• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil cevap verebilir misiniz?

Aradan baya uzun zaman geçmiş gebelik olsaydı çıkardı sen piskolojikmen etkilendiğin için bu durumdan vücudun bı şekilde tepkiler veriyor kafana takma rahat ol hamile değilsin
Çok teşekkür ederim size doktorumda öyle dedi 17 hafta sonra ultrasonla baktı yok görünmüyor mümkün değil dedi

Bebekleri leylekler getirmiyor 😃🤣🤣 birliktelik olmadan olmuyor yani canım .. valla nerdeyse heyet raporu çıkmış hamile değilsin diye 🤗🤔🤣🤣 daha neyin cevabını almak istiyorum acep 🙈🙉🙊
Abla korkuyorum karnımda sanki sürekli bir şey hareket ediyor gibi hissediyorum doktor görünmüyor nasıl olacak dedi

Aradan baya uzun zaman geçmiş gebelik olsaydı çıkardı sen piskolojikmen etkilendiğin için bu durumdan vücudun bı şekilde tepkiler veriyor kafana takma rahat ol hamile değilsin
Doğru söylüyorsun kan testi yaptırdım tam 5 ay sonra negatiffff 😊

Yaşın kaç bilmiyorum ama düşünmen bile saçma. İçin rahat olsun kesinlikle hamile değilsin. Fakat bu kadar bilgisiz olman üzücü internette çok güzel kadın doğum hekimleri var takip etmeni öneririm bilgilenmek açısından
Teşekkür ederim tam 5 ay oldu kan testi negatif çıktı bugün 😊

Back