Mrb arkadaşlar ben 3,5 yıllık evliyim kocam ailesine özellikle annesine çok düşkün ama benim aileme düşman aşamıyoruz bunu. Geçen sene babam emekli maaşıyla ev aldı benim üstüme yapmadı diye kıyameti kopardı ailemle görüşmeme izin vermedi onları eve koymadı ben evi terk ettim kaldıramadım babamlar eşimle konuşmaya çalıştılar eşim kaçıp gitti eşimin ailesine anlatmaya çalıştım durumu oğullarına bi akıl verirler diye 2 gün ayrı kaldıktan sonra geldi aldı beni sonra ailemin yüzüne bakabillmek için babama kardeşime hediyeler aldı öyle kapandı olay taki dün akşama kadar dün akşam eşinin annesi aradı yakın oturuyoruz yarın dayısının oğlu geliyomuş siz de gelin diye ben dedim eşime sen gidersin ben gitmek istemiyorum dedim memurum ben tatilimi evde geçirmek istedim kıyamet koptu annesi eşimi parmağında oynatıyo eşim eski konuları açtı sen benim aileme böyle davranamazsın surat asamazsın her hafta gidip kalıcan annemde kendi ailene gitmene izin vermiyorum onlar bu eve ayak basamaz gibi daha çok şey defol git babanı arıcam gelsin alsın seni resmen gözü döndü tanıyamadım annesiyle bu durumu konuşmak istiyorum sizce konuşayımmı ne yapayım
kocanız neden evin üstünüze yapılmadığı için kıyamet kopardı?Mrb arkadaşlar ben 3,5 yıllık evliyim kocam ailesine özellikle annesine çok düşkün ama benim aileme düşman aşamıyoruz bunu. Geçen sene babam emekli maaşıyla ev aldı benim üstüme yapmadı diye kıyameti kopardı ailemle görüşmeme izin vermedi onları eve koymadı ben evi terk ettim kaldıramadım babamlar eşimle konuşmaya çalıştılar eşim kaçıp gitti eşimin ailesine anlatmaya çalıştım durumu oğullarına bi akıl verirler diye 2 gün ayrı kaldıktan sonra geldi aldı beni sonra ailemin yüzüne bakabillmek için babama kardeşime hediyeler aldı öyle kapandı olay taki dün akşama kadar dün akşam eşinin annesi aradı yakın oturuyoruz yarın dayısının oğlu geliyomuş siz de gelin diye ben dedim eşime sen gidersin ben gitmek istemiyorum dedim memurum ben tatilimi evde geçirmek istedim kıyamet koptu annesi eşimi parmağında oynatıyo eşim eski konuları açtı sen benim aileme böyle davranamazsın surat asamazsın her hafta gidip kalıcan annemde kendi ailene gitmene izin vermiyorum onlar bu eve ayak basamaz gibi daha çok şey defol git babanı arıcam gelsin alsın seni resmen gözü döndü tanıyamadım annesiyle bu durumu konuşmak istiyorum sizce konuşayımmı ne yapayım
Mrb arkadaşlar ben 3,5 yıllık evliyim kocam ailesine özellikle annesine çok düşkün ama benim aileme düşman aşamıyoruz bunu. Geçen sene babam emekli maaşıyla ev aldı benim üstüme yapmadı diye kıyameti kopardı ailemle görüşmeme izin vermedi onları eve koymadı ben evi terk ettim kaldıramadım babamlar eşimle konuşmaya çalıştılar eşim kaçıp gitti eşimin ailesine anlatmaya çalıştım durumu oğullarına bi akıl verirler diye 2 gün ayrı kaldıktan sonra geldi aldı beni sonra ailemin yüzüne bakabillmek için babama kardeşime hediyeler aldı öyle kapandı olay taki dün akşama kadar dün akşam eşinin annesi aradı yakın oturuyoruz yarın dayısının oğlu geliyomuş siz de gelin diye ben dedim eşime sen gidersin ben gitmek istemiyorum dedim memurum ben tatilimi evde geçirmek istedim kıyamet koptu annesi eşimi parmağında oynatıyo eşim eski konuları açtı sen benim aileme böyle davranamazsın surat asamazsın her hafta gidip kalıcan annemde kendi ailene gitmene izin vermiyorum onlar bu eve ayak basamaz gibi daha çok şey defol git babanı arıcam gelsin alsın seni resmen gözü döndü tanıyamadım annesiyle bu durumu konuşmak istiyorum sizce konuşayımmı ne yapayım
keyif onların değil mi ister tüm malı kardeşime yaparlar ister yapmazlar sen beni malım mülküm için aldıysan bilelim desene kocana .Dün zaten gitmiştim annesi gile bugün de evde geçirmek istedim babam kardeşim maddi olarak yardımda bulunarak büro aldı bu onun gözüne battıı seni istemiyolar herşeyi oğluNA yapıyor geçen yaz oldu bu olay annesiyle konuştum telde bana diyoki kadın baban kardeşine büro aldı ya ondan böyle yapıyo dedim kimseyi ilgilendirmez bu olay pişirip pişirip önüme koyuyo belki dün tamam gidelim deseydim bunlar olmucaktı bukadar delirmicekti canım istemedi ne bilim böyle yapıcanı
Dün zaten gitmiştim annesi gile bugün de evde geçirmek istedim babam kardeşim maddi olarak yardımda bulunarak büro aldı bu onun gözüne battıı seni istemiyolar herşeyi oğluNA yapıyor geçen yaz oldu bu olay annesiyle konuştum telde bana diyoki kadın baban kardeşine büro aldı ya ondan böyle yapıyo dedim kimseyi ilgilendirmez bu olay pişirip pişirip önüme koyuyo belki dün tamam gidelim deseydim bunlar olmucaktı bukadar delirmicekti canım istemedi ne bilim böyle yapıcanı
Dün zaten gitmiştim annesi gile bugün de evde geçirmek istedim babam kardeşim maddi olarak yardımda bulunarak büro aldı bu onun gözüne battıı seni istemiyolar herşeyi oğluNA yapıyor geçen yaz oldu bu olay annesiyle konuştum telde bana diyoki kadın baban kardeşine büro aldı ya ondan böyle yapıyo dedim kimseyi ilgilendirmez bu olay pişirip pişirip önüme koyuyo belki dün tamam gidelim deseydim bunlar olmucaktı bukadar delirmicekti canım istemedi ne bilim böyle yapıcanı
bebeğimiz yok istiyoduk bunun için doktora gidip tedavi oluyordum ama bunları görünce bilmiyorum akrabalarına annesine babasına kardeşlerine çok düşkün kesinlikle onlara bir laf söyleleyem kıyamet kopar eşim de ben de eğitimciyiz ben anlayamıyorum
ben böyle biri olduğunu bilseydim evlenmezdim tanıyamadım bana bu denli eziyet ediceğini düşünemedim
neden o anasıyla sizin dedikodunuzu yaparken iyi ama, branşınız ne, böyle bi öğretmen olmasına şaşıyorum okumuş etmiş, annesine geçiremediği dişi sana geçirmeye çalışıyor herhade, tapulu malımısın sen onun, onla görüşme bunla görüşme, sadece benim ailemle görüş, iyi vallabenim bekarken hiç başım ağrımazdı şimdi başımın ağrımadığı gün yok dedim dün hiç kimsenin eşi senin gibi davranmıyor dedim bana basbas bağırdı kimin kocasıymış o isim ver sen arkadaşlarınla kocalarınızımı konuşuyosunuz bidah arkadaşlarınla gidip gezmiceksin izin vermiyorum diye basbas bağırdı
benim bekarken hiç başım ağrımazdı şimdi başımın ağrımadığı gün yok dedim dün hiç kimsenin eşi senin gibi davranmıyor dedim bana basbas bağırdı kimin kocasıymış o isim ver sen arkadaşlarınla kocalarınızımı konuşuyosunuz bidah arkadaşlarınla gidip gezmiceksin izin vermiyorum diye basbas bağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?