• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verinn

efkarli22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
33
1
1
30
Tam kafamdan attım diyorum ama olmuyor. Duygusal olarak bağlanmışım -ki 2 ayda neyine bağlandım ben de anlamıyorum kara kaşına kara gözüne mi bilemedim. İlk başlarda çok ilgili olan beyimiz ben ilgi göstermeye başlayınca kendi resmen çekti ve tabi tahmin ettiğiniz üzere toto tavan. İşte böyle iki ilgi görünce zayıf karakterini ortaya koyan biri ama hâlâ dönsün istiyorum. Ta
3 hafta önce ayrıldık ayrıldığmızın ertesi günü yazdım böyle ufak şeyden bitmesn dedim hic.cvp yazmadan engelledi whatsaptan üc haftadır da kaldırmıyor :KK43:( sahte bi profil olustrup onunla sohbet ettm benim hakkımda ağzından laf almak için baslarda ilgim vardı sonradan azaldı dedi benim için:KK43: niye böyle dedi kii bu arada ilk sevgilisi benim onun sizce bana dönmez mi 3hafta oldu mesaj atsam mı siniri gecmis midir:KK69:

Son düzenleme:
Seni istemeyeni sende isteme, ayrica sevmiyormuski adam hoslanmis sonrada bitmis bi hayir gemez bence

2 ay iicinde hic böyle birsey yapmamstı hep uyumlu olmaya calstı kavga cıkmasın diye. Ben hatalıydm ama Özür diledm kendisinden yinede affetmiyor:KK43: konuda şuydu ki bana mesaj atmaması :KK43:
e çok bunaltmışsın, onun da işine gelmemiş

Bende yaptim ayni hatayi. Bizimde ailelrr biliyordu. 3 ay sonra donmez dedigim adam ozledim diye yem atti bana. Bakti yemedim ayrilirken oldugu gibi cirkinlesti. Bitmis bitmiştir kalan saglar bizimdir. Ne diyorlar exten next olmaz amaan bir onlar mi kaldi su koca dünyada kimler gelir kimler gecer hey gidi :KK53::21:

Bence hiç uğraşma bellki oda gitmeni bekliyormuş ayrılır ayrılmaz engellemiş bide seni bukadar umursamayam birini bence sende umursama hiç olmadı say emin ol şuanda sana dönmediği için takıntı yapmışsın 2 ay gerçek bi sevgi için çok kısa bi zaman unut gitsin

Bence hiç uğraşma bellki oda gitmeni bekliyormuş ayrılır ayrılmaz engellemiş bide seni bukadar umursamayam birini bence sende umursama hiç olmadı say emin ol şuanda sana dönmediği için takıntı yapmışsın 2 ay gerçek bi sevgi için çok kısa bi zaman unut gitsin
Onun benim kısmetim olduğuna cok inanmıstm sanırım bu yüzden bu kdr etkiledi beni :(

Onun benim kısmetim olduğuna cok inanmıstm sanırım bu yüzden bu kdr etkiledi beni :KK43:
Tabiki birazda hayal kırıklığı oluyo anlıyorum seni ama demekki daha hayırlı bi nasibin var bu senin için hayırlı değilmiş bilemeyiz belkide nasibin o dur ama uzak dur unutmaya çalış nasibin oysa döner dolaşır seni bulur zaten ama bişeyi ne kadar istersen o kadar olmaz akışına bırakmalısın

Back
X