Lütfeeennnn yardım,kızlarrr... karmaşık duygular içindeyim

Ay ne güzel şeyler söylemişsin canım benim ya, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin, inşallah tez zamanda hamile kaldığını öğrenirsin bende bolbol dua edeceğim

Canim gittim bir sorunum yok ama esim ameliyat oldu degerleri dusuktu :dün tahlil verdi yükselme var ama istenilen kadar değil iki ay sonra bu kadar daha yukselirse hamile kalabilir insallh . bizde tadariz bu duyguyu.
Aminnnn canım inşallah, Allah herşeyi gönlüne göre versin tatlım, sende tez zamanda hamile old u ğunu öğren inşallah

Yaaa kızlar çok garip hiçbir belirti kalmadı bende bugün, acaba kırmızıları mı göreceğim ki
Canim hayırlısıni iste biz bizim icin ne ,ne zaman iyi bilemeyiz ama her ay o kadar umitle bekliyoruz ki allah bizi görüyor insallh en guzel sekilde kavuscagiz bebislerimize.

Ya arkadasim ayni belirtiler bendede var adet gunumden bir gun gecti,benim gogsum hic agrimazdi simdi ara ara sizliyo sisler bide acaba hamile olabilirmiyim

arkadaşlar test yaptım bugün sabah, çok dikkatli bakarsam görebileceğim silik mi silik bi çicgi çıktı, sizce hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…