- 9 Kasım 2015
- 39
- 13
- 3
- 36
- Konu Sahibi Guguklu saat
-
Ccanim anliyorum o duygu cok kotu ama yapmalisin ya hamileysen birde o var .yap kurtul canim.5 gun gecikmiş mutlaka çıkar erken gebelik testi al o mutlaka sonuc verir canim insallh güzel haberler alırsın .Aynen bende psikolojik olabileceğinden korkuyorum ve cumaya kadar beklemek istedim bu yüzden, cuma sabah yapacağım inşallah test ama ne bileyim ya değilsem diye çok korkuyorum
İnşallah canım benim, biraz daha sabredeyim diyorum ya şuraya cuma sabahına ne kaldı ki, inşallah güzel haberler alırım da burada sizinle paylaşırımCcanim anliyorum o duygu cok kotu ama yapmalisin ya hamileysen birde o var .yap kurtul canim.5 gun gecikmiş mutlaka çıkar erken gebelik testi al o mutlaka sonuc verir canim insallh güzel haberler alırsın .
Ne zamand ı r istiyorsun canım sen bebişCcanim anliyorum o duygu cok kotu ama yapmalisin ya hamileysen birde o var .yap kurtul canim.5 gun gecikmiş mutlaka çıkar erken gebelik testi al o mutlaka sonuc verir canim insallh güzel haberler alırsın .
Belirtilerin adet gününden sonra oluşmuş bence hamile indir inşallah oylesindir bende istiyorum ve şüphelisi inşallah bendede vardır sıkıntı yapma kendine herseyi pozitif düşün iyi düşün iyi olsun hakkında hayırlısı olsun canm benimAynen bende psikolojik olabileceğinden korkuyorum ve cumaya kadar beklemek istedim bu yüzden, cuma sabah yapacağım inşallah test ama ne bileyim ya değilsem diye çok korkuyorum
Ayyy ne güzel dedin canım benim ya, inşallah tez zamanda meleklerimizin bizimle olduğu haberlerini alırızBelirtilerin adet gününden sonra oluşmuş bence hamile indir inşallah oylesindir bende istiyorum ve şüphelisi inşallah bendede vardır sıkıntı yapma kendine herseyi pozitif düşün iyi düşün iyi olsun hakkında hayırlısı olsun canm benim
Amin amin inşallah hayırlı evlat olurlar ben 4. Bebek dusunuyorum kısmet suphelerim yanıltmasın inşallah beni canm benim isteyen herkese versin rabbim sana da versin canmAyyy ne güzel dedin canım benim ya, inşallah tez zamanda meleklerimizin bizimle olduğu haberlerini alırız
Amiin Rabbim evlatlarını sana bağışlasın kuzumAmin amin inşallah hayırlı evlat olurlar ben 4. Bebek dusunuyorum kısmet suphelerim yanıltmasın inşallah beni canm benim isteyen herkese versin rabbim sana da versin canm
Amin amin canm ☺☺ allahım sanada nasip etsin ve vardır inşallah belirtilerin artsın o ikinci çizgiyi görürsün inşallah rabbim gönlüne göre versin kuzumAmiin Rabbim evlatlarını sana bağışlasın kuzum
Aminnnn...Bişi sorcam canım hamilelikte bazen göğüs ağrısı olup bazen de hiç olmama durumu var mı, benim dün göğüslerim ağrıyordu ama bugün hiç ağrı yokAmin amin canm ☺☺ allahım sanada nasip etsin ve vardır inşallah belirtilerin artsın o ikinci çizgiyi görürsün inşallah rabbim gönlüne göre versin kuzum
İnşallah bakalım yarın sabah buraya test sonucunu yazarımEvet var canm sıkma canını öyle gün gelir miden bulanır iki gün sonra geçer olur yani benim şuanki belirtilerim göğüslerimde ağrı yok ama şişlik var dolgunluk yani sık idrara çıkma ve ani hareketlerde kasık ağrım ve kasiklarımda batma oluyo inşallah belirtilerim iz boşa çıkmaz inşallah hamisizdirrr.canmmmm
Öyle canım, herşeyde vardıır bir hayır demi, bana bol boldua et kuzum bebişim benimle olsun, bende sana dua edeceğimMerakla bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ama şunu hiç una sonuç olumsuz çıksa bile asla moralini bozma ve o An deki olur olucak hayırlısıyla bidakine olucak de ama tek temennim inşallah pozitif olur canm yani durum ne olursa olsun stres yapma olumlu düşün kuzum
Aynen herşeyde var bi hayır o testte ne görürsen gör o An şunu düşün bu bebek bana hayirliymjs oldu veya olmadı inan illa hemen olsun deme geç olsun ama hayırlı olsun allahın duası üzerine olsun rabbim hiç umutsuzluk vermesin sana nur topu gibi bir bebis versin insallah inan hep dua edicem sende bana et inşallah bu aynı sonunda bende hamile olduğumu öğrenirim kuzum.Öyle canım, herşeyde vardıır bir hayır demi, bana bol boldua et kuzum bebişim benimle olsun, bende sana dua edeceğim
Canim iki yil olcak subatta .Ne zamand ı r istiyorsun canım sen bebiş
Canim inşallah bu güzel haberi birgün alacağız gec olsun güç olmasın. Dua edeceğim canım senin icinde.A
Aynen herşeyde var bi hayır o testte ne görürsen gör o An şunu düşün bu bebek bana hayirliymjs oldu veya olmadı inan illa hemen olsun deme geç olsun ama hayırlı olsun allahın duası üzerine olsun rabbim hiç umutsuzluk vermesin sana nur topu gibi bir bebis versin insallah inan hep dua edicem sende bana et inşallah bu aynı sonunda bende hamile olduğumu öğrenirim kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?