• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfeee Yardım edinn!!!!!!

diln1254

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
32
0
36
İstanbul
meraba ben 16 yaşındayım.. 1.68 boyundayım ve 59 kiloyum 10 kilo falan vemek istiyorumm.. ve sağlıklı bir şekilde. daha önce kendi kafama göre bi diyet cok cok az yiyodm 2 haftada fln 5-6 kilo verdm..ama sonra diyeti bıraktm ve baya cok yemeye basladım sonra eski kiloma geri döndüm dogal olarak . bide çok kısa sürede verdiğim için etim falan baya sarktı cok kötü bişeyy o yüzden sağlıklı kilo vemek istiyorm . Hızlı bir şekilde nasıl sağlıklı kilo verebilirim? sporlada destekliycem birde diyabet hastasıyım ben .... :( ama her diyeti yapabilirm ona göre insülinimi azaltırım. kilo vermemle ilgili bi problemim yok ..sadece hızlı bir şekilde ama sağlıklı nasıl kilo verebilirim? lütfen cevap verin :(

hızlı bir şekilde kilo vermek çok zararlı canım bide tam gelişme çağındasın kiloyu düşünme boyuna göre kilon yaşına göre iyi.diyet zayıflayana kadar yapılıp bırakıldığı zaman aynı kilolar alınıyor malesef.yeme alışkanlığınızı değiştirin az ve öğünlerinizi çoğaltarak yiyin.sabah ılık limonlu su için yürüyüşünüzü yapın yemenizede dikkat ederseniz hızlı değil ama kalıcı kilo verirsiniz

teşekkür ederm :) kilo veriyimde kalıcı olsuun 1 ayda 5 kilo versem 2 ayda 9-10 kilo veririm sağlıklı bi şekilde :)

tatlım kilon iyi bir kere bu bir.. ıkincisi hızlı kilo vermekle sağlıklı kilo verme kelimelerini yanyana kullanmak imkansızdır.. Üçüncüsü de yemek yeme alışkanlığını ömür boyu o şekilde devam ettirebileceğin biçimde şekillendirmen gerek tatlım. Her besinden gerektiği kadar yiyerek hem kilo verebilirsin hem de ömür boyu o düzende devam edebilirsin canım.. Ama sana önerim bu kilonu sabit tutman yönünde.. Zira ben senin yaşında 75-77kilydum canım.. Sen kilo almamaya bak bence..

Canım bende aynı şeyleri söylüycem sana Gelişme çağındasın besin gereksinimin en çok arttığı önemli bir dönemdesin. Bilinçsizce rejim yapıp gelişimini bile durdurabilirsin. Ama zayıflamak çok istiyorum diyorsan bir Beslenme uzmanına danışarak kilo vermen daha doğru

meraba ben 16 yaşındayım.. 1.68 boyundayım ve 59 kiloyum 10 kilo falan vemek istiyorumm.. ve sağlıklı bir şekilde. daha önce kendi kafama göre bi diyet cok cok az yiyodm 2 haftada fln 5-6 kilo verdm..ama sonra diyeti bıraktm ve baya cok yemeye basladım sonra eski kiloma geri döndüm dogal olarak . bide çok kısa sürede verdiğim için etim falan baya sarktı cok kötü bişeyy o yüzden sağlıklı kilo vemek istiyorm . Hızlı bir şekilde nasıl sağlıklı kilo verebilirim? sporlada destekliycem birde diyabet hastasıyım ben .... :( ama her diyeti yapabilirm ona göre insülinimi azaltırım. kilo vermemle ilgili bi problemim yok ..sadece hızlı bir şekilde ama sağlıklı nasıl kilo verebilirim? lütfen cevap verin :(

selam canım.ben de 16 yaşındayken senin kilolarındaydım ve kendimi dünyanın en şişman insanı zannediyordum.bilinçsizce kendime göre diyet yaptım lise hayatım boyunca.yani aç kalarak.diyet bisküvilerle geçiştirdim hep.üniversiteye başladığım sene tam 10 kilo aldım bu kiloların üstüne.ve diyetisyene gitmeye karar verdim.diyetisyen dediki kendi metabolizmanı yavaşlatmışsın çünkü büyüme çağında uygun beslenmemişsin.benim sana tavsiyem bir uzmandan destek al ve spor yap.en güzeli bu....ama hızlı vermek istiyorum dersen ben geçen sene akupunkturla 3 ayda 15 kg verdim..kolay gelsin....

bunun biraz abartı olduğunu düşünüyorum bu boy ve kilo gayet iyi.kemiklerinizin dışarıdan sayılabilmesini istiyorsanız o ayrı tabi.bu yaşta nedir ki allah aşkına ya..işinize gücünüze odaklanın bunları bu kadar takacağınıza.

bunun biraz abartı olduğunu düşünüyorum bu boy ve kilo gayet iyi.kemiklerinizin dışarıdan sayılabilmesini istiyorsanız o ayrı tabi.bu yaşta nedir ki allah aşkına ya..

Son düzenleme:
:1hug:senin yaşında kızım var . saglıklı kilo vermek istiyorsun dimi hemde hızlı .. bak bakalım buraya ....pişman olmassın ...
şekerinde dengede kalır ...yerimseniben geride almassın ..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...36698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html

Back
X