Lütfen acil bakabilir misiniz Hamilelik ihtimalim olabilir mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi çok korkuyorum

Evet de ben kiİm hatta erkeklerin görüşünü almak için kızlar soruyor a kayıt oldum ama xper seviyem yetmiyor buna yazmsyaa orda soruyu evet biliyorum bu olayim açısını emin olun çekiyorum bu dunyada ben suan eevt dr Allah ol der ve olur ayetide var hata ama bazi şeyler bilimse bunada innanmak istiom Hz. Meryem değilim sonuçta ama deduniz gibi o az ihtimal başıma gelebilir

Ve yaşın kesinlikle küçük bundan da eminim yanlış yoldasın çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.de yem olursun dikkat et
Allah korusun ağzınızi hayra açın yasim yemin billah ekmek musaf carpsin ki tam 23 buçuk subatin en basinda 24 olcam hatta

Bence pskolojik olarak kendinizi hamile hissediyorsunuz. Hamile degilsiniz.

O kadar haklısınız ki konuya tesadüfen girdim çıkamıyorum bi senedir hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor acaba birde sürtünme ile mi denesem
Al benden de o kadar 1 senedir uğraşıyoruz olmuyor millet elden hamile kaldım sanıyor . şaka gibi yaa. pijamayla sürtmeli deneyelim bi de bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…