- 11 Kasım 2015
- 25
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi Guguklu saat
-
Evet inşallah rabbim istediğiniz duayı kabul eder sağlıklı bebisler verir isteyen herkese banada sanada canm.Canim inşallah bu güzel haberi birgün alacağız gec olsun güç olmasın. Dua edeceğim canım senin icinde.
Amiiinnnn canım su perşembe günü rabbim duamizi kabul etsin inşallah.Evet inşallah rabbim istediğiniz duayı kabul eder sağlıklı bebisler verir isteyen herkese banada sanada canm.
Amin amin inşallah bu güzel gün hatırına kabul.olur ve o bebisler içimizde olur canmmmAmiiinnnn canım su perşembe günü rabbim duamizi kabul etsin inşallah.
Ay ne güzel şeyler söylemişsin canım benim ya, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin, inşallah tez zamanda hamile kaldığını öğrenirsin bende bolbol dua edeceğimA
Aynen herşeyde var bi hayır o testte ne görürsen gör o An şunu düşün bu bebek bana hayirliymjs oldu veya olmadı inan illa hemen olsun deme geç olsun ama hayırlı olsun allahın duası üzerine olsun rabbim hiç umutsuzluk vermesin sana nur topu gibi bir bebis versin insallah inan hep dua edicem sende bana et inşallah bu aynı sonunda bende hamile olduğumu öğrenirim kuzum.
Doktora gittin mi güzelim hiçCanim iki yil olcak subatta .
Canim gittim bir sorunum yok ama esim ameliyat oldu degerleri dusuktu :dün tahlil verdi yükselme var ama istenilen kadar değil iki ay sonra bu kadar daha yukselirse hamile kalabilir insallh . bizde tadariz bu duyguyu.Doktora gittin mi güzelim hiç
Aminnnn canım inşallah, Allah herşeyi gönlüne göre versin tatlım, sende tez zamanda hamile old u ğunu öğren inşallahCanim gittim bir sorunum yok ama esim ameliyat oldu degerleri dusuktu :dün tahlil verdi yükselme var ama istenilen kadar değil iki ay sonra bu kadar daha yukselirse hamile kalabilir insallh . bizde tadariz bu duyguyu.
Canim hayırlısıni iste biz bizim icin ne ,ne zaman iyi bilemeyiz ama her ay o kadar umitle bekliyoruz ki allah bizi görüyor insallh en guzel sekilde kavuscagiz bebislerimize.Yaaa kızlar çok garip hiçbir belirti kalmadı bende bugün, acaba kırmızıları mı göreceğim ki
Amin canım inşallah hepimiz icin tez zamnda bu duyguyu yaşayalim.Aminnnn canım inşallah, Allah herşeyi gönlüne göre versin tatlım, sende tez zamanda hamile old u ğunu öğren inşallah
Aminnnn kuzum inşallahCanim hayırlısıni iste biz bizim icin ne ,ne zaman iyi bilemeyiz ama her ay o kadar umitle bekliyoruz ki allah bizi görüyor insallh en guzel sekilde kavuscagiz bebislerimize.
canım ben de silik çizgi görüyorum ama istersen tekrarla testi ya da kan ver sonucu da yaz merak ediyorum:)Eki Görüntüle 1687188 arkadaşlar test yaptım bugün sabah, çok dikkatli bakarsam görebileceğim silik mi silik bi çicgi çıktı, sizce hamilemiyim
Şimdi evden çıkıyorum canım, kan tahlili yaptırmaya, gelince mutlaka haber edeceğimcanım ben de silik çizgi görüyorum ama istersen tekrarla testi ya da kan ver sonucu da yaz merak ediyorum:)
bekliyorum haberini heyecanla ay inşallah hadi dualarım seninle:)Şimdi evden çıkıyorum canım, kan tahlili yaptırmaya, gelince mutlaka haber edeceğim
Kan tahlilini hemen bi koşu verdim geldim,2 saat sonra belli olacak sonuç, o zamana kadar nasıl bekleyeceğim ben yaaabekliyorum haberini heyecanla ay inşallah hadi dualarım seninle:)
canım biraz sabır beraber beklicez burda ah inşaalh dualarımız gerçek olcak sen içini ferah tut olur mu:)Kan tahlilini hemen bi koşu verdim geldim,2 saat sonra belli olacak sonuç, o zamana kadar nasıl bekleyeceğim ben yaaa
Çok sağol canım ben iş m ya inan ki yerimde duramıyorumcanım biraz sabır beraber beklicez burda ah inşaalh dualarımız gerçek olcak sen içini ferah tut olur mu:)
ah anlıyorum seni ben de öyle olurdum ama güzel haberler gelcek inş sonra da darısı başıma inşşÇok sağol canım ben iş m ya inan ki yerimde duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?