Merhabalar arkadaslar, son adet tarihim 14 subat adet tarihime 1 hafta kala pozitif sonuc aldim daha sonra adet tarihimde b-hcg 200 du.ben yurtdisindayim kan testi ultrason ve doctor ziyaretleri farkli yerlerde yapiliyor, sonuclarda cok gec aliniyor, Dr umda bana pek guven vermiyor cunku tam uzman degil ama doktorunu secemiyorsun malesef. Dr ultrason icin 2 hafta tekrar gitmemi soyledi. 5 nisanda cok agir bir kanamayla yari el buyuklugunde bi parca dusurdum. Doktorum dusuk yaptigimi soyledi. 2 hafta sonra ultrason ol dedi parca filan kalmissa kurtaj olacaksin dedi.Tabi ben bu arada ilaclari kullanmayi biraktim sigaraya tekrar devam ettim icki ictim.Daha once cocugum olmadi ve bilgim yok Dr hamile gibi davranmana artik gerek yok dedi. 8. haftada ultrason oldum ultrason sonucuna gore bebek 6.5 haftalik kalp atisi yok. 4mm fetal gozlendi diyordu.bende gogus agrilari hersey ayni sekilde hala devam ediyor. Doctor bu sonuca sasirdi kan testi istedi. kan testim 42000 cikmis bebek buyuyor dedi bu sefer tekrar ultrason istedi. Ben dr a dedim sen beni uyarmadin icki ictim kesin dusuk yaptigimi soyledin diye, muhtemelen ikiz tasiyodun dedi. Simdi sevinsemmi uzulsem mi sasirdim. Bebegi istiyorum ama yasama sansi nedir. Bi umutlanma bi hayal kirikligi ne dusunecegimi sasirdim lutfen yardim edin
(