• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Acil Yardımınıza Önerilerinize İhtiyacım Var!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi tatishka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tatishka

Ziyaretçi
Merhabalar ben 20 yaşındayım ara sıra adetim çok sancılı oluyor doktorum bu konuda ağrı olduğu zamanlar doğum kontrol hapı kullan hemen bitiminde demişti bende bu ay ağrılı olduğu için hemen bitiminde başladım 3 gün kullandım sonra unuttum kullanmayı öyle kaldı bu sabah kalktım yanılmıyorsam kullanmayalı 3-4 gün kadar oldu kanamam başlamış daha biteli bi hafta kadar oluo ne yapmalıyım kendi haline mi bırakmalıyım yoksa kaldığım yerden kanamam varken ilaç mı içmeliyim doktoruma ulaşamıyorum izindeymiş lütfen tecrübesi olanlar benimle paylaşsın yardımınız acil ihtiyacım var...senağlama

bence devam et kullanmaya, sonuçta sadece sağlık için kullanıyosun, korunma amaçlı değil

ara sıra ağrılı oluyorsa hap kullanmana gerek yok bence..sonuçta hepimiz bu ağrıyı yaşıyoruz ve dişimizi sıkıyoruz..hormon dengeni bozarsın bir kullanıpğ bir kullanmayarak..üstelik hapa adetinin 1. günü başlaman lazım..sana nasıl adet bitiminde diyor anlayamadım..doğum kontrol hapı senin kafana göre birkaç gün sonra kullanmayıp sonra yine kullanıp devam edebileceğin bir ilaç değil

canım o hapa başladıktan sonra adetlisin değilsin hiç farketmez içiceksin 21 gün sonra 1 hafta ara vericeksin bu periyod sürekli devam edicek yoksa bir yararını göremezsin

sadece ağrı için bu hapları kullanma bence,yararından çok zararı var.

merhaba tatishka bence kullanma ilacını olmaz çünkü 3-4 gün içmediğini söylüyorsun şayet çok ağrın varsa buscopan al şimdilik bir dahaki ayda adet bitiminden itibaren ilacına başlarsın sevgilerimle geçmiş olsun bu arada kendini sıcak tut üşütmekten oluyor ağrılar yada yumurtalıklarda kistten dolayıda oluyor

canımm 3-4 gün unutmasan iyimiş, çünkü düzenli olan adetini düzensiz hale getirmiş. sadece ağrı için d.kontrol hapı kullanma bencede. ayağını üşütmemeye dikkat et.

Çok teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için,şu an kullanmıyorum kendi haline bıraktım bu ay unutmam yüzünden 1 hafta arayla 2.kanamam ama olsun bir bitsin de...Doktoruma ulaşana kadar bir daha kullanmaya başlamayacağım.Umarım bir aksilik çıkmaz:(

Back