lütfen acil kocamı anlayamıyorum ??

evet o konuda bende de var keşke tamam gidelim deseydim ama işte şeytan rahat durmuyor. şimdi işi inada bindirdi her cuma annemde kalıcaz gelmezsen seni boşarım diye

ev benim değil oturduğumuz evi bekarken eşimle ailesi almış krediyle ev babasının üsütne eşim peşinat vermiş krediyi 2 sene annesi babası ödedi sonra 3 sene biraz biz verdik biraz onlar hatta çoğunu biz verdik

Babanız aldığı evi neden eşinizin üzerine yapacakmış.

Anne değil,eşinle çözmelisin.Ya sana saygı duymasını öğrensin ya senden vazgeçsin.Tavrını sen almalısın.Annesinin lafıyla yola gelse ne olur.Taşıma suyuyla değirmen dönmz.

Eşinizin ailesi de kendi üstlerine yapmışlar evi siz de ödediğiniz halde ne demeye babanıza laf ediyor ki ..
Eşin alışmış bu şekilde sana isteklerini yaptırmaya, şimdi dur demezsen böyle böyle devam edecek .
Ben de evliliğimin başında buna benzer durumlar yaşadım biliyorum yani ...
Boşanacak adam da böyle sinirle tehditle boşanmaz bence ..
Biraz havasını indirin eşinizin .

eşinizin ne haddine acaba babanızın aldığı eve karışmak??? belli gözü var o evde ki sizin üstünüze istiyor. madem çok mal mülk derdinde çalışıp kazanıp kendi alsın bi zahmet . kusura bakma kocan densizin teki ! okumak cehaleti alır , .... baki kalır.

Öğretmenmişsiniz bilirsiniz çocuklarda bile bu kadar izin Sorunu yok. Ya da bu kadar bağırılmıyor çocuklara değil mi. Yani ailene izin yok arkadaşlarına İzin yok. Yok da yok

ya bu miras kavgaları anne baba rahmetli olduktan sonra başlardı genelde..Eşiniz maşallah erken davranmış tövbe tövbe..

Bence onun boşamasını bekleme sen aç davayı aklı başına gelsin!!!

Ne güzel mesleğin de varmış işte neden onun kâhrını çekiyorsun bide bosarim diye tehtid ediyor bence sen aç davayı görsün bakalım anasını sözünü dinlemeyi

hiç boşuna kendinizi suçlamayın.. belli ki bu konu eşinin içinde kalmış.. hala kin besliyor ailenize.. en ufak bi konudada öne sürmüş hemen.. siz kayınvalidenize gitseniz bile başka bi konuda yine patlak verecekti.. kusura bakmayın ama ev konusundada çok büyük densizlik etmiş ailenize.. bu adamla işiniz zor..

evet o konuda bende de var keşke tamam gidelim deseydim ama işte şeytan rahat durmuyor. şimdi işi inada bindirdi her cuma annemde kalıcaz gelmezsen seni boşarım diye
'O ne demek öyle, her cuma annemde kalıcaz gelmezsen seni boşarım'? O kim oluyormuş boşarım moşarım diyor. Kimse kimseyi boşamaz, BOŞAYAMAZ. Karşılıklı boşanılır, boşayan Türk Milleti adına kararı veren hakimdir. Ivf ben olsam fena olurdu, iyi sabrediyorsunuz. Ne sanıyorsa kendini.

Ya okurken bile deli oldum birde siz bu adamla aynı evi paylaşıyorsunuz helal valla,çekilmez.Ne oluyor yani evlendikten sonra kadın özgürlüğünün tapusunu erkeğe veriyorda bizim mi haberimiz yok,bunlar nasıl adamlar Allah aşkına.
Bide boşarım diomuş sanki çok bulunmaz nimet iyi huylu adamda korkutmaya çalışıyor,boşamazsan hatrım kalır deyin bence yada siz boşayın.

Bu arada gidiverseydiniz diyen arkadaşlarıda anlamadım,neden gitsin???Kocası ailesini çok sayıp sevip ziyaretler ediorda sanki,kız neden gitsin,üstüne birde yasaklar alıyor kendi ailesiyle görüşmemek için.

Emirler alarak nereye kadar mutlu olunur bilemiyorum. Öyle yapmazsan boşarım ederim diyen biri var karşınızda, sabırlar diliyorum. Bu zihniyet nasıl düzeltilebilir ki... Höt hüt atıp tutan biri canlandı gözümde. Bu insanlardaki ego... karşısındakine bu denli davranışı hangi mantığa sığdırarak normal karşılıyorlar bilmiyorum.
Babanızın malı mülkünden eşinize ne ayrıca?

Açın boşanma davasını nasıl oluyormuş görsün

Ailemi diline dolayacak adamı, bir dolarım soluğu taaaa ...... da alır
Boşanırsa boşansın, aç gözlü sefil varlık, adam olsun da karısına ev alsın babasından ne bekliyor, adam daha ne yapacaktı, büyütmüş, o boya getirmiş, bi de bu edepsize gelin vermiş, yuh yaa

pardon ama eşinizin babanızın evinde,babanızın parasında gözü mü var? babanın parası pulu,evi için mi sizinle evlenmiş?
yaptığı,söyledikleri hiç ama hiç hoş değil.
annesiyle konuşun.oğluna çeki duzen versin bi zahmet.bu ne böyle.

bende sinirlendim okuyunca bunlari.
nasil göz yumuyorsunuz esinizin yaptiklarina?
birseyler degismeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…