• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfeeennnn yardım,kızlarrr... karmaşık duygular içindeyim

A

Aynen herşeyde var bi hayır o testte ne görürsen gör o An şunu düşün bu bebek bana hayirliymjs oldu veya olmadı inan illa hemen olsun deme geç olsun ama hayırlı olsun allahın duası üzerine olsun rabbim hiç umutsuzluk vermesin sana nur topu gibi bir bebis versin insallah inan hep dua edicem sende bana et inşallah bu aynı sonunda bende hamile olduğumu öğrenirim kuzum.
Ay ne güzel şeyler söylemişsin canım benim ya, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin, inşallah tez zamanda hamile kaldığını öğrenirsin bende bolbol dua edeceğim:KK200::KK15:

Canim gittim bir sorunum yok ama esim ameliyat oldu degerleri dusuktu :dün tahlil verdi yükselme var ama istenilen kadar değil iki ay sonra bu kadar daha yukselirse hamile kalabilir insallh . bizde tadariz bu duyguyu.
Aminnnn canım inşallah, Allah herşeyi gönlüne göre versin tatlım, sende tez zamanda hamile old u ğunu öğren inşallah

Ya arkadasim ayni belirtiler bendede var adet gunumden bir gun gecti,benim gogsum hic agrimazdi simdi ara ara sizliyo sisler bide acaba hamile olabilirmiyim

20151113_074343.jpg arkadaşlar test yaptım bugün sabah, çok dikkatli bakarsam görebileceğim silik mi silik bi çicgi çıktı, sizce hamilemiyim

Back