- 17 Nisan 2019
- 364
- 149
- 103
- Konu Sahibi yaren060716
-
Haklisiniz doktorumda 22 son dedi 22 dolmadan giderim artik tesekkur edeeimBence geç değil ama dahada geciktirmeden yaptırın bende 22de yaptırmıştım
Özele gidiyorum inşallah aynı gün de yaparlarDevlete gidiyorsanız ileri bir tarihe gün verirlerse geç kalınmıs olabilir özele gidiyorsaniz hastanenin yogunluguna bagli cekilir
Ben aynı gün çektirdim olmadı doktorunuz rica eder ona göre çektirirsinizÖzele gidiyorum inşallah aynı gün de yaparlar
22+4 22 hafta dolmus, 4 gun geçmiş demek. Yani su an 23.haftayi dolduruyorsunuz. Doktorunuza soylerseniz belki o bugun cekilmeniz için birseyler yapabilir. Cunku bebek buyudugunde, gerekli ölçümler yapilamiyor. Ultrasonun alanına sığmıyor yaniHaklisiniz doktorumda 22 son dedi 22 dolmadan giderim artik tesekkur edeeim
Insallah saglikli sonuclar aliriz hepbirlikte1 ay sonra kontrol amaçlı tekrar bakıyoruz dediler 2 hafta sonra tekrar cektirecegim nasipse
Yaa evet belirli tarihleri doktorla konuşup ayarlayacagiz artik ona göre daha da olmadı çektiremeyeceğim ulatrason artık nasip saglikli olsunlarda yeter bizler icin22+4 22 hafta dolmus, 4 gun geçmiş demek. Yani su an 23.haftayi dolduruyorsunuz. Doktorunuza soylerseniz belki o bugun cekilmeniz için birseyler yapabilir. Cunku bebek buyudugunde, gerekli ölçümler yapilamiyor. Ultrasonun alanına sığmıyor yani
Geç girince bir şey oluyor mu peki ?18/22 haftalarda yapılıyormuş bende geç girdim ultrasona.
Birşey olmadı hatta ben 25. Hafta da girdim. Doktorum birşey demeyince bende unutmuşum.Geç girince bir şey oluyor mu peki ?
Yaa teşekkür ederim insallah bende de bir sorun cikmazBirşey olmadı hatta ben 25. Hafta da girdim. Doktorum birşey demeyince bende unutmuşum.
Ben özel hastaneye gidiyorum ama orada bile 1 ay önceden alınıyordu randevu ben 22 hafta da aldım anca sıra gelmişti.Yaa teşekkür ederim insallah bende de bir sorun cikmaz
Devlet hastanesinde miydi acaba?Birşey olmadı hatta ben 25. Hafta da girdim. Doktorum birşey demeyince bende unutmuşum.
Yok canım özelde yaptırdım.Devlet hastanesinde miydi acaba?
Bence değil ama 22yi geçmeyin diyorlar genelde ama 23 e kadar yaptırılır diyen de var canım doktoruna sor bakalımKızlar merhaba işten dolayı 22+4te detaylı ultrasona gideceğim randevu aldım gittigimiz gün bakılıyor mu hemen yoksa ileri tarihe mi atıyolar ?Bir diger sorumda 22+4detayli ultrason için geç mi aceba bu tarihlerde yaptıran var mi yada daha geç ?yanıtlarsanız tesekkur ederim
Hayır geç değillKızlar merhaba işten dolayı 22+4te detaylı ultrasona gideceğim randevu aldım gittigimiz gün bakılıyor mu hemen yoksa ileri tarihe mi atıyolar ?Bir diger sorumda 22+4detayli ultrason için geç mi aceba bu tarihlerde yaptıran var mi yada daha geç ?yanıtlarsanız tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?