- 15 Ağustos 2016
- 37
- 8
- 16
- 29
- Konu Sahibi Sarisinkimyaci
Nisanlimla gecen ay iliskiye girdik icime hic bosalmadi sonra o ay adet oldm ama bu ay adet olmadim hic bi belirtim de yok hamile olablrmiym
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tâbi ki hayırNisanlimla gecen ay iliskiye girdik icime hic bosalmadi sonra o ay adet oldm ama bu ay adet olmadim hic bi belirtim de yok hamile olablrmiym
Bi bitin be bi bitin hee hamilesin kirtaj için acilen para bulman lazımNisanlimla gecen ay iliskiye girdik icime hic bosalmadi sonra o ay adet oldm ama bu ay adet olmadim hic bi belirtim de yok hamile olablrmiym
sesli güldüm vallahiNereye bıraktıysa orası hamile kalmıştır
Öyle soruya oyle cevap dalga geçiyorlar insanlasesli güldüm vallahi
Neden dalga geceyim belki zevk suyuyla hamile kalmismdir ustune gorme olmustr diye dusndumÖyle soruya oyle cevap dalga geçiyorlar insanla
Evet canım öyle şeyler oluyorda o ay olmuşsun adet hadibuzerine gorme olsa test yapıp bunu garantileyebilirsinNeden dalga geceyim belki zevk suyuyla hamile kalmismdir ustune gorme olmustr diye dusndum
Suan da test alacak durumum pek yok bliyorm 5 lira bisey cok degil ama olmayinca olmuyor iste neyse tesekkur ederim cevabin icinEvet canım öyle şeyler oluyorda o ay olmuşsun adet hadibuzerine gorme olsa test yapıp bunu garantileyebilirsin
Anladım canım hakkında hayırlısı nasil istiyorsan öyle dua etSuan da test alacak durumum pek yok bliyorm 5 lira bisey cok degil ama olmayinca olmuyor iste neyse tesekkur ederim cevabin icin
Hahhahahahha catladımNereye bıraktıysa orası hamile kalmıştır