Çatlaklar Lütfen aciLLL yardımm

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

serenty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
29
0
merhaba arkadaşLar
benim klo fazlalığım olduğu için diyet yapıcam ama benmde vücudumda kırmızı catlaklar var zayıflarken vücudun sarkamamsı ve catlamamsı için ne yapmama gerekir nolur cvp verin .. şimdiden saolun ya:dance:çünkü çok korkuyorum vcudum daha kötü olck diee:1no2:

spor yapmadan kilo verme sakın yoksa çok fena sarkarsın ve toparlanman için daha çok zaman harcaman gerek ama spor yaparsan kesinlikle sarkma olmuyor ben şimdiye kadar 25 kilo verdim hala veriyorum ve sarkmam yok ama çatlaklara bişey diyemem bende de çok var maalesef

cnm cokk tşkkür ederim cevapladığın için:) evet sporu elden bırakamamka lasım bende düsennli olarak yapıcm yani yapmaaya calışıcam:):) bu kadar kiloyu nasıl ve ne kadar zamanda verdn cnm cok merak ettim cünkü benmde yaklasık 35 kilo fazlalaığım varda :kedi: çatlaklarıda artq baskası çözüm bulucak sırnaşık şey

canım ben 6 ay kadar önce doğum yaptım doğumdan sonra bir ara dikkat ettim yediklerime sonra sütüm kesilice de diyete başladım son 3 haftadır diyetteyim 10 kg verdim bende de 32 kg kaldı yani yoplamda 58 kilo vermiş olcam inşallah

tbrk edrim cnm bnm inş. istediğin kiloya kavusursunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…