Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamalütfeeen cevap verin ama :( nevacolor soğan kabuğunu deneyen var mııııı ??
internetten araştırmama rağmen bu rengi kullanan bir kişi bulamadım bir türlü, kutudaki rengi beğendim ama kahverengi saçlarımın üzerine nasıl tutar bilemedimm, bu rengi kullanan varsa yorum alabilir miyimmm lütfennnn
merhaba. ben de foto ekleyerek destekliyim renk neva color natural colors 6.45 soğan kabuğu olarak geçiyor. ben de merak edip sormuştum ama maalesef cevap alamadım. sanırım pek bilinen bir renk değil. benim de çok dikkatimi çekmişti...çok hoş ve değişik bir renk. boyanın numarasına bakarsak bakır ve kızıl yansımaların karışımından oluşan bir renk. ama ana numarası 6 olduğu için sanki kutudaki kadar açık değil de biraz daha koyu tutar gibi geldi bana
merhaba. ben de foto ekleyerek destekliyim Eki Görüntüle 226996
renk neva color natural colors 6.45 soğan kabuğu olarak geçiyor. ben de merak edip sormuştum ama maalesef cevap alamadım. sanırım pek bilinen bir renk değil. benim de çok dikkatimi çekmişti...çok hoş ve değişik bir renk. boyanın numarasına bakarsak bakır ve kızıl yansımaların karışımından oluşan bir renk. ama ana numarası 6 olduğu için sanki kutudaki kadar açık değil de biraz daha koyu tutar gibi geldi bana
merhaba micra önceliklee hiç yorum gelmeyecek diye hayıflanırken mesajını gördüğüme çok sevindim :)) dediğin gibi kızıllı bakırlı bir renk, ama korktuğum nokta rengin adı soğan kabuğu, biraz turunculuk olması gerek, yani kutudaki renk mi boyadıktan sonra yoksa soğan kabuğunun rengi mi çıkıcak çok tereddütte kaldım
canım onu ben de merak ediyorum. boyayı kullanan birinin söylemesi lazım. bakırlık çok yoğunsa kullanmam, çünkü saçımdaki bakırlığı azaltmak istiyorum...ama kutudaki renk çok güzel. bu boyayı kullanan var mı kızlar?:92:
ben bu rengi kullandım açık kahve saçımın üzerine boyadım çok farklı bi renk çıktığı söylenemez güneşte parlıyo sadece kutudaki gibi olmadı daha açık bekliyodum.