- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimde baya belirginde tel de belli değil 2 gün sonra tekrarlicm adet günümde testi sağol canmben pek bişi göremedim bir tanesinde hafif silik çizgi var ama testi sabah idrarı ile tekrar edin derim
Ewt gördüm birde pembemsi canm da kafamı karştran 5 saat bekledi ya test yanls sonuç mu ki diye şuan ne sewinebiliyorm ne uzulebiliyorumresimde bir sey göremiyorum, ama sen hafif bir cizgi gördüysen umut var demek :) bence iki gün sonra yine bir test yap
TSklerr insallh canım ya insaallhh ilk defa böyle bişeyle karsilasiyorumBence gebesiniz. Hayalet çizgi var orada. Bat a da 2 gün varmış daha.
bir kaç gün daha sabredersen inşallah kesin sonuç alabilirsin en kötüsü aile hekiminde kan ver :)Ewt gördüm birde pembemsi canm da kafamı karştran 5 saat bekledi ya test yanls sonuç mu ki diye şuan ne sewinebiliyorm ne uzulebiliyorum
Randevusuz faln weriliyormu can gider gitmzbir kaç gün daha sabredersen inşallah kesin sonuç alabilirsin en kötüsü aile hekiminde kan ver :)
2 gün war canm 8 Şubat battadetin gecti mi?
tabiki canım aile hekimine muayene olmak için gidiyorsun hamilelik şüphem var diyorsun kan veriyorsun sabah sakindir verirsin öğleden sonra bile sonuç alabilirsin.erzurummu bu arada :)Randevusuz faln weriliyormu can gider gitmz
Yok kuzum NiğdeEe gitsemmiki ya bide kan wermektn korkarım beklemkte zor supheyletabiki canım aile hekimine muayene olmak için gidiyorsun hamilelik şüphem var diyorsun kan veriyorsun sabah sakindir verirsin öğleden sonra bile sonuç alabilirsin.erzurummu bu arada :)
İnsallh canım yaaCanım ikinci çizgi var ama çizgiler normalde birbirine o kadar yakın değil inşallah yinede vardır Allah gönlümüze göre versin
TM canım insallhbiraz daha sabret iki gün sonra daha net bir cizgi görürsün insallah
bilmem ki canım idrar testi ile öğrensende yine vereceksin kan :)Yok kuzum NiğdeEe gitsemmiki ya bide kan wermektn korkarım beklemkte zor supheyle
teste ilk 1-2 dakika içinde belirginleşmelen ikinci çizgi ya da belirgginleşen .Randevusuz faln weriliyormu can gider gitmz