• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Luteinlestiren hormon

skdbwkdnsj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
5
1
1
kizlar adetimin 2. gunu kan tahlili verdim luteinlestiren hormon 18.9 cikti ne anlama geliyor normal mi bilen var mi

Yüksek çıkmış, adetin 2.günü bu seviyede çıkınca yumurtalar tam büyümeden çatlamış olur. En fazla 7 8 falan olmalı diye biliyorum. Yumurtlamaya yakın artıyor bu değer

Yüksek çıkmış, adetin 2.günü bu seviyede çıkınca yumurtalar tam büyümeden çatlamış olur. En fazla 7 8 falan olmalı diye biliyorum. Yumurtlamaya yakın artıyor bu değer
merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Estradiol :41,97 pg/ml . Glukoz: 99 mg/dL. hidroprogesteron: 1.381. İnsülin(Açlık) : 8,88. µU/ml. Normal mi? (Sol overde periferik yerleşimli milimetrik folikul kisti varmış bu arada) .

merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Estradiol :41,97 pg/ml . Glukoz: 99 mg/dL. hidroprogesteron: 1.381. İnsülin(Açlık) : 8,88. µU/ml. Normal mi? (Sol overde periferik yerleşimli milimetrik folikul kisti varmış bu arada) .
Merhaba dizin değerler iyi

Genel olarak normal geldi ama b12 d vitamini demirinize genel vitamin değerleirnize baktırın saç dökülmesiyle ilgili
Demir eksikligim var anesi teshisi komulmustu iki defa ondsn olabilir. Ama benim adetlerim duzensizdi. Sdet duzensizligi dokulme yapar mi bilmiyorum canim. Bu arada cok tesekkur ederim. Bazilari degerlerin kotu dedi. Anlayamadim . Siz bu konuda bilgilisiniz sanirim

Back