- 11 Aralık 2019
- 54
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Mirayclkkk
-
Olsa çıkardı dimi 3 ay sonra kanda 4 ayda ultrasonda 5 ayda idrarda psikolojik olarak kötü hissettiğim için böyle düşünüyorum belki deSpermler üç gün yaşayabilir vücutta ideal süre olarak hadi sizinkiler çok azimli bir hafta olsun. 5 aydan bahsediyorsunuz ne hamileliği :) spermi kalır o zamana :)
Yaşın kaç bilmiyorum ama düşünmen bile saçma. İçin rahat olsun kesinlikle hamile değilsin. Fakat bu kadar bilgisiz olman üzücü internette çok güzel kadın doğum hekimleri var takip etmeni öneririm bilgilenmek açısındanOlsa çıkardı dimi 3 ay sonra kanda 4 ayda ultrasonda 5 ayda idrarda psikolojik olarak kötü hissettiğim için böyle düşünüyorum belki de
Evet birliktelik olmadı, ama zevk suyu gelmiş olabilir mi diye endişe ediyorum. Doktorum da mümkün olamayacağını söylesede bilmiyorum psikolojik olarak karnımda sanki bir şey hareket ediyor gibişaka mı? bir de birliktelik olmadı yazmışsınız
hamileyim ve 4. ayım bitti ben bile karnımda hareket hissetmiyorum seninki psikolojikEvet birliktelik olmadı, ama zevk suyu gelmiş olabilir mi diye endişe ediyorum. Doktorum da mümkün olamayacağını söylesede bilmiyorum psikolojik olarak karnımda sanki bir şey hareket ediyor gibi
Aslında kendi doktorumda var özel bir hastanede geçen hafta cuma 17 hafta sonra ultrasonla baktı görünmüyor dedi. Ama karnımda sanki böyle hareket hissediyorum o yüzden yazmak istedimYaşın kaç bilmiyorum ama düşünmen bile saçma. İçin rahat olsun kesinlikle hamile değilsin. Fakat bu kadar bilgisiz olman üzücü internette çok güzel kadın doğum hekimleri var takip etmeni öneririm bilgilenmek açısından
Gerçekten mi ben psikolojik olarak mı hissediyorum acaba 5 ay sonra ki idrar testi de negatif çıkar mı? Siz nasıl öğrendinizhamileyim ve 4. ayım bitti ben bile karnımda hareket hissetmiyorum seninki psikolojik
Aslında kendi doktorumda var özel bir hastanede geçen hafta cuma 17 hafta sonra ultrasonla baktı görünmüyor dedi. Ama karnımda sanki böyle hareket hissediyorum o yüzden yazmak istedim
[/QUOTEbeyninin sana oyunları bunlar :)
Ne düşünüyorsunuz?
Gözünü seveyim yaaa ne hamileliği yaş kaç pardonNe düşünüyorsunuz?
Bebekleri leylekler getirmiyorMerhaba ablalarım size bir sorum olacak, şüpheli bir yakınlaşma sonucu(birliktelik olmadı) 90 gün sonra ki kan testi kesin midir? 3 ay normal 4. Ay 10 gün gecikmeli tarlusal ile adet gördüm doktor kist olduğu için verdi. 4. Ayda ultrasonda bakıldı gebelik görünmüyor kist var dedi. Dün tam 5. Ay sabahı tekrar idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama karnımda göğsümde sürekli ağrı, karnımda bir şey hareket ediyor gibi hissediyorum. Bir kaç doktora da sordum internetten gebeliğin mümkün olamayacağını söylediler. Sizce gebelik var mıdır?
Anlamadım?niye böyle şeyler yapıyonuz ya? sonra sizin yüzünüzden ben ban yiyorum ya
23 yaşındayımGözünü seveyim yaaa ne hamileliği yaş kaç pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?