamıyorum, nasıl kalkıp çocuk mu yapsam diyorsun... Ya cidden sizin beyniniz puslanmis Allah zihin aydınlığı versin bu havaii akillarla çok zor bu hayat!.. :KK57:

Gel ban yeme ss almadan da konuları açtım şöyle Siyah Palto Siyah Palto 🤣
Ban sebebi mi ki

Back