Korkuyorum evli değilim ve çocuk benimle konuşmuyor babam çok sinirli küçük yerde yaşıyorum filan bir sürü neden hap içtim önlem olarak İnternet de kalınıyor yazıyor hatta bazi doktorlar demis elle bile elinde bisi varsa oraya dokunursa veya sürtünmeyle diye eğer başka bir şey olsa cinsel ilişki gibi kesin hatırlanır değil mi alkollu filanda değildim uykuluidim sadece araştırdım internet de cinsel ilişki gerekmiyor hamile kalmak için diyorNiye hamile kalmadan korkuyosun ? Korkuyorsan her seferinde inatla niye sevisiyosun ? Sevisiyosan niye onlem almiyosun ?
Sonuç olarak hamile nasıl kalınır araştır bu anlattiklarinda hamile kalamazsin .
Nasıl hamileyim lütfen ciddi konuşabilir misiniz nasıl yaniAyni konuyu neden defalarca aciyorsunuz? Dun de yazdik, hamilesiniz.
Nasıl hamileyim lütfen ciddi konuşabilir misiniz nasıl yani
Süper değil ama ne olacağı belirsiz ama cinsel ilişki girmediği halde hamile kalanlar varmış hatta burayada yazmışlar bizzat yaşayanlar üçüncü reglimi olmadım daha ve nerdeyse günüm geldi üç gün içinde olmazsam geccek hatta Allah korusunSpremlerin de pelerini var tabi kendileri süper kahraman. Önce eline sonra oradan vulvaya hatta ileri vajinaya girecek. Yetmeyecek yumurtalıklara ulaşıp regli olmanıza rağmen rahme yerleşip bir de çocuk olacak.
Hamile falan kalırsanız haber verinde tıp kitaplarında tarihe geçirsinler, mucize bebek diye
allaaam hergun konu aciyorrr
En az sizin kadar ciddiyiz. Teessufler.Ben ciddiyim gayet korkmasam her gün sormam bunu herhaldeEn az sizin kadar ciddiyiz. Teessufler.
Süper değil ama ne olacağı belirsiz ama cinsel ilişki girmediği halde hamile kalanlar varmış hatta burayada yazmışlar bizzat yaşayanlar üçüncü reglimi olmadım daha ve nerdeyse günüm geldi üç gün içinde olmazsam geccek hatta Allah korusun
23 u yarıladım 24 yaşıma az kaldı tamm ama üç dört kez regl olup hamile olan varmış hatta bu uygulamada yazmışlar baya yaşayan insan var bunu hatta evet kalamiyor ama sans tek seferde ilk günden kalanlarda var yani illaYahu ilişkiye girmeden nasıl hamile kalınır, kaç yaşındasınız? Zaten regli oldum diyorsunuz bunun 3.sü 5.si yok Allah aşkına saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz. Öyle mış'la muş'la olmuyor. İnsanlar ilişkiye girdiği halde tek seferde hamile kalamıyor. Sperm dediğiniz şey hava ile temasta etkisini neredeyse kaybediyor. Laboratuvar ortamımı partnerinizin eli de canlı spremleri seçip size taşıyacak
Hiç bilmiyorum erken olur ama asla gecikmez normal de benim çok çok az kahverengi damla geldi ilk defa umarım devam eder ve kana dönüşür iki gün kanamam olsa yeter normal de de az sürüyor zaten çok ama daha olmadım çok korkuyorum test alıp yapmaya psikolojik olarak hazır değilimKendinizi strese soktuğunuz için adetiniz gecikecek muhtemelen. Gecikirse eczaneden test alıp yapın.
Hamile değilsiniz bu arada.
23 u yarıladım 24 yaşıma az kaldı tamm ama üç dört kez regl olup hamile olan varmış hatta bu uygulamada yazmışlar baya yaşayan insan var bunu hatta evet kalamiyor ama sans tek seferde ilk günden kalanlarda var yani illa
Ben öyle okudum baya kendime uyarladim ilk olayda sperm de yoktu bildiğim kadarıyla orami hiçbir şekilde görmedi kimse
Ben bu sitede okudum inanmıyorsaniz yazin bakın adet görüp hamile olanlar diye buranin yalancisyim bendeGerçekten anlamak istemiyorsunuz. Hayır çocuk da değilsiniz yani pesss
3 regli ile hamile kalan insan falan olmaz!
Anlattıklarınıza göre hamile olma ihtimaliniz %0,001Hiç bilmiyorum erken olur ama asla gecikmez normal de benim çok çok az kahverengi damla geldi ilk defa umarım devam eder ve kana dönüşür iki gün kanamam olsa yeter normal de de az sürüyor zaten çok ama daha olmadım çok korkuyorum test alıp yapmaya psikolojik olarak hazır değilim
Yüz de yuz mu değilim hamile kesinmi
Benim bildiğim hatırladığım hepsi bu extra bişi olmadı çok düşük bir ihtimal yani yok bundan sonra olmaz öyle şeyler bu korkuyla yaşayamam benAnlattıklarınıza göre hamile olma ihtimaliniz %0,001
Bence bundan sonra sürtünecek olsanız bile prezervatif taksın erkek arkadaşınız. Böylece hiçbir yere bulaşmaz, kafanız rahat olur.