lütfeeennn yardımmmmmm :'(

gnyal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
3
0
1
Sivas
arkadaşlar merhaba . konuya nasıl gireceğimi bilemiyorum :/ son adet tarihim 4 nisan ve adetim hiç gecmedi yani çok düzenlidir . Adetim üzerinden 1 hafta geçince 2 defa gebelik testi yaptım negatif ve tekrar hastaneye gidip kan testi yaptırdım o da negatif çıktı ama bugün 10. gün olmasına rağmen hala adet olmadım :'( düğünümüze daha 5 ay var lütfen yardım edin ben hamile değilsem neden hala olmadı sosyal güvencem olmadığı için hastaneyede gidemiyorum :/ burdan bu soruyu özür dilyerek soruyorum sizlerden.. :'(

cnm böyle gecikmeler olabiliyor kan testi kesin sonuçtur.....

canım cevabın için çok tşk ederim yeni katıldım ben daha kullanmayı da bilemiyorum :) bi de dün buraya yazdıktan 2 saat sonra bi iki damla şeklinde leke geldi ama sonrası yok . İlk defa başıma böyle bişey geldi çok tedirginim .Rabbim tüm bebek isteyen anneleri muradına erdirsin. Benim için çok erken bu yüzden istemiyorum çünkü daha düğünümüz bile olmadı :'(

cnm lekeden sonra gelmemesi tuhaf biraz daha bekle sonra olmazsa kan tahlilini yenile.....

BAT'tan 10 gün sonra yapılan kan testi negatif çıktıysa endişe etme bence.. :26:Stres ve hava değişiminden düzeninde bir değişme olmuştur. Civanperçemi kaynat adet düzeninin normal hale gelmesini sağlıyor.

Benim de düğünden önce gecikmelerim olmuştu. Stresten oluyor normal bir durum.

bence strestendir ama yine de adet tarihin geçmiş de olsa kan testini yinele. hiç olmadı doğum evine git orda bakıyorlar sanırım sosyal güvencen olmasa da.

Canim ben anlamadim.evlilikten once bi birlesmeniz oldumu olmadimi?ozur dilerim yardimci olmak istedigim icin soruyorum

Cnm hamile olduğunu sanmıyorum muhtemelen stres ve mevsimlerle alakalıdır.ayrıca zaten hem idrar hem kan testi yapmışsın sonuç negatif bence çok takma kafana

Sen muhtemelen adet olmuşsun ama sökülememişsin cnm geçen sene benimde bir kere başıma öyle bisi gelmişti .doktora gitmiştim ve bana adet olduğumu ama sökülemediğimi söylemişti.adet söktürücü bitki çayları içmeyi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…