lütfeeenn yardım....

mevsim26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
12
0
mrb arkadaşlar geçen ay 18 inde adet gördüm.Normalde düzenli 28 günde bir oluyorum 16 sında olmam gerekiyordu olmadım.Aşırı derecede sancım var kasıklarımda midem ağrıyor karnımda şişlik var göğüslerim acıyor felaket sizce hamile olabilirmiyim? Ama bu yaşadıklarım adet sancılarınada benziyor.test yapmayada korkuyorum yardım ederseniz sevinirimm:teselli:

Canım zaten adetinden 3 gün geçmiş bence bunu anlamanın en net yolu test yapmak... eğer testin varsa sabah ilk idrarın ile test yap.Yada gidip kanda baktır

canı en iyisi test yapmak çünkü adet belirtilerinle aynı olabiliyor bazen .. benim en çok iştahıım açılmıştı acayip yemek yiyodumm ama adetime yakında gene aynı oluyordu . test en güseli..

canım adet ve gebelik belirtileri aynı.o nedenle ayırt edemiyor insan.eğer gebeliği kafaya çok takmışsan psikolojik olarak adetin gecikmiş olabilir.ama düşük bir ihtimaldir tabi bu.benimde adet olduğum yaştan bu yaşıma kadar saat dahi geçmemiş 28 günde bir olurdum adetimi.ama bir kaç sefer 4 gün,6 gün hatta bir defa 15 gün üstünden geçti.idrar testi bile yapmadan hemen kan testi yaptırırdım.tabi çıkmazdı.neyse o günleri atlattım hamileyim ama bence şüpheyle bekleyeceğine kanda test yaptır kesin sonucunu al derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…