• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfeenn bakinn

Esr02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
2.823
2.286
133
20170206_083656.jpg
Arkadaşlar Bn bu testi gece 3 te yaptım yaptığımda bişey yoktu Çoook hafiff göremeyeceğim kadr iz wardi sabah kalktım pembelesmis siz goruyormusunz telde belli değil o yüzden efektlestrerek her halini attım nolur yardım edin bata 2 gün war

Eklentiler

• 20170206_083555.jpg
    20170206_083555.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 605
  • 20170206_083529.jpg
    20170206_083529.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 552
Kizlarrrrrr Hadi söyleyin bişeyler boş yere umutlanmak istemiyorm

ben pek bişi göremedim bir tanesinde hafif silik çizgi var ama testi sabah idrarı ile tekrar edin derim

ben pek bişi göremedim bir tanesinde hafif silik çizgi var ama testi sabah idrarı ile tekrar edin derim
Elimde baya belirginde tel de belli değil 2 gün sonra tekrarlicm adet günümde testi sağol canm

resimde bir sey göremiyorum, ama sen hafif bir cizgi gördüysen umut var demek :) bence iki gün sonra yine bir test yap

Bence gebesiniz. Hayalet çizgi var orada. Bat a da 2 gün varmış daha.

resimde bir sey göremiyorum, ama sen hafif bir cizgi gördüysen umut var demek :) bence iki gün sonra yine bir test yap
Ewt gördüm birde pembemsi canm da kafamı karştran 5 saat bekledi ya test yanls sonuç mu ki diye şuan ne sewinebiliyorm ne uzulebiliyorum

Ewt gördüm birde pembemsi canm da kafamı karştran 5 saat bekledi ya test yanls sonuç mu ki diye şuan ne sewinebiliyorm ne uzulebiliyorum
bir kaç gün daha sabredersen inşallah kesin sonuç alabilirsin en kötüsü aile hekiminde kan ver :)

Randevusuz faln weriliyormu can gider gitmz
tabiki canım aile hekimine muayene olmak için gidiyorsun hamilelik şüphem var diyorsun kan veriyorsun sabah sakindir verirsin öğleden sonra bile sonuç alabilirsin.erzurummu bu arada :)

biraz daha sabret iki gün sonra daha net bir cizgi görürsün insallah

Canım ikinci çizgi var ama çizgiler normalde birbirine o kadar yakın değil inşallah yinede vardır Allah gönlümüze göre versin

tabiki canım aile hekimine muayene olmak için gidiyorsun hamilelik şüphem var diyorsun kan veriyorsun sabah sakindir verirsin öğleden sonra bile sonuç alabilirsin.erzurummu bu arada :)
Yok kuzum NiğdeEe gitsemmiki ya bide kan wermektn korkarım beklemkte zor supheyle

• Beğen
Reactions: mnt
Randevusuz faln weriliyormu can gider gitmz
teste ilk 1-2 dakika içinde belirginleşmelen ikinci çizgi ya da belirgginleşen .
testin üzerinden 10 dk geçmiş ise hamile değilsiniz .
testi tekrar et

Back