Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babanız aldığı evi neden eşinizin üzerine yapacakmış.Mrb arkadaşlar ben 3,5 yıllık evliyim kocam ailesine özellikle annesine çok düşkün ama benim aileme düşman aşamıyoruz bunu. Geçen sene babam emekli maaşıyla ev aldı benim üstüme yapmadı diye kıyameti kopardı ailemle görüşmeme izin vermedi onları eve koymadı ben evi terk ettim kaldıramadım babamlar eşimle konuşmaya çalıştılar eşim kaçıp gitti eşimin ailesine anlatmaya çalıştım durumu oğullarına bi akıl verirler diye 2 gün ayrı kaldıktan sonra geldi aldı beni sonra ailemin yüzüne bakabillmek için babama kardeşime hediyeler aldı öyle kapandı olay taki dün akşama kadar dün akşam eşinin annesi aradı yakın oturuyoruz yarın dayısının oğlu geliyomuş siz de gelin diye ben dedim eşime sen gidersin ben gitmek istemiyorum dedim memurum ben tatilimi evde geçirmek istedim kıyamet koptu annesi eşimi parmağında oynatıyo eşim eski konuları açtı sen benim aileme böyle davranamazsın surat asamazsın her hafta gidip kalıcan annemde kendi ailene gitmene izin vermiyorum onlar bu eve ayak basamaz gibi daha çok şey defol git babanı arıcam gelsin alsın seni resmen gözü döndü tanıyamadım annesiyle bu durumu konuşmak istiyorum sizce konuşayımmı ne yapayım
Anne değil,eşinle çözmelisin.Ya sana saygı duymasını öğrensin ya senden vazgeçsin.Tavrını sen almalısın.Annesinin lafıyla yola gelse ne olur.Taşıma suyuyla değirmen dönmz.Mrb arkadaşlar ben 3,5 yıllık evliyim kocam ailesine özellikle annesine çok düşkün ama benim aileme düşman aşamıyoruz bunu. Geçen sene babam emekli maaşıyla ev aldı benim üstüme yapmadı diye kıyameti kopardı ailemle görüşmeme izin vermedi onları eve koymadı ben evi terk ettim kaldıramadım babamlar eşimle konuşmaya çalıştılar eşim kaçıp gitti eşimin ailesine anlatmaya çalıştım durumu oğullarına bi akıl verirler diye 2 gün ayrı kaldıktan sonra geldi aldı beni sonra ailemin yüzüne bakabillmek için babama kardeşime hediyeler aldı öyle kapandı olay taki dün akşama kadar dün akşam eşinin annesi aradı yakın oturuyoruz yarın dayısının oğlu geliyomuş siz de gelin diye ben dedim eşime sen gidersin ben gitmek istemiyorum dedim memurum ben tatilimi evde geçirmek istedim kıyamet koptu annesi eşimi parmağında oynatıyo eşim eski konuları açtı sen benim aileme böyle davranamazsın surat asamazsın her hafta gidip kalıcan annemde kendi ailene gitmene izin vermiyorum onlar bu eve ayak basamaz gibi daha çok şey defol git babanı arıcam gelsin alsın seni resmen gözü döndü tanıyamadım annesiyle bu durumu konuşmak istiyorum sizce konuşayımmı ne yapayım
ev benim değil oturduğumuz evi bekarken eşimle ailesi almış krediyle ev babasının üsütne eşim peşinat vermiş krediyi 2 sene annesi babası ödedi sonra 3 sene biraz biz verdik biraz onlar hatta çoğunu biz verdik
'O ne demek öyle, her cuma annemde kalıcaz gelmezsen seni boşarım'? O kim oluyormuş boşarım moşarım diyor. Kimse kimseyi boşamaz, BOŞAYAMAZ. Karşılıklı boşanılır, boşayan Türk Milleti adına kararı veren hakimdir. Ivf ben olsam fena olurdu, iyi sabrediyorsunuz. Ne sanıyorsa kendini.evet o konuda bende de var keşke tamam gidelim deseydim ama işte şeytan rahat durmuyor. şimdi işi inada bindirdi her cuma annemde kalıcaz gelmezsen seni boşarım diye
Açın boşanma davasını nasıl oluyormuş görsünevet o konuda bende de var keşke tamam gidelim deseydim ama işte şeytan rahat durmuyor. şimdi işi inada bindirdi her cuma annemde kalıcaz gelmezsen seni boşarım diye